Nokia 808 PureView İtalyada 600€ Olacakmış. Türkiyedeki tahmin ettiğim Fiyatı...

Sponsorlu Bağlantılar

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
1500 den fazla olmaz.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
1500 den fazla olmaz bencede

SilentOne

SilentOne

Üye
1300 den yukarı olmaz bide puriwievli lumialar da çıkıyormuş onları beklemeliyiz

m542tf

m542tf

Üye
1453 tl olacak :-!
Tapatalk ile yazıldı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Nokia 808 oo kadar para vermem gider 701 alirim üstünede fotograf makinesi alırım n808den daha iyi ceker :oke:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Yani nokia 808 demek istedim anlmadın sen benı bro.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Profesyonel fotoğraf makinesi alcaksanız bunu, telefonunun hasını almak istiyosanız lumiayı bekleyin.

dostum ben lumia900ü aldım zaten birkaç güne abd deki kuzenime teslim edilir avatardan da anlaşılıyordur benim demek istedigim her telefon alıcak olana o çıkıcak onu bekle bu çıkıcak bunu bekle bekleye bekleyd millet telefon alamıyor bunu demek istedim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

dostum ben lumia900ü aldım zaten birkaç güne abd deki kuzenime teslim edilir avatardan da anlaşılıyordur benim demek istedigim her telefon alıcak olana o çıkıcak onu bekle bu çıkıcak bunu bekle bekleye bekleyd millet telefon alamıyor bunu demek istedim

şimdi sende amma heyecan vardır haa :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

şimdi sende amma heyecan vardır haa :)

ne diyosun engin yerimde duramıyorum gerçi kuzen haziranda gelicek ama olsun bir resimlerini çek gönder dedim gelene kadar resimleriyle hasret gideririm artık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

seviyorum telefonumu yaa kimisi kuş besler kimisi balık besler araba pc laptop degişik zevkler var bende de telefon hastalıgı var zaten en çok bir sene kullanırım ondan sonra pureview lumia gelir artık

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

ne diyosun engin yerimde duramıyorum gerçi kuzen haziranda gelicek ama olsun bir resimlerini çek gönder dedim gelene kadar resimleriyle hasret gideririm artık

ne yaptın be abi :) ups kargo falan getirmiyor mu?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla 2 ay beklemekten iyidir derim abi sat n8 i getittir :) burda almaya kalksan 1000 küsür vercektin zaten bide öyle düşün..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla 2 ay beklemekten iyidir derim abi sat n8 i getittir :) burda almaya kalksan 1000 küsür vercektin zaten bide öyle düşün..
yok be kardeşim zaten tango güncellemesiyle türkçe dil destegi gelicek oda nisan ayının sonunu bulur bir ay içinde 300tl verilmez yazık günah

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
böyle düşününce haklısın abi :)

Üst Alt