Nokia 808 mi Galaxy S3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
symbianı kötüleyenler bir zamanlar symbian kullanmıyormuydu

• Beğen
Tepkiler: asas07

Software95

Nokia kendisi çöpe attı kimse symbian sisteme kötü diyemez tek eksiği yazılım portlanmadığı için.Böyle olmasını Nokia istedi, konuya dönecek olursak bende 9 ay S60 v5 kullandım sonra SIII aldım ama symbian'nın rahatlığını bulamadım.Eğer yazılım işi pek dert etmeyecekse almanı tavsiye ederim.N9'da alabilirsin geliştirilmeye açık bir cihaz 4.1 j.b portlandı bile :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ne bu şiddet bu celal ya,adam iki telefon için fikir almak istemiş,telefondan anlayan tavsiyede bulunur,anlamayanlar ise hakaret edeceği yerde yorumları okur öğrenmeye çalışır.bukadar basit arkadaşlar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi

Nokia kendisi çöpe attı kimse symbian sisteme kötü diyemez tek eksiği yazılım portlanmadığı için.Böyle olmasını Nokia istedi, konuya dönecek olursak bende 9 ay S60 v5 kullandım sonra SIII aldım ama symbian'nın rahatlığını bulamadım.Eğer yazılım işi pek dert etmeyecekse almanı tavsiye ederim.N9'da alabilirsin geliştirilmeye açık bir cihaz 4.1 j.b portlandı bile :)

heh tmm işte bi türlü söylüüyemiyordum symbianın rahatlığı hiçbi yerde yok

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye

haberim var ve eğer bu yöntem yaygınlaşırsa nokia kurtulabilir

- - - Eklendi - - -

Ne bu şiddet bu celal ya,adam iki telefon için fikir almak istemiş,telefondan anlayan tavsiyede bulunur,anlamayanlar ise hakaret edeceği yerde yorumları okur öğrenmeye çalışır.bukadar basit arkadaşlar

amacım kimseye hakaret etmek değil fakat haksızmıyım

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
samsung galaxy s3 daha iyi tabiki. 2-3 sene idare eder seni eğer iyi kullanırsan 4-5 sene bile dayanabilir süper telefon.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Nokıa lumia 920 çıkaydı gerçi 800 de çıkmadı ama bir çıkaydı türkiyede ne I Phone 4s ,5 nede galaxy s3 ne htc one x kalır camına dokunman yeter bırakmazsın birdaha o derece ☺

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda başlığı dışına çıkıp iş yine iyi ,kötü şöle veya böyle konusuna gelip kısır döngü olmasın.Konu dışı yorumlarda bulunmayın aksi halde konu :locked:

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
Nokıa lumia 920 çıkaydı gerçi 800 de çıkmadı ama bir çıkaydı türkiyede ne I Phone 4s ,5 nede galaxy s3 ne htc one x kalır camına dokunman yeter bırakmazsın birdaha o derece ☺

lumia 800 türkiyede var ben telefoncuda görmüştüm sarı renkte bişeydi

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Konuyu açan arkadaş eğer media sizin için önemliyse 808 sizin icin iyi bir seçim olacaktır ; bazı arkadaşların bilgisini de düzeltmek istiyorum ; nokia 808 41 megapikselli kameraya sahip değil arkadaşlar , 41 megapikselli sensore sahip. Bazı arkadaşlarda mp. her şey demek değil demiş , tamam mp. hersey demek degilde cihazdaki 1/1.2 diyafram acıklıgını ne yapacaksınız ? N8 1/1.8 diyafram açıklığıyla mükemmel fotoğraflar çekiyorsa ; 808 i düşünemiyorum bile ;) s3 de yaptığın herseyi 3-5 saniye gecikmeyle 808 de de yaparsın.

Not: Hem sgs3 , hemde nokia n8 kullanıyorum....

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve pRime.
osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
Konuyu açan arkadaş eğer media sizin için önemliyse 808 sizin icin iyi bir seçim olacaktır ; bazı arkadaşların bilgisini de düzeltmek istiyorum ; nokia 808 41 megapikselli kameraya sahip değil arkadaşlar , 41 megapikselli sensore sahip. Bazı arkadaşlarda mp. her şey demek değil demiş , tamam mp. hersey demek degilde cihazdaki 1/1.2 diyafram acıklıgını ne yapacaksınız ? N8 1/1.8 diyafram açıklığıyla mükemmel fotoğraflar çekiyorsa ; 808 i düşünemiyorum bile ;) s3 de yaptığın herseyi 3-5 saniye gecikmeyle 808 de de yaparsın.

Not: Hem sgs3 , hemde nokia n8 kullanıyorum....

tebrik ederim nihayet nokia 808i tercih eden biri çıktı :D

- - - Eklendi - - -

Lumia800 ün sarı rengi yok.

telefoncuya sordum şu vitrindeki lumia 800mü dedim evet o dedi

- - - Eklendi - - -

ekranın altında 3 tuş vardı birisi windows tuşu diğeri geri tuşu sonuncusu arama tuşuydu

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Her türlü 808 :D şaka bi yana başlığı görünce biri konu hortlattı sandım :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada tercih s3 ... Her türlü 808 şakaydı :)

Türe

Türe

Üye
Sormaya gerek dahi yok :) SIII

anılbaran

anılbaran

Üye
Nokia 808 .

zappinger

Üye
iyi fotograf cekiyosan instagramin olucak 808de var mi yok git bi galaxy camera filan al

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ben windows phone taraftarıyım ama genel olarak bakarsak galaxy s3 her konuda üstün illaki nokia diyorsan bu symbian olmasın wp al derim galaxy s3 derim avantajları çok işine yarar :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu konuda defarlaca uyarı yazmamıza ve bilgi vermemize rağmen halen aynı tavır ve söylemler.Yeni telefonunuz şimdiden hayırlı olsun.:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...