seninaskina60
Üye
DEGERLI MAXI CEP SAKINLERI
N8 telefonum yurt dısından geldı(Swıchzerland-ısvec)
BELLEYI suıte ıle guncelledım turkce gıttı dılı yabancı oldu
tekrar anna yukledım
NAVIFIRM ıle DIREK TURKCE versıyonunu yuklesem sorun yasarmıyım????
cunku turkce hangı dılde var bılmıyorum turkıye belelsını yuklesem yurt dısından gelen bu telefonda sıkıntı yasarmyıım????????????
onerınız nedır?
Biri bana şu Belle yüklemeyi adım adım N8 için anlatabilir mi lütfen telefonu fabrika ayarlarına alma falan en baştan anlatabilir mi acaba ne zaman Belle yükleme 3.aşamaya gelsem cihazın bağlantısı kesildi diyor öyle kalıyor.
var kardes yedekle ben öyle yaptm yedekledkten snra otomatk geri yüklüyor yedekledklerini. Yalnız ben e7 de yaptım ingilizce oldu ve daha düzeltemiyorum habern olsun
1-video çekerken takılmalar oluyor..
2-video sabitleme diye bişey gelmiş bu nedir ne işe yarıyor.
3- bide kulaklığın açma kapama tuşuyla fotoğraf çekme gibi bir şansımız varmı bunun için bir program varmı ?
yükleme bölümünde cihazla olan bağlantı kesildi hatasını veriyor her defasında aynı sorunla karşılaşan varmı acaba yada yardım edecek teşekkür ederim.
Arkadaşlar Belle kurarsam eski uygulamalarım silinecek mi bi cevap lütfen o kadar kişi kurmuş kimse cevaplamıyor
1- video çekerken kasma hafıza kartına bağlı yenisini al class6 class 10 gibi
2- video sabitleme zaten vardı videoyu çekerken elimiz titrer ve net çekim yapamazsın bunu aşağıya indirgiyor
3. bunu bilmiyorum
arkadaslar belle yi yuklicem ama çokk önemli mesajlarm var silinirmi acaba ??? bilgisi olan varmı?
yaptm smdi yedekledi smdi tekrar yukluyo ama çok uzun suruyoobelleyı yüklemeden yedekliyo ama sen yinede pcye yedekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?