kraldost
Üye
Şuan işini C6-01 görüyor ise ve tek eksiği kamera ise N8 ile de çok rahat işini görürsün. Ama 808 çok daha başka bir cihaz
N8 de 2 sıkıntın olur. 1. si ekranı C6-01 in CBD ekranından sonra çok sönük gelir.
2. sorunu da N8 in bataryasının çıkmaması olabilir.
Karar senin, kamera ihtiyaç durumuna göre tercihini belirleyebilirsin.
Peki nikon 5 ay sonra kaç para eder. O saydıkların senin gözünde para edebilir ama kimseyi bağlamaz.Fiyat Politikası Oldukça Saçma . Sonuçta Sadece Kamera Özelliği Olan Bir Telefon . 1590 Ona Vereceğime Madem Bu Kadar Para Saçan Biriyim 2bin Civarına Nikon d90 alırım 41 mp deil 12 mp ama Nokiadan 41 kat Daha iyi Çekim Yapıyor . Nokia Yine Aynı Politika Yüksek Fiyat Alçak Telefon Alıyosun Telefonu 5 ay sonra 900 e Düşüyor . Ne Oldu Mal Müşteri Kazıkladım Seni (: Nokia Diye Bi Marka Bilmiyorum Artık Samsung Htc Bu Tarz Cİhazlar Parayı Hak Ediyor . 1590 A S3 Alıyosun Be 4 Çekirdek V.s V.s Utan Nokia
D90 ile ararsın diye numaramı vereyim istersenFiyat Politikası Oldukça Saçma . Sonuçta Sadece Kamera Özelliği Olan Bir Telefon . 1590 Ona Vereceğime Madem Bu Kadar Para Saçan Biriyim 2bin Civarına Nikon d90 alırım 41 mp deil 12 mp ama Nokiadan 41 kat Daha iyi Çekim Yapıyor . Nokia Yine Aynı Politika Yüksek Fiyat Alçak Telefon Alıyosun Telefonu 5 ay sonra 900 e Düşüyor . Ne Oldu Mal Müşteri Kazıkladım Seni (: Nokia Diye Bi Marka Bilmiyorum Artık Samsung Htc Bu Tarz Cİhazlar Parayı Hak Ediyor . 1590 A S3 Alıyosun Be 4 Çekirdek V.s V.s Utan Nokia
4 de olur ama dual core 1 ghz işlemci 8mp kamera 1080p hd video kayıt da kulağa hoş geliyor yani. ios'un stabilliğini de eklersek..
anlamayana anlatmak çok çetin bir iş yahu
ben pes ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?