ardacumhur
Üye
ah işte ah ne biliyim herkes fark yok dedi ben de uğraşmak istemedim nokiaya mail atcam bize niye yok diye bence sadece data sense değil data sense 200 mb mı olacak başka şeyler de eksik
Dediğim gibi emin değiliz ancak data sense olan vodafone'lu görmedim henüz
DataSense Lumia 820'lere gelmemiş sanırım. (Tüm Operatörler)
Belki 14 ağustosta küçük bir güncellemeyle eksik paketleri gönderirler
Arkadaşlar Turkcell romlu cihazlar ota güncellemerinde nokia tarafından özelleştirilmiş güncellemeler alıyor.Bu yüzden Turkcell romlu cihazlara normal sürümü yüklediğiniz için sıkıntı yaratması muhtemel. Büyük ihtimalle normal ota güncellemesinde Turkcell romlu cihazlara data sense gelmesi olası bir ihtimal.
Denemekte yarar var bence Lumia pusher ile bi kontrol et
Peki NL920'lerde operatör sınırlaması var mı yoksa sadece ROM'a mı bağlı bununla ilgili bir bilgimiz var mı abi?
mağazadan güncelliyceksin sonra çıkıyor
Tesekkürler Hocam, Pusher ´i yükledim, bir de ne göreyim ekran dokunma güncellemesi var, güncellemeyi yaptim, telefonu yeniden baslattim bir de ne göreyim, o özellik gelmis. Allah razi olsun
Normal şartlarda evet fakat flashlama yolu ile yapıldığı için sürüm numarası farketmiyor.
o zaman biz napıcaz o zaman farklı surum numarası olması gerekiyor
Mr.H'in hattı turkcell ama rom global ve data sense varmış
Lumia 920'lerde yorumlardan gözlemlediğim kadarıyla ROM ile alakalı.
Zaten 2 çeşit Rom var. Turkcell ve Global.
Global'de sıkıntı yok, paket sanırım. (Global olup da hattı Turkcell olan birine de sormak lazım)
Ancak Turkcell'den satın alınan Turkcell ROM'lu cihazlarda DataSense yok gördüğüm kadarıyla.
Allah hepimizden razı olsun
Hayırlı olsun
Farketmişsinizdir uzun zamandır gelemedim buralara ama bu akşam gelmemek olmaz dedim ne mutlu bana yardımım dokundu birilerine
Mr.H'in hattı turkcell ama rom global ve data sense varmış
DoğrudurVodafone,Avea,Turkcell farketmiyor.
Eğer Turkcell ROM'lu cihaz ise Datasense yok,
Global ROM'lu cihaz ise özellikler tamamen var?
Doğru mu?
Vodafone,Avea,Turkcell farketmiyor.
Eğer Turkcell ROM'lu cihaz ise Datasense yok,
Global ROM'lu cihaz ise özellikler tamamen var?
Doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?