farkeder. 700 ü olan gelir yukarıdaki gibi cfw için "bu 700 e olurmu" diye sorar. Sağolsun bir çözüm anlatıyor ama 700 diye yazmayacaktı. zirâ anlattığı yol fp2 lerin hepsinde olmaktadır
arkadaşlar cfwyi bu akşam yükleyeceğim öncelikle yapan arkadaşa çok teşekkür ederim bütün konuyu okudum emeği fazlasıyla geçmiş allah razı olsun bazı seyler söylemek istiyorum
arkadaşın biri 808 in kamerasını 701den iyi demiş fakat rüyasında mı gördü anlamadım belki mod uymamıştır ama böyle bişey olamaz.
ayrıca bu cfw ile cihazı servise verin garanti dışı kalmayacaktır. tecrübeyle sabittir. kaç kez verdiysem hiç bir şey olmadı...
Çok iyi olmuş teşekkürler
-Edit: Çoklu göndermeli galeri çıkmış onu nasıl gömebilirim cfwye
Edit2:tmmdır hallettim buldum dosyasını gömdüm bu arada nokia suite den yükleyince galeri bozuluyor son çekilen fotoğrafları göstermiyor yapabiliyorsanız flashla güncelleyin
slm çok özürdileyerek soruyorum 701 için yapılan cfw yi yayınladınızmı yoksa henüz çıkmadımı ? yayınladıysanız link nerede bulamadım. teşekkürlerimi sunuyorum..
slm çok özürdileyerek soruyorum 701 için yapılan cfw yi yayınladınızmı yoksa henüz çıkmadımı ? yayınladıysanız link nerede bulamadım. teşekkürlerimi sunuyorum..