Nokia kendisi çöpe attı kimse symbian sisteme kötü diyemez tek eksiği yazılım portlanmadığı için.Böyle olmasını Nokia istedi, konuya dönecek olursak bende 9 ay S60 v5 kullandım sonra SIII aldım ama symbian'nın rahatlığını bulamadım.Eğer yazılım işi pek dert etmeyecekse almanı tavsiye ederim.N9'da alabilirsin geliştirilmeye açık bir cihaz 4.1 j.b portlandı bile![]()
Nokia kendisi çöpe attı kimse symbian sisteme kötü diyemez tek eksiği yazılım portlanmadığı için.Böyle olmasını Nokia istedi, konuya dönecek olursak bende 9 ay S60 v5 kullandım sonra SIII aldım ama symbian'nın rahatlığını bulamadım.Eğer yazılım işi pek dert etmeyecekse almanı tavsiye ederim.N9'da alabilirsin geliştirilmeye açık bir cihaz 4.1 j.b portlandı bile![]()
Ne bu şiddet bu celal ya,adam iki telefon için fikir almak istemiş,telefondan anlayan tavsiyede bulunur,anlamayanlar ise hakaret edeceği yerde yorumları okur öğrenmeye çalışır.bukadar basit arkadaşlar
Nokıa lumia 920 çıkaydı gerçi 800 de çıkmadı ama bir çıkaydı türkiyede ne I Phone 4s ,5 nede galaxy s3 ne htc one x kalır camına dokunman yeter bırakmazsın birdaha o derece ☺
lumia 800 türkiyede var ben telefoncuda görmüştüm sarı renkte bişeydi
Konuyu açan arkadaş eğer media sizin için önemliyse 808 sizin icin iyi bir seçim olacaktır ; bazı arkadaşların bilgisini de düzeltmek istiyorum ; nokia 808 41 megapikselli kameraya sahip değil arkadaşlar , 41 megapikselli sensore sahip. Bazı arkadaşlarda mp. her şey demek değil demiş , tamam mp. hersey demek degilde cihazdaki 1/1.2 diyafram acıklıgını ne yapacaksınız ? N8 1/1.8 diyafram açıklığıyla mükemmel fotoğraflar çekiyorsa ; 808 i düşünemiyorum biles3 de yaptığın herseyi 3-5 saniye gecikmeyle 808 de de yaparsın.
Not: Hem sgs3 , hemde nokia n8 kullanıyorum....

Lumia800 ün sarı rengi yok.