Nokia Belle FP1 ile 700 ve 701'in işlemci hızı 1.3 GHz olacak! (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

baran241995

baran241995

Üye
nokia nın satış politikası işte :off:

baran241995

baran241995

Üye
her konuda yaptıkları şey alıştım artık :)

Dimi3

Dimi3

Üye
Bak yine kafam atti, girmez olaydim konuya...

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen kast eden olmadı :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
daha sonra 603de yapılamaz mı port falan .s

pirenuri

pirenuri

Üye
bu microsoft uygulamalarından kastı ne windows phone mu anlamadım ki

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Neyi kastettiniz?
Benim kastettiğim 5+1 sistemlerle tam uyumluluk ve Dolby Headphones sayesinde kulaklıkta çok daha iyi müzik deneyimi yaşatmaktı. HDMI olmadığından 3 yeni telefonda da en fazla bu kadar olur yani. Ben en çok kulaklık için bekliyorum.

----------Eklendi @ 23:14:45 ---------- Yazıldı @ 23:12:59 ----------

daha sonra 603de yapılamaz mı port falan .s
Bence fp1 ile gelmese bile ya dediğiin gibi port olur ya da fp2 veya Carla güncellemesi ile yapılır yani Nokia'nın böyle basit hatalar yapıcak şansı yok.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim kastettiğim 5+1 sistemlerle tam uyumluluk ve Dolby Headphones sayesinde kulaklıkta çok daha iyi müzik deneyimi yaşatmaktı. HDMI olmadığından 3 yeni telefonda da en fazla bu kadar olur yani. Ben en çok kulaklık için bekliyorum.

----------Eklendi @ 23:14:45 ---------- Yazıldı @ 23:12:59 ----------

Bence fp1 ile gelmese bile ya dediğiin gibi port olur ya da fp2 veya Carla güncellemesi ile yapılır yani Nokia'nın böyle basit hatalar yapıcak şansı yok.
Güncellemeyle onu yaparlar herhalde kulaklıkla Dolby sesi . Bunu da 603 ' ten kısmasalar bari .

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Güncellemeyle onu yaparlar herhalde kulaklıkla Dolby sesi . Bunu da 603 ' ten kısmasalar bari .
yok allahtan kısmıyorlar herşey geliyor gsmarenadan bakmıştım, tek kıstıkları işlemci nedense...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok allahtan kısmıyorlar herşey geliyor gsmarenadan bakmıştım, tek kıstıkları işlemci nedense...

nedeni bizim işlemciler 800mhz zaten 680e düşürülmüş 1ghz çıkarsalar işlemci dayanmaz telefonlara ama cpu+gpu zaten 1.1ghz yapıyo bizim cihazlar yani 800mhz ye çıkartabilirler gerçi biraz şarz sorynu baslar ama idare ederiz

SilentOne

SilentOne

Üye
biz her türlü soruna alıştık şahsen :D

ajlojyqy

Üye
603'ün neden yükseltilmiyor?

shiftdelete, gsmarena vs. sitelerde 603 1ghz çalışmaya devam edecek diyo ama ben hala inanmıyorum buna. bence güncellemeyle 603 te 1.3ghz olacak. nokia fp1 i yayınlasın bakalım görcez :)

pirenuri

pirenuri

Üye
süper olacak gelince :)

---------- Eklendi @ 23:06:37 ---------- Yazıldı @ 23:05:17 ----------

Hayır , sadece bilgisayarlarda kullandığımız ofis uygulamaları.

Saol

---------- Eklendi @ 23:08:17 ---------- Yazıldı @ 23:06:37 ----------

ya arkadaşlar bu yenilenmiş bildirim çubuğum diyorya bi fotosu var mı ?

SilentOne

SilentOne

Üye
1.nesillere dobly headphones gelse iyi olur ya telden muzik dinlemeyi de çok seviyorum

Üst Alt