Nokia 2 Özelliklerini AnTuTu Listesi Doğruladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 2 Özelliklerini AnTuTu Listesi Doğruladı
Nokia tarafından çok yakında tanıtılacak olan uygun fiyatlı Nokia 2 modelinin teknik özellikleri AnTuTu uygulamasında ortaya çıktı.


Geçen haftalarda Nokia 2 modeline ilişkin Bluetooth SIG veritabanında görünen bilgiler ve hatta ABD'de bulunan perakende mağazalarından biri olan B & H web sitesinde ön sipariş için listelenen cihazdan yeni haberler geldi. Ayrıca, daha önceden önemli sızıntı kaynaklarından paylaşılan görseller ile cihazın nasıl bir tasarıma sahip olacağını hep beraber görmüştük.



Bugün ise dünyaca ünlü performans testi uygulaması AnTuTu üzerinde görünen Nokia 2 modelinde veya en azından TA-1035 varyantında giriş seviyesinde yer alan Snapdragon 212 yonga seti, 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanı bulunacak. Kamera tarafında arka tarafta 8MP çözünürlüğünde bir kamera bulunurken ön tarafta 5MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor. Cihazın donanımı göz önüne alındığı zaman ABD'de 99 $ fiyatl etiketine sahip olması gayet normal gibi görünüyor.

Tüm bunların yanı sıra ekran çözünürlüğü fiyatına kıyasla o kadar da kötü görünmüyor. Nokia 2'de 720p yani HD çözünürlükte bir ekran bulunacak. Ekranın boyutu ise 4.7 inç ile 5 inç aralığında olacak. Daha önce sızdırılan bilgiler ışığında Nokia 2'de 4,000 mAh kapasiteli oldukça büyük bir pil bulunacak. Elbette Antutu listesinde ayrıntıları belirtilmeyen pek çok farklı özellikte cihazda yer alıyor.

Nokia 2, artık birkaç gün içerisinde resmi hale gelecek gibi görünüyor. Cihazın 31 Ekim'de Hindistan'da düzenlenecek bir HMD Global etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Global pazarda satışa sunulduktan kısa bir süre sonra bu modelin ülkemizde de satılması bekleniyor. Elbette uygun fiyatına rağmen vergiler eklendikten sonra cihazın fiyatı ülkemizde fazla olacaktır.
Nokia 2 Özelliklerini AnTuTu Listesi Doğruladı
 
  • Beğen
Tepkiler: yeumyang ve ___kaptan___


Üst Alt