1300 den yukarı olmaz bide puriwievli lumialar da çıkıyormuş onları beklemeliyiz
1453 tl olacak :-!
Tapatalk ile yazıldı
Profesyonel fotoğraf makinesi alcaksanız bunu, telefonunun hasını almak istiyosanız lumiayı bekleyin.
2012 sonu onu bekle bunu bekle telefon alamıycaz ya
Nokiaya oo kadar para vermem gider 701 alirim üstünede fotograf makinesi alırım n808den daha iyi ceker![]()
Profesyonel fotoğraf makinesi alcaksanız bunu, telefonunun hasını almak istiyosanız lumiayı bekleyin.
dostum ben lumia900ü aldım zaten birkaç güne abd deki kuzenime teslim edilir avatardan da anlaşılıyordur benim demek istedigim her telefon alıcak olana o çıkıcak onu bekle bu çıkıcak bunu bekle bekleye bekleyd millet telefon alamıyor bunu demek istedim

şimdi sende amma heyecan vardır haa![]()
ne diyosun engin yerimde duramıyorum gerçi kuzen haziranda gelicek ama olsun bir resimlerini çek gönder dedim gelene kadar resimleriyle hasret gideririm artık

alemsın ya![]()
ne diyosun engin yerimde duramıyorum gerçi kuzen haziranda gelicek ama olsun bir resimlerini çek gönder dedim gelene kadar resimleriyle hasret gideririm artık
ups kargo falan getirmiyor mu?
ne yaptın be abiups kargo falan getirmiyor mu?
yok be kardeşim zaten tango güncellemesiyle türkçe dil destegi gelicek oda nisan ayının sonunu bulur bir ay içinde 300tl verilmez yazık günahvalla 2 ay beklemekten iyidir derim abi sat n8 i getittirburda almaya kalksan 1000 küsür vercektin zaten bide öyle düşün..