Karşılaştırma Nokia 808PV,Lumia 830,Lumia 930,Lumia 1020,Galaxy S4 Fotoğraf Karşılaştırma!

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808PV,Lumia 830,Lumia 930,Lumia 1020,Galaxy S4 Fotoğraf Karşılaştırma!
Lumia 830 PureView 10 MP

Lumia 930 PureView 20 MP

Lumia 1020 PureView 41 MP

N808 PureView 41 MP

Galaxy S4 13 MP

• Beğen
Tepkiler: azattt

kraldost

kraldost

Üye
Sanki S4 daha iyi

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Oha S4 hepsinden iyi çekmiş yazılımdan mıdır nedir anlamadım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 1020 daha iyi çekmiş bence :good:

MaxipmaN

Üye
Bence 930 en iyi ceken s4 karanlık cekmis

MoonLife01

MoonLife01

Üye
en iyi çeken N808 PureView 41 MP :bira:

fanboyluk yapmaya gerek yok bu işte kimse nokianın eline su dökemez :bira:

Fanboylukla ne alakası var gerceklerı söylüyorum birde s4 ile çekilen resim biraz daha fazla yakınlaşmış böyle bir durumda var :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
930, 1020 ve s4 arasında ki netlik aynı. Biri daha net diyebiliyorsan o gözlere hayran kalırım :) sadece renk farkları var, oda gerçekte hangi renge hangisi yakınsa o daha gerçekçidir. Tahminim 1020 ve s4 yönünde.

kraldost

kraldost

Üye
f
Ne telefondu ilk ciktiginda piksellerin hic önemi yok sensorun kalitesi onemli :bira:

fanboyluk yapmaya gerek yok bu işte kimse nokianın eline su dökemez :bira:
Fanboylukla hic bir alakam yok sonucta benim ekmegimi vermiyorlar sadece nacizane fikrimi belirttim yani zoruna gitmesin

fanboyluk yapmaya gerek yok bu işte kimse nokianın eline su dökemez

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Fanboylukla ne alakası var gerceklerı söylüyorum birde s4 ile çekilen resim biraz daha fazla yakınlaşmış böyle bir durumda var :)

Yakınlaşma, kameranın zoom'u değil, çeken yaklaşmış.

Oylamaya gelirsek, elbette tartışmasız PureView özellikli 41MP (808, 1020) :oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S4'te sanki crop yapılmış gibi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben 1020 diyorum.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
S4'ün burda rezil rüsva olacağı düşüncesiyle geldim ki normalde pek beğenmezdim kamerasını ama hiç de fena değil. Lumia 830 kötü, Lumia 930 20 mp ama pek açmadı yani netlik iyi de 830 gibi renkler kötü geldi bana. Onun dışındakiler arasında çok büyük bir fark yok herkese 3 modelden biri güzel gözükebilir bana sanki Lumia 1020 en iyisi sonra Galaxy S4 sonra da 808 iyiymiş gibi geldi, ancak böyle bir karşılaştırma için bitane de üst seviye bir DSLR makine ile çekilip bu manzara konmalıydı o zaman daha iyi anlaşılabilirdi hangisini kesin iyi olduğu.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve Furkan Emekli
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Benim sıralamam
1020
808
S4

Hani 1020 ve 808 iyi sensörlere sahipte 830-930 ne olmuş anlamadım. 1020'yi nokia 830 ve 930'u ms çıkartmıştı sanıyorum. marka olarak donanımda geriydiler kamera'da da geri kalmaya başlamışlar diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aslında 808 en fazla detay yakalayabilecek sensöre sahip telefon. Üstteki arkadaşın da dediği gibi profesyonel bir DSLR ile de çekmek lazım ki en doğal rengi hangisi veriyor öğrenelim. Böyle yorum yapmak doğru değil.

3onur5

3onur5

Üye
s4 ün çektiği fotoğrafın lumia 930 dan iyi olması içler acısı :(

mesutgaga

mesutgaga

Üye
s4 çok iyi çekmiş

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Ben başlıgı görünce s4 yerlerdedir diye tahmin ettim acıkcası çünkü nokia yazılımdan çok kameraya önem veren firma, Samsung ise demek hem yazılıma önem veriyor hemde kameraya benim gözümde s4 en güzelini çekmiş.
Sağ aşşagida köşede tabela var hepsinde görünüyor s4 te görünmüyor croplamışlar resim kötü çıksın diye ugraşmişlar sanki :)
Oyle bir şey imkansız maalesef. Şimdi tapatalktayım anlaşılmıyor ama 1020 ve 808 den biridir en iyi.
İmkansiz olan nedir??
S4 hepsinden iyi çekmiş

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Ben başlıgı görünce s4 yerlerdedir diye tahmin ettim acıkcası çünkü nokia yazılımdan çok kameraya önem veren firma, Samsung ise demek hem yazılıma önem veriyor hemde kameraya benim gözümde s4 en güzelini çekmiş.
Sağ aşşagida köşede tabela var hepsinde görünüyor s4 te görünmüyor croplamışlar resim kötü çıksın diye ugraşmişlar sanki :)

İmkansiz olan nedir??
S4 hepsinden iyi çekmiş
sana göre bana göre hiçbiri

Üst Alt