Nokia 808 PureView Bir Kez Daha Güncellenecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 808 PureView Bir Kez Daha Güncellenecek

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-808-pureview-guncellendi-02-01-2013-a-743736.html Bu konu üzerinden Nokia 808'e 420mb boyutunda bir güncelleme geleceği duyurulmuştu.

Bugün gelen yeni bir habere göre Nokia 808 bir kez daha güncellenecek. Haber Pocketnow adlı teknoloji sitesinden geldi.

Güncelleme ile telefondaki bazı hataların giderilmesi ve performans arttırmaya yönelik bir güncelleme olacağı söyleniyor.

Yazılım sürümü 113.010.1507 olan Nokia 808, yeni gelen güncelleme ile 113.010.1508'e yükseltilmiş olacak.

Güncellemeleri kontrol etmeyi unutmayın

Kaynak;

erolustun

Üye
603, 700 ve 701 icin guncelleme gelecegine dair bir haber var mi?

meme4

meme4

Üye
Bu güncelleme bize niye yok madem hatalı yerleri var belle fp2 yüklü tüm cihazlara gelmesi gerekmiyor mu bu nokia neden ayrımcı bir tutum sergiliyor...anlamış degilim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bir Dahada Hayatta Nokıa Almam Yazık Verdiğiniz Paraya Yazık Nokıa Samdada Yazıklar Olsun :sahan:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tabiki önceliğin 808'e verilmesi çok normal. Yeteri kadar güncelleme geldi diye düşünüyorum ve gelmeye devam ediyor. 603, 700 ve 701 için güncelleme gelmeyecek şeklinde bir haber olmadı.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
808e gelirse büyük ihtimal 603 700 701 ede gelmesi lazım.Ki zaten gelir benim düşüncem bu yönde eğer gelmesse diğer 2.nesillerin ne anlamı kalırki..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
2. nesiller güncelleme alırsınız merak etmeyin..asıl perde biz 1. nesiller için kapandı

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
ben nokia dan tek.bisey istiyorum bu saatten sonra menuyu yana dogru yapsalar cok iyi olur. bide kamera ve assagi cekince acilan pencereyi gelistirmeleri lazim

• Beğen
Tepkiler: smh60
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
artık hiç beklemiyorum :)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
nokia 808 fiyatı ne kadar simdi ????

Polymath

Polymath

Üye
Tabiki önceliğin 808'e verilmesi çok normal. Yeteri kadar güncelleme geldi diye düşünüyorum ve gelmeye devam ediyor. 603, 700 ve 701 için güncelleme gelmeyecek şeklinde bir haber olmadı.

Bari sen deme Anıl yeterli güncelleme geldi diye. GUNCELLEME eger var olan özelliklerı kısıtlama ise evet guncellendi telefonlarımız. Çok mutluyuz.

asigsasi

asigsasi

Üye
1. nesillere 3 kez güncelleme geldi
2.nesillere 2 kez güncelleme geldi zaten yani yeteri kadar olması için son bir güncelleme çıkarması lazım herşeyi bırak bu kullandığımız sürüm hatalı bunu düzeltmek için mutlaka yeni bir güncelleme göndermesi lazım ki millet nokia dan soğumasın

Scuderia.

Scuderia.

Üye
1. nesillere 3 kez güncelleme geldi
2.nesillere 2 kez güncelleme geldi zaten yani yeteri kadar olması için son bir güncelleme çıkarması lazım herşeyi bırak bu kullandığımız sürüm hatalı bunu düzeltmek için mutlaka yeni bir güncelleme göndermesi lazım ki millet nokia dan soğumasın

Soğyan soğuduki be usta..Yanlış anlama kendi düşüncemi söylüyorum senin düşüncene bir itirazım yok haklısın sende..Nokia son güncellemeyle özellikleri arttıracakken aksine azalttı. Tarayıcı desem zaten bilmeyen yoktur artık. Çok kasıntı bir tarayıcı kullanıyoruz ve en popüler sosyal ağ sitesi olan bir facebook'a bile giremiyor en sinir olduğum şey bu.700-800-900 TL verdiğimiz cihazın ne tarayıcısı iyi üstüne üstlük tarayıcısından facebook'a bile giremiyoruz.Hadi diyelim ordan giremedik gittik sosyal ağlar uygulamasına bir iki butona basıyorsun başlıyor kasmaya yavaşlamaya..Nokia bu 2.nesil cihazların satışını arttırabilirdi oda uygulama vermemezlik yapmıycaktı..Popüler uygulamalar olsa en yeniler ve kaliteli uygulamalar olsaydı gerçekten çok daha iyi ve çok daha fazla satıcaktı ve kullanıcıların yorumları + yönde olucaktı..Son güncellemeyle birlikte bir iki sorun çıktı oraya ve özellikler kısıldı kullanıcılar kötü yorumlamaya başladı ve artık neredeyse alan yok gibi bir şey eski symbian yok olamazda zaten bu saatten sonra. Uygulamayı geçtim artık zaten günde 2-3 uygulama gelse iyidir.. Doğru düzgün bir güncelleme yapıp düzgün bir tarayıcı versin bari hızlıca internette gezinelim..Düzgün sosyal ağlar uygulaması versin hızlıca sosyal ağlar kullanalım ama ne kadar nokiaya söylesekte tarayıcı sorunlu falan filan kaç aydır umursamıyor tarayıcıya bir güncelleme getirmedi halbuki çokmu zordu tarayıcıyı düzeltmek Nokia için sinek vızıltısı gibi bir şey gelir herhalde ama yapmıyor.. (Benim düşüncelerim bu yönde kimse yanlış anlamasın bunlar benim fikirlerim tartışma çıkarmak istemem.)

Software95

Nasıl bir politika izliyor anlamadım ki :hmmm

IVI-Elia

Üye
Nokia sanırsam Symbian'ı 2015-2016'ya kadar destekliyeceğini belirtmişti.Ama bu nasıl destek :hmmm...Tamamen WP cihazları yönelmiş Nokia. Ben Symbian'dan kurtuldum. Mutlaka zamanla herkes kurtulcak.Ama senin hala telefonun satışta ve sorunluysa güncelleme çıkarıcan.En iyisi Bütün Symbian^3 cihazlarına ortak ve adam gibi güncelleme çıkar hzılı.Yenilikçi.Rahatça takılsınlar.Bu kadar zor olmaz ki ya :...(

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Nokia 1.nesillere son güncelleme verecek diye düşünüyorum.Hatalı tarayıcı ve bazı sorunlar için.Refresh olur Nokia Belle ve oyun sona ener.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt