Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Telefon üzerinden yazılım güncellemesi yapıldıktan sonra gerek rehber gerek hafıza kartındaki resimler veya kayıtlı tüm sim rehber ve resimler siliniyor mu . . . ? ? ?

bir de telefonun (603) üzerindeki güncelleme simgesi nasıl kaybedebiliriz ? şuan için güncelleme düşünmüyorum

Telefon üzerinden yazılım güncellemesi yapıldıktan sonra gerek rehber gerek hafıza kartındaki resimler veya kayıtlı tüm sim rehber ve resimler siliniyor mu . . . ? ? ?

Zannetmiyorum ben de telefon üzerinden güncellemiştim ve söylediklerinin hiçbiri silinmedi.Yine de yedek almanı ve güncelleyeceksen daha sonra güncellemeni öneririm.

aklsm

Üye
Dostm hard format at hepsi gidiyor diğerlerini yeniden oviden yüklersin.

Zannetmiyorum ben de telefon üzerinden güncellemiştim ve söylediklerinin hiçbiri silinmedi.Yine de yedek almanı ve güncelleyeceksen daha sonra güncellemeni öneririm.

Tesekkür ederim.. Bir sonraki güncellemeyi beklemeyi düşünüyorum şuan için belki pişman olabilirm Fp2 den . . .?

Bir sonraki güncelleme gelicek mi ki?

- - - Eklendi - - -

Bir sonraki güncelleme gelicek mi ki?

Fp2 genel olarak tavsiye edilir mi yoksa fp1 de kalsam mı ikilemde kaldım yani.. ? ? Gelen gideni aratır demişler

Tesekkür ederim.. Bir sonraki güncellemeyi beklemeyi düşünüyorum şuan için belki pişman olabilirm Fp2 den . . .?

Rica ederim.Zevkler göreceli kavramlardır kişiye göre değişir fakat "bence" kesinlikle pişman olursun.195 ve 210 arası sayfalardaki yorumları okursan az çok fikir sahibi olursun.

Rica ederim.Zevkler göreceli kavramlardır kişiye göre değişir fakat "bence" kesinlikle pişman olursun.195 ve 210 arası sayfalardaki yorumları okursan az çok fikir sahibi olursun.

Görüşünüz için tesekkür ederim siz pişman oldunuz herhalde.. menü geçişleri ve tuş kilidi yana kaymalı birde mesaj kısmı değişmiş..Bence de pek gerek yok gibi o zaman..

sago_alp

Üye
telefonu servise verdim alcam yarın fp2 yüklü gelcek nasıl bişi bu fp2 memnunmudunuz?

Görüşünüz için tesekkür ederim siz pişman oldunuz herhalde.. menü geçişleri ve tuş kilidi yana kaymalı birde mesaj kısmı değişmiş..Bence de pek gerek yok gibi o zaman..

Rica ederim ben sadece görüşümü belirttim ve yine kendi adıma söyleyeceğim tek şey "FP2 pişmanlıktır".Kullanıcı özellikleri kısıtlanmamalı.Kim ne karışır benim ön kamerama,tema efekti kullanmama,fotoğrafları çoklu seçmemi engellemeye?

asigsasi

Üye

aynen sonuna kadar haklısın kardeşim

pirenuri

Üye
daha duzeltme felanda gelmedi ya flaslayarak fp1 i yukleyebilirim demi arkadaslar

bu yapacağımız işlemi resimli bir şekilde anlatma imkanın var mı nasıl yapacaz code yazan yerdeki şeyler i silmeyi

İyi

BEN 603 kullanıyor um cıktı