Nokia, Akıllı telefonlarında Android kullanmalı mı ?

• Evet, kullanmalı

Kullanılan: 8 47.1%
  • Hayır, Symbian, MeeGo veya WP7 ile devam etsin.

Kullanılan: 9 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı telefon pazarında istediğini pek bulamayan Nokia sizce Android işletim sistemini kullanmalı mı ?

androide gerek yok aslında symbian ilede istediği işleri yapar ama nokia sürekli kendini güncellemesi lazım. mesala artık falsh lite yı barakıp direk flash player geçip sürekli güncellemelerle güncellemesi lazım bence yani

Uruloki

Üye
oğuzhana katılıyorum ayrıca nokianın android üzerine sarf ettiği söylerden sonra imkansız

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlu Symbian ve geleceği belli olmayan MeeGo yerine Android kullanmaları çok daha iyi olurdu. Android & WP7 gitseler çok iyi olacak. Nokia telefonların dayanıklılığı Androidle buluşmalı artık.

hoss

Üye
meego ya destek versin yeter , androide gerek yok

.BlueTR

Üye
androide onca laftan sonra kullancağını sanmıyorum ama.

android nokia ya ters o devam etsin syimbian çıkarmaya 3 4 5 diye gider samsung lider olur

nalcam22

Üye
arkadaşlar nokıa symbian kullandı symbianı batırdı wp7 kullancak onuda batırcak bare androıd sağlam kalsın
Arkadaşlar nokıa symbian kanserine yakalanmış bir şirkettir

Uruloki

Üye
nokia kullanmaya başladı batırdı ne demek symbianı ya 94 de kurulan korsorsiyumda ilk olarak mobil olaeak nokia kullanmaya başladı yine symbianın bu kadar büyük bir pazar payına sahip olmasının yine nokia etkisi büyük

Tepkiler: pRime.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...