papakudioflu
Emekli Yönetici
evet arkadaslar belle geldi fakat bşr sürü eksikle geldi bence henüz yüklememiş olanlar varsa şimdiden söylüyeyim bekkentilerinizi fazla yüksek tutmayın sonra hayal kırıklıgına ugrarsınız. Eksik olarak gördüklerim
1-hava durumu wigeti yok
2-restart yok(önemli çünkü symbian uzun süre restart yapmadan calışırsa yavaslayıp kasmaya baslıyo ve kendi kendine reset atıyo
3-şarj göstergesi kapanırken bi kere görünüyo
4-tema efektlerini açtıgınız an sanki işlemcinin yarısı yok oluyo ve o hızlı telefon gidip annadan yavas bişey geliyo
şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde
bişey daha unutmuşum tarayıcı hala cok kötü ben teli açar açmaz operayı yükledim birazdanda spb shell yüklüycem
yaptıra bilirsin ama götürmeden önce telefonu yedekle
bişey daha unutmuşum tarayıcı hala cok kötü ben teli açar açmaz operayı yükledim birazdanda spb shell yüklüycem
Orjinal Belle anlattıklarınız kadar gereksiz ve hatalı bir güncelleme ise forumdaki custom firmware belle ile devam edeceğim arkadaşlar.Sizce ne yapmalı ? (Kararsız kaldım.)
opera mobili ovi den yüklüyorum hata veriyor nasıl yüklediniz arkadaşlar
operayı ben de yükledim de shell neden??
simdi bende nokia suite den baktim guncelleme belle gorul;uyor tiladim devam ediyor bakalim neler olacak
Telefonu nokia shop'a götürüp belle güncellemesi yaptırabilir miyiz ?
yükleme bölümünde cihazla olan bağlantı kesildi hatasını veriyor her defasında aynı sorunla karşılaşan varmı acaba yada yardım edecek teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?