Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

yazdım ama kimse cvp vermedi. Sadece benim telde mi var yani

- - - Eklendi - - -

yazdım ama kimse cvp vermedi. Sadece benim telde mi var yani

andreoni

Üye
belki de kaçırmış olmam hayırlısıydı. Sorunlu olduğu kesin. Bence sizin için önemli olan sorunsuz güncelleme çıkınca tekrardan yükleyebilecek misiniz. Yüklenir diye tahmin ediyorum.

- - - Eklendi - - -

sunucu yanıt vermiyor diyor hadi hayırlısı çalışma var demekki

ASC33

Üye
herkesin fikri kendine kardeş ben yapma demedim yazıyı oku da yorum yap kardeş

güzel diyorsunda flash atmadan hacklemen mümkün değil; niye biliyormusun FW'nin içerisine tedbir amaçlı antivirüs pro parçacıklarını koymuşlar sys bin içinde değişiklik yapmışlar.özet olarak hacklemek için yine de dosyaları açacaksın,her iki durumda flash gerektiyor şu anda...
(en garanti yöntem) dedin ya onun için yazdım..

Arkadaşlar bende bu sabah yaptım güncellemyi fakat mesajlarda ekranda mini qwerty klavyeyi nasıl kapatacam normal alfabetik klavyeyi nasıl açacam bulamadım

Ferzan

Üye
Arkadaşlar bende bu sabah yaptım güncellemyi fakat mesajlarda ekranda mini qwerty klavyeyi nasıl kapatacam normal alfabetik klavyeyi nasıl açacam bulamadım
ayarlar gir telefon/dil/ sonra türkçe yazan yere bas gelen akranda tekrar türkçe yazan yere bas ordan qwerty yada alfasayısal tuş takımı kullanmak istediğini seçebilirsin

fotograf çekerken hemen sağ alta kayarak gidiyo ama video çekerken sağ alta donarak gidiyo. Kamera bazen kasıyo, cekim yapmıyo,video da öyle donuyo. Galeride de sıkıntı var oda bazen donuyo. Galeriden çıkarken açık kalma imleci iki kere tıklıyo

tarayıcıda berbat daha açılmadan adres yazma cubugu çıkıyo

- - - Eklendi - - -

varmı sizdede bı sorunlar

noss_bar

Emekli Yönetici
Fp2 yükleyip te sistemi hackli olmayan bir tester lazım bu rompacheri yükleyebilir mi ?

muttal58

Üye
yaw arkadaşlar navifrim 1.7 de gözükmüyor bir bende mi acaba ne saçmalık bu ya

Ferzan

Üye

tarayıcıda adres çubuğu bende de erken geliyor dediğin gibi video çekerken kayıp gittiğinde kasma var ama fotoğrafta aynı kasma yok

ben o yazıda flash dan anlamadığımı yazdım o yüzden hacklemek telefondan benim için daha kolay dedim. Eninde sonunda bir çaresi bulunur.

Ferzan

Üye
Fp2 yükleyip te sistemi hackli olmayan bir tester lazım bu rompacheri yükleyebilir mi ?
içinden dosyayı çıkarıp paketledinmi peki bu halde unsigned hale gelmiyormu bu ? yüklemede sertifika hatası vermez mi ?

muttal58

Üye
aga ben navifrmden neden göremiyorum bu fp2 yi (

noss_bar

Emekli Yönetici
içinden dosyayı çıkarıp paketledinmi peki bu halde unsigned hale gelmiyormu bu ? yüklemede sertifika hatası vermez mi ?

vermez sen merak etme işin içinde iş var ok sonra anlatırım detaylı olarak uygulama signedtir bunu bilin yeter

Noss_bar dün geceki arkadaş noldu?