spartuas
Üye
nokia battery monitör yalan mı söylüyor ??
Başlıkta dediğim gibi telefona 24.1 anna sürümünü flashlamadan önce battery monitör yüklüydü. Avarage use 11 saat gösteriyordu. Telefona 24.1 sürümünü flashladım. Hard ve soft format çaktım. Nokia battery monitör yükledim ve avarage use 5 days diyor şakamı bu ? Music felan 2 gün diyor. Asphalt 6 1 days :S acaba navifirmden 1 gb lik dosya diyorlardı. Onu yükleme gibi ama ben orjinal anna download linklerinden indirip flashladım.
Ayrıca akşamdan şarja takıyorum. Sabah şarjdan çıkarıyorum. Açıyorum telefonu nokia battery çalıştırıyorum. Ve şarj %97 gösteriyor. Ve telefonu tekrar şarja takmam gerekiyor.
Ayrıca her akşam şarja takmamdan olabilir mi ? s3 telefonlarda lion pill sayesinde zarar görmez diyorlar ama cevabı sizden alayım ben
Ayrıca akşamdan şarja takıyorum. Sabah şarjdan çıkarıyorum. Açıyorum telefonu nokia battery çalıştırıyorum. Ve şarj %97 gösteriyor. Ve telefonu tekrar şarja takmam gerekiyor.
Ayrıca her akşam şarja takmamdan olabilir mi ? s3 telefonlarda lion pill sayesinde zarar görmez diyorlar ama cevabı sizden alayım ben

yani bataryayı bozarsın tam bitmeden takmamanı tavsiyte ederim
> neyse dirilttik yenden.. ve yükledim bu pro yu düzgün çalışıyor .. en son güncel olanı yükleyin bunu: