Nokia 808 fiyat beli oldu ve aldım

serinaga

Üye
Az biraz bekleyin 1000 TL. civarı rakamlara gelir.

Benimde N8 'i aldığım 1.5 yıl öncesi harikaydı oyunlar patır patır geliyor Anna Belle güncellemeleri ortalığı kasıp kavuruyordu.. Gameloft'tan her oyun geldiğinde ortalık yıkılıyordu.. N8 'in yaşattıkları harikaydı taa ki Nokia denen antistratejist kuruluş peynir ekmek gibi işleyen bi sistemi ''Bitirdim'' diyene kadar.. O gün adeta akan şelale durup kuruyuverdi.. Üstüne ancak bir iki hayırsever oyun firması bir kaç oyun çıkardı alın oyun bizde bu kadar hatrınız var diye

N9'u N8 im olduğu dolayısı ile ilgi alanıma sokmamış olsamda bir süre sonra ilgimi çekmişti.. Sonra Nokia bu devrim niteliğindeki Tuşsuz sıradışı cihazıda rafa kaldırdık demez mi

Şimdi Allah aşkına bu telefona neyine güvenipte 1500TL fiyat veriyorsun..
Bu telefondan kazanacağı parayla ancak tahminim bu telefonu üreten fabrika işçilerinin maaşlarını anca öder

Tepkiler: asdemed21

Elektr0

Üye
o fiyata 4s alırım ben az daha para koyup

o fiyata 4s alırım ben diyorsun cümle biterken az daha para koyup diye cümlede bir deprem etkisi yaratarak bitiriyorsun ya o fiyata al yada az daha para koy 2sinden 1ini yap

ozggurr

Üye
sadece kamera ozelligi olan bir telefon mu?

cok agir hakaret etmissin, cok agir yalan soylemissin ve cok agir saptirmissin meseleleri...

ayiptir.

- - - Eklendi - - -

arkadasim betalabs.nokia.com yerli yerinde duruyor, ne ufuruyorsun ordan...

Tepkiler: CanKartaL ve asdemed21
Bunu alacağıma Fotoğraf makinası alırım diyen arakadaşlara bir sorum var .

4 Çekirdekli telefon alacağıma laptop alırım der misiniz acaba?

O çekirdekleri arkadaşlar çitliyor. Ayrıca katılıyorum o s3 e verilen paraya adam gibi laptop alırım canavar gibi oyun oynarım.

ozggurr

Üye

camera alin diyenler ya kamera saticisidirlar ya da android magazalarinda falan calisiyordurlar...

ayakustu oyle yalanlar soyluyorlar ki forumu okuyan bilmeyen kisiler de zanneder symbian gercekten hicbir ise yaramayan isletim sistemi... 808'de sadece kamera ozelligi var baska da hicbirsey yok...

Su anda Iphone 4s'nin projector takip da ayila bayila yaptigi Iphone 4s ile herseyi yaparsiniz reklamlari var ya... N8 bile o projectorun alasini yapmisti hatirlayin...

Samsung'un simdi reklam yaptigi dokunmadan el hareketiyle calisan ekran lansmani da ilk N8 ciktiginda yapilmisti hatirlayan hatirlar..

Ama o kadar cok kisi yalan soyleyip kotu propaganda yapiyor ki bile bile, artik kiskancliktan midir; rakip gordugunden az para kazanacagindan midir, bilmeyen de saniyor gercekten takoz bir fotograf makinasi...

808 su anda oyun meraki olmayan kisilerin alabilecegi en iyi telefondur. Hem pil omru, hem GPS, harita, sosyal aglar, hem kamera, hem USB otg, hem HDMI, hem 3.5 mm jack girisinden TV'ye baglanabilmesi, kablosuz her turlu veri transferinin yapilabilmesi, hem hafiza karti ile genisleyebilme...

1TB harddisk tak hicbirsey yetmediyse ama yalan atarak betalabsi bile kapatmislar deme, yuh derler adama...

olcusuz yalancilarin klavuzlugunda dogruyu mu bulacak maxicep okurlari... amaciniz ne yani!

Tepkiler: HL_Rockk, CanKartaL, asdemed21 ve 2 diğerleri

m542tf

Üye

+1

Senin dediklerin aynısı androidde var hatta kablo baglamadan bıle kablosuz olarak tvye göruntu aktara biliyorsun

Şimdi bir birmizi kandirmayalim arkadaşlar bu forumda takılanlar 808 1.500 tl vermez.

+ 1905

Senin dediklerin aynısı androidde var hatta kablo baglamadan bıle kablosuz olarak tvye göruntu aktara biliyorsun

Şimdi bir birmizi kandirmayalim arkadaşlar bu forumda takılanlar 808 1.500 tl vermez.

o dediğini play to uygulaması ile n8'de bile yapıyorsun.

Tepkiler: HL_Rockk, iatis ve CanKartaL

Kaldıramıyor mu kamera takılmadığı için olabilir mi

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
yani benim anlamadığım nokia niye bu kadar kötüleniyor bu zevk meselesi istiyen alır istemeyen almaz ben nokia yı seviyorum en kötü telefonunu samsungun iyi telefonuna değiştirmem eleştirmek ne kadar kolay adamlar emek verip bir telefona 41 mega piksel telefon yapıyor siz bunu beğenmiyorsunuz beğenmeyen arkadaşlara sözüm sizde 1. Mega piksel telefon yapın görelim bu kadar yapılan emeğe saygı gösterelim

Tepkiler: HL_Rockk

Ozaman nokia biraksin telefon üretmeye kamera sektörüne atılsın ne dersin?

2000 ye sgs3 alacağıma 1500 ye 808 alırım 500 cebimde kalır

Tepkiler: iatis
işletim sisteminin symbianlı olmasından dolayı alınmayacağını düşünüyorum ben.verilmez o para.windows phone falan olsa fiyat ideal

Gidin fotoğraf makinesi ya da iphone, galaxy SIII alın diyen insanları anlayamıyorum.Telefonu multimedya özellikleri için kullanacak, oyun oynamayan bir adam neden mis gibi 808 varken Iphone 4S ya da Galaxy SIII alsın ki...Git kamera al diyen arkadaşlarda kamerayı taşımanın zor olduğunu ve kameradan daha çok özellik sunduğunu anlayamıyorlar galiba.Bir kamera alınca sadece fotoğraf çekersin ama 808 alınca hem kamera hemde orta seviye bir akıllı telefon almış oluyorsun.Oyun oynamayan ve düzenli telefon kullanan kişiler için biçilmiş kaftan, bana uygun mu değil ama uygun olan kişiler için gayet alınası bir telefon bence.

Tepkiler: iatis, CanKartaL, repcic ve 1 kişi daha

papakudioflu

Emekli Yönetici
bizde meyve veren agac taşlanirmiş mantigi var. Nedense nokiadan başka sistemlere geciş yapanlar aldiklari cihazin keyfini sureceklerine her nokia konusunda nokia'yi karalama cabasi icine giriyorlar. Bu soyledigim herkes icin gecerli degil tabi ki ama bu mantikla hareket eden arkadaşlarimiz da yok degil. Bu telefon dunyada daha once mobil cihazlarda kullanilmamiş bir teknolojiyi kullaniciya sunuyor. Elbette alicisi olacaktir. Sadece bir nokiashopta bir gunde 38tane satildigini goren bir arkadaş bu bilgiyi burada bizimle paylaşmişti bunu da hatirlatirim. Yani bu cihaz donanimi performansi ve kullanim amacina gore belirli bir kullanici kitlesine ulaşir ve başarili olur. Bundan da rahatsiz olmamak gerekir.

Tepkiler: iatis ve Sensation

uruno

Üye

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Öyle yorumlar yapıyorlar ki gören de java işletim sistemli 100 mhz işlemci kasmalarla dolu bir telefon zanneder,telefonda 1.3 ghz işlemci 512 mb da ram var, 4 inch de ekranı var. Gerçekten iyi özellikler Nokia Belle için. Fazla oyun yok diye bu kadar laf edilmez bir telefona oyunlara paralar saçan oyun için deliren o boş kısıtlı insanlardan olmayın, bu telefonda hiç oyun da yok değil HD oyunlar var zaten, yüzlerce de Java oyun yüklersiniz. Uygulama zaten yeterli sayıda mevcut. Kamerasını geçtim çoğu Android'li telefonda olmayan 1080p @30fps video çekimi, HDMI çıkışı, usb on the go, clearblack ekran teknolojisi, dolby digital, nfc, Bluetooth v3 gibi özellikleri var. biraz telefondan anlayanlar bunların anlamını bilir atıp tutmaz bu telefon hakkında. Bence telefon güzel ancak fiyatının 1200-1250 tl aralığında olması lazım, 1500 tl çok fazla.