Nokia 808 PureView’in kamerası gerçekten 41 megapiksel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
tamam furkan dediğin gibi olsun sana iki kuruşun lafınımı edecem kanka ya

SilentOne

SilentOne

Üye
495euro 1000 tl eder vergi flen 1300

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hangisi kazık değilki!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iphone 4s 2300tl ile girdi piyasaya sgs2 1800lerden düştü htc evo 1600den girdi üç ayda 1100 liralara geriledi bu cihaz için 1500lira fazla öyle mi şaka mı yapıyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
iphone 4s 2300tl ile girdi piyasaya sgs2 1800lerden düştü htc evo 1600den girdi üç ayda 1100 liralara geriledi bu cihaz için 1500lira fazla öyle mi şaka mı yapıyorsunuz

onlar ios ve android ya paha biçilemez oluyor ve paha biçilemez kazık

SilentOne

SilentOne

Üye
symbian uygun güzel paranın hakkını veriyor yapacaqın işe göre tabi

SilentOne

SilentOne

Üye
+1 :d

pRime.

pRime.

Üye
evdeki hesap çarşıya uymayabilir benden söylemesi. nokia n8 duyruluğunda aynı bu muhabbetler dönüyordu fakat nokia herkesi şaşırtıp 1000tl'den satışa sundu telefonu. (nokiashop) tabi bu yorumumu "808 1000tl'ye gelecek" şeklinde düşünmeyelim.

asigsasi

asigsasi

Üye

bence değer bu fiyata bu telefon

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

bence değer bu fiyata bu telefon
önden güzel arkadanda ama yandan kamera çıkıntısı çok kötü duruyor xperia gibi ince olsa süper olurdu ama bu kamerada daha fazla küçülemezdi nokıada haklı :D

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu cihazda kaç hoparlör var ve nerdeler acaba

Otuz

Üye
    Konu Sahibi
emin değilim ama n8 gibi kameranın sağ tarafında

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evdeki hesap çarşıya uymayabilir benden söylemesi. nokia n8 duyruluğunda aynı bu muhabbetler dönüyordu fakat nokia herkesi şaşırtıp 1000tl'den satışa sundu telefonu. (nokiashop) tabi bu yorumumu "808 1000tl'ye gelecek" şeklinde düşünmeyelim.

haklısın nokia ülkelerdeki vergi yüküne göre fiyatla giriş yapıyor n8 370€ duyuruldu avrupada ama türkiyeye 1150 liraya girdi

pRime.

pRime.

Üye

haklısın nokia ülkelerdeki vergi yüküne göre fiyatla giriş yapıyor n8 370€ duyuruldu avrupada ama türkiyeye 1150 liraya girdi

nokiashoplarda tam 1000 liraydı abi çok iyi hatırlıyorum. bazıları fiyatı şişiriyordu ama.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

nokiashoplarda tam 1000 liraydı abi çok iyi hatırlıyorum. bazıları fiyatı şişiriyordu ama.
ve hatta satışa sunulduktan sonra fiyatı artan tek telefondur belkide 1250liralara kadar cıkmıştı

bu arada pden yeni gördüm rütbe yakışmış

• Beğen
Tepkiler: pRime.
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bence 808 fiyatını hakeden bir telefon.. Donanım ve yazılım olarak piyasadaki en iyi symbianlı telefon.. Ben telefonda kameraya pek önem vermem ama insan bununla ölümsüzleştireceği anları düşününce alası geliyor.. Albenisi fazla olan bir telefon şu telefonun Belle ile çıkması Nokia nın symbian konusunda farklı düşünceleri olduğunu düşündürüyor bana...

SilentOne

SilentOne

Üye
banada

Üst Alt