Karşılaştırma Nokia 808PV,Lumia 830,Lumia 930,Lumia 1020,Galaxy S4 Fotoğraf Karşılaştırma!

Sponsorlu Bağlantılar

erko merko

erko merko

Üye
1.5 sene s4 kullandım bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum kamerası lumiaların çoğunu tokatlar hele hava güneşliyse 808 ile kapışır

0MG90

0MG90

Üye
808 daha iyi bence.
830 yerlerde o ne biçim kalite.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
1.5 sene s4 kullandım bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum kamerası lumiaların çoğunu tokatlar hele hava güneşliyse 808 ile kapışır

zaten fotograftan anlaşılacagı gibi hepsini tokatlamış
Birde s4 'ün fotografına dikkatli bakarsan daha fazla kırpmışlar sağ alttaki köşedeki tabele okunmuyor diger fotograflarda okunuyor. (Ne kadar çok yaklaşırsan fotograf kalitesi o kadar düşer ) :)

@Safak

@Safak

Üye
Symbian Candir Gerisi Patlican :ehe
#DirenSymbian

Hodor

Üye
Lumia 830 PureView 10 MP

Lumia 930 PureView 20 MP

Lumia 1020 PureView 41 MP

N808 PureView 41 MP

Galaxy S4 13 MP

lumiya hepsinden iyi çekiyor 41 magapiksel hemde çok akıcı dslr makineler bile 18 megapiksel bende s4 var sözde 13 megapiksel 2 megapiksel gibi çekiyor çok kötü fotoğraf için lamiya alın derim ;)

Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunun Adına Karşilaştırmamı Diyorsunuz Şimdi? :ah

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
zaten fotograftan anlaşılacagı gibi hepsini tokatlamış
Birde s4 'ün fotografına dikkatli bakarsan daha fazla kırpmışlar sağ alttaki köşedeki tabele okunmuyor diger fotograflarda okunuyor. (Ne kadar çok yaklaşırsan fotograf kalitesi o kadar düşer ) :)

Ben başlıgı görünce s4 yerlerdedir diye tahmin ettim acıkcası çünkü nokia yazılımdan çok kameraya önem veren firma, Samsung ise demek hem yazılıma önem veriyor hemde kameraya benim gözümde s4 en güzelini çekmiş.
Sağ aşşagida köşede tabela var hepsinde görünüyor s4 te görünmüyor croplamışlar resim kötü çıksın diye ugraşmişlar sanki :)

İmkansiz olan nedir??
S4 hepsinden iyi çekmiş
Her Yorumda Kırpılmıyor Diyorsunda Onun Diyaframı İle Diğerlerininki Farklı + Yazılımsal Olarak Zaten Zoomlu Geliyorlar Arada Fark Var
1520 808

MoonLife01

MoonLife01

Üye

Her Yorumda Kırpılmıyor Diyorsunda Onun Diyaframı İle Diğerlerininki Farklı + Yazılımsal Olarak Zaten Zoomlu Geliyorlar Arada Fark Var
1520 808
Dostum verdigin sitedeki bir kaç fotografı inceledim gece çekimlerinde 808 uzun pozlama yapılmış arabaya dikkat et

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Dostum verdigin sitedeki bir kaç fotografı inceledim gece çekimlerinde 808 uzun pozlama yapılmış arabaya dikkat et

Bunu Başkalarıda Dedi İki Cihazda İso100 De vede Aynı Şartlarda Çekildi Ben Pozlama Yap Demedim Cihazlara Ben İso100 Olsun Dedim Ama S4 Döküldü Çünkü Pozlama Namına Birşey Yok O Cihazlarda.Yani Birinde Oto Diğerinde Uzun Pozlama Yapmadım Orjinal Resimlere Bakarsan Anlarsın Eşit Şartlarda Karşilaştirma Yapildiğini

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bunu Başkalarıda Dedi İki Cihazda İso100 De vede Aynı Şartlarda Çekildi Ben Pozlama Yap Demedim Cihazlara Ben İso100 Olsun Dedim Ama S4 Döküldü Çünkü Pozlama Namına Birşey Yok O Cihazlarda.Yani Birinde Oto Diğerinde Uzun Pozlama Yapmadım Orjinal Resimlere Bakarsan Anlarsın Eşit Şartlarda Karşilaştirma Yapildiğini

Kardeşim istersen iso 0 olsun uzun pozlama yapınca zaten her taraf aydınlık olur senin görmedigini yerleri bile gösterir makine

oznkrts

oznkrts

Üye
bu nasıl resimler anlamadım bu sararma bi bende olmıyor sanırım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kardeşim istersen iso 0 olsun uzun pozlama yapınca zaten her taraf aydınlık olur senin görmedigini yerleri bile gösterir makine
Tamamda S4 İle Yaptiğim Ne Uzun Pozlama Değilmi? Burada Bana Dediğin Şey Şu S4 İle Otomatik Çektin 808 İle Uzun Pozlama Yaptın Doğrumu?
bu nasıl resimler anlamadım bu sararma bi bende olmıyor sanırım

Evi -0,3 0,7 Ye Alıp Tekrar Dene Biraz Patlatıyo Gibi Olmuş

oznkrts

oznkrts

Üye
Tamamda S4 İle Yaptiğim Ne Uzun Pozlama Değilmi? Burada Bana Dediğin Şey Şu S4 İle Otomatik Çektin 808 İle Uzun Pozlama Yaptın Doğrumu?

Evi -0,3 0,7 Ye Alıp Tekrar Dene Biraz Patlatıyo Gibi Olmuş
ben sararma sorununun olmadıgını göstermek için öyle çektim onu

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
kraldost

kraldost

Üye
lumiya hepsinden iyi çekiyor 41 magapiksel hemde çok akıcı dslr makineler bile 18 megapiksel bende s4 var sözde 13 megapiksel 2 megapiksel gibi çekiyor çok kötü fotoğraf için lamiya alın derim ;)
ARKADASIM NE İÇTİYSEN AYNISINDAN İSTİYORUM ZİRA S4 KULLANIYORUM DİYORSUN PROFİLİNDE LUMİA 1020 VAR BU KADAR KASMA İSTERSEN BENDE DE NOTE 4 VAR VE BENİM TELEFONUM SENİN TELEFONUNU DÖVER GECE OLSUN GÜNDÜZ OLSUN FARK ETMEZ :))

• Beğen
Tepkiler: Hodor

Hodor

Üye
ARKADASIM NE İÇTİYSEN AYNISINDAN İSTİYORUM ZİRA S4 KULLANIYORUM DİYORSUN PROFİLİNDE LUMİA 1020 VAR BU KADAR KASMA İSTERSEN BENDE DE NOTE 4 VAR VE BENİM TELEFONUM SENİN TELEFONUNU DÖVER GECE OLSUN GÜNDÜZ OLSUN FARK ETMEZ :))

Galaxy s4 ü mecbur kullanıyorum daha alalı 1 sene olmaduğı için ailem sattırmıyor :( " yakında 1020" yazıyor var demiyor :(

3onur5

3onur5

Üye
Galaxy s4 ü mecbur kullanıyorum daha alalı 1 sene olmaduğı için ailem sattırmıyor :( " yakında 1020" yazıyor var demiyor :(

2 mp gibi mi çekiyor bence senin s4 ünün replika olma ihtimali çok yüksek

Hodor

Üye
2 mp gibi mi çekiyor bence senin s4 ünün replika olma ihtimali çok yüksek

Hayır orcinal cihazım rutlu iksda al ıraq nickli üyenin yayınladığı prism v15 i yükledim Lumiya fanlarını cahil mi sanıyorsunuz?

Üst Alt