Nokia Belle bluetooth İle Atılırmı Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

PIONERR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle bluetooth İle Atılırmı Yardım!!!
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim karşıma şöyle bir sorun çıktı.Nokia c7 telefonuna nokia belle yükleyecektim ama pc ye usb kaylosuyla bağlanması gerekiyormuş.Bende onu birine vermiştim.O kablo olmadan bluetooth ile en son sürümünü telefona atmam mümkünmü?

(Başka bir yol varsa onuda söyleyebilirsiniz)Konuyu nereye açman gerektiğini bilmediğim için buraya açtım.

Yardımlarınızı beliyorum...

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Telefona atsan bile işe yaramaz.Yazılım güncelleştirmelerine bak yada internetten indir phoenix le telefona yükle

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Maalesef olmaz o kabloyu ucuz bir fiyata ((5–7) tl arası) bulabilirsin

musti843

musti843

Üye
Kardeşim uygulama değil ki belleyi bluetootla atasın. Bak şimdi telefonunda ''*#0000#'' tuşla. Çıkan bölümde telefonun yazılım sürümü bilgileri vardır. Seçeneklere basarak güncelleme kontrolü yap de.(internet bağlantısı lazım wifi olursa daha hızlı olur.). Güncelleme varsa karşına çıkar zaten yüklensin mi diye. Yükle dersen en son yazılımı yükler. Bazı telefonlarda görmeyebiliyor böyle yaparsa mecbur nokia suit ile kontrol yapacaksın.

PIONERR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim uygulama değil ki belleyi bluetootla atasın. Bak şimdi telefonunda ''*#0000#'' tuşla. Çıkan bölümde telefonun yazılım sürümü bilgileri vardır. Seçeneklere basarak güncelleme kontrolü yap de.(internet bağlantısı lazım wifi olursa daha hızlı olur.). Güncelleme varsa karşına çıkar zaten yüklensin mi diye. Yükle dersen en son yazılımı yükler. Bazı telefonlarda görmeyebiliyor böyle yaparsa mecbur nokia suit ile kontrol yapacaksın.
Şuan deniyorum umarım işe yarar..

bayon

Üye
Arkadaşın telefonunda büyük ihtimal ANNA yüklü malesef belleye telefondan güncellemen imkansız. Bluetooth bağlantısı ile de nokia suit aracılığıyla yüklemende imkansız anlayacağın USB kablosu olmadan hiç bir şekilde o yazılımı kuramazsın

Takipçi Satın Al

Üst Alt