nokia battery monitör yalan mı söylüyor ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
nokia battery monitör yalan mı söylüyor ??
Başlıkta dediğim gibi telefona 24.1 anna sürümünü flashlamadan önce battery monitör yüklüydü. Avarage use 11 saat gösteriyordu. Telefona 24.1 sürümünü flashladım. Hard ve soft format çaktım. Nokia battery monitör yükledim ve avarage use 5 days diyor şakamı bu ? Music felan 2 gün diyor. Asphalt 6 1 days :S acaba navifirmden 1 gb lik dosya diyorlardı. Onu yükleme gibi ama ben orjinal anna download linklerinden indirip flashladım.

Ayrıca akşamdan şarja takıyorum. Sabah şarjdan çıkarıyorum. Açıyorum telefonu nokia battery çalıştırıyorum. Ve şarj %97 gösteriyor. Ve telefonu tekrar şarja takmam gerekiyor.

Ayrıca her akşam şarja takmamdan olabilir mi ? s3 telefonlarda lion pill sayesinde zarar görmez diyorlar ama cevabı sizden alayım ben :)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel :aha:

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
O programa fazla güvenme. Sağ üst köşede şarz göstergesine basınca pil çıkıyor. Pile bas yüzdeyi söyler sana :)

Kedi Yavrusu

Üye
o programı yükledikten 1 hafta falan sonra doğru sonuç vermeye başlıyor. Çünkü o 1 hafta telefon kullanım şeklini falan ölçüyor, bataryayı ölçüyor doğru sonuç veriyor.

• Beğen
Tepkiler: TheORCUN
Artles

Artles

Üye
Peki batarya tam bitmeden şarj etsek batarya zarar görür mü ? Lion sonuçta ?

slant1111

slant1111

Üye
Görmez ben öyle biliyorum :oke: kimya da da görmüstük bişe ifade etmyo bitp btmemesi :oke:

tefoku

tefoku

Üye
batarya dolduktan sonra kendisi elektriği kesiyor olabilir bu yüzden de backgammon süresince %3lük şarj yemiş olabilir zaten %1lik yarj yarım saate tekabül ediyor benim telefonda. gece 12 de sarja takıyorsan saat 1 buçuk gibi gibi dolar 10 dada alıyorsan şarjdan 8 saatte %3 sarj gitmesi bence gayet normal... %97 oldu diye her seferinde sarja takarsan bi sabah uyandığında %97 değil günden güne % nin azaldığını görebilirsin :D yani bataryayı bozarsın tam bitmeden takmamanı tavsiyte ederim

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Başlıkta dediğim gibi telefona 24.1 anna sürümünü flashlamadan önce battery monitör yüklüydü. Avarage use 11 saat gösteriyordu. Telefona 24.1 sürümünü flashladım. Hard ve soft format çaktım. Nokia battery monitör yükledim ve avarage use 5 days diyor şakamı bu ? Music felan 2 gün diyor. Asphalt 6 1 days :S acaba navifirmden 1 gb lik dosya diyorlardı. Onu yükleme gibi ama ben orjinal anna download linklerinden indirip flashladım.

Ayrıca akşamdan şarja takıyorum. Sabah şarjdan çıkarıyorum. Açıyorum telefonu nokia battery çalıştırıyorum. Ve şarj %97 gösteriyor. Ve telefonu tekrar şarja takmam gerekiyor.

Ayrıca her akşam şarja takmamdan olabilir mi ? s3 telefonlarda lion pill sayesinde zarar görmez diyorlar ama cevabı sizden alayım ben :)

hacı o program banada yalan söylüyo inanma ona :D

n000k

n000k

Üye
en son versiyonunu yükledim dün, doğru gösteriyo gibi şimdilik. bir önceki versiyon dandikti ama şarj ettiğim halde %38 de takılı kalmıştı :D .. dün yenden flaş attım tele < atarken malum bi 25 dk mefta oldu tel :ehe > neyse dirilttik yenden.. ve yükledim bu pro yu düzgün çalışıyor .. en son güncel olanı yükleyin bunu:

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-monitor-v2-01-0-symbian-3-signed-550358.html

----------Eklendi @ 22:11:03 ---------- Yazıldı @ 22:08:31 ----------

batarya dolduktan sonra kendisi elektriği kesiyor olabilir bu yüzden de backgammon süresince %3lük şarj yemiş olabilir zaten %1lik yarj yarım saate tekabül ediyor benim telefonda. gece 12 de sarja takıyorsan saat 1 buçuk gibi gibi dolar 10 dada alıyorsan şarjdan 8 saatte %3 sarj gitmesi bence gayet normal... %97 oldu diye her seferinde sarja takarsan bi sabah uyandığında %97 değil günden güne % nin azaldığını görebilirsin :D yani bataryayı bozarsın tam bitmeden takmamanı tavsiyte ederim
bu batarya öyle çabuk bozulmaz merak etme:D zaten zırt pırt pc ye bağlayıp duruyorum:ehe benim batarya kafayı yemesi lazımdı şimdiye kadar ama maşallah ne ısınma nede başka birşey var.. canavar gibi.. bide adam gibi flaş atınca canavar gibi oluyor :)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
sen sayısalcı adamsın :D ne gerek var battery'e :D böl çarp nekadar gittiğini öğren :D
mantıklı şimdik şarjımız %100 desek. (100=x).7o ordan bu burdan etti 700 dakika oda : 700/60 = 11 saat eder. Walla yaptım hehehe :oke:

----------Eklendi @ 22:13:10 ---------- Yazıldı @ 22:11:29 ----------

en son versiyonunu yükledim dün, doğru gösteriyo gibi şimdilik. bir önceki versiyon dandikti ama şarj ettiğim halde %38 de takılı kalmıştı :D .. dün yenden flaş attım tele < atarken malum bi 25 dk mefta oldu tel :ehe > neyse dirilttik yenden.. ve yükledim bu pro yu düzgün çalışıyor .. en son güncel olanı yükleyin bunu:http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-monitor-v2-01-0-symbian-3-signed-550358.html----------Eklendi @ 22:11:03 ---------- Yazıldı @ 22:08:31 ----------bu batarya öyle çabuk bozulmaz merak etme:D zaten zırt pırt pc ye bağlayıp duruyorum:ehe benim batarya kafayı yemesi lazımdı şimdiye kadar ama maşallah ne ısınma nede başka birşey var.. canavar gibi.. bide adam gibi flaş atınca canavar gibi oluyor :)
eyw. Kardeş bi deniyelim bakalım. :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
Jerkez38

Jerkez38

Üye
mantıklı şimdik şarjımız 0 desek. (100=x).7o ordan bu burdan etti 700 dakika oda : 700/60 = 11 saat eder. Walla yaptım hehehe :oke:

----------Eklendi @ 22:13:10 ---------- Yazıldı @ 22:11:29 ----------

eyw. Kardeş bi deniyelim bakalım. :D

la 70 nerden geldi :D 60 olmasın o :D hangi saat diliminde yaşıyon sen :ehe

serinaga

serinaga

Üye
Her ne kadar lithium-ion yada yeni teknoloji lithium-polimer pillerde bile tam şarj ve deşarj pil ömrünü uzatan durumdur. Bu nedenle zırt-pırt şarjda tutmayın, bırakın pil arada bir tamamen boşalsın. Verimi işte bu zaman gözlemlersiniz. Ayrıca o pro sanırım verileri anna veritabanından alıyor olabilir. Bu nedenle yanıltıyor olabilir ...

tefoku

tefoku

Üye
benim symbian anna yükledikten sonra bu programın kurulumu ve bi çok program kurulumu sırasında hata vermeye başladı

n000k

n000k

Üye
benim symbian anna yükledikten sonra bu programın kurulumu ve bi çok program kurulumu sırasında hata vermeye başladı
tel dilini ingilizce yap öyle yükle sonra tekrardan türkçe yap programların çalışıcaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...