nokia 701 & samsung galaxy s2 mi daha iyi arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
deymez diyenler Nokia Kullanıyorlar Dikkat ettin mi hiç :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
deymez diyenler Nokia Kullanıyorlar Dikkat ettin mi hiç :D

ben SII kullanıyorum ve deymez dedim. Madem para verip aldı, biraz kullansın yeni cihazlar çıkınca onlardan bir tanesini alır.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
aynen :) yani burda 701 s2 karsılastırırsak bende S2 derım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
aynen :) yani burda 701 s2 karsılastırırsak bende S2 derım

tabi ki SII deriz ama 1 milyar verip almış, biraz kullansın di mi? 1 yıl sonra yine alsın Android ona lafımız yok.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
katılıyorum sana kardesım ama isteyen istedini kullanır bizden yardım istemiş hangısı sizce daha iyi demiş bırak kullanmasın maddı durumu ıyıse 5 bin lirada versede o dusunecek bunu senın dusunmen cok guzel

NUD

NUD

Üye
cep telefonuna 1 000 Tl nin üzerinde verilen paraya acırım 1700 Tl. daha koy üzerine şahin al tüplü

• Beğen
Tepkiler: cortex47 ve Silinen Üye 737108
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Telefonun 1650 mAh ‘lik pili aslında ilk başta yeterli görünse de telefonu kullanırken farkediyorsunuz ki varsayılan ekran ve güç ayarları ile hele bir de telefon yeni olunca sürekli kurcaladığınız için pil yarım günde bitiyor.

iste bu yukaridaki test verisi bu telefonun almamak icin yeterli.Benim telefonumda ekran parlakligi sonuna kadar acik ,devamli mailler acik ve internette surf yapiyorum ve gunde 45 dakika gorusmem var.pil tam 50-55 saat gidiyor.yani acikcasi pili yarim gun giden bir oyuncak istemiyorum.iphone 4 kullancilarina bakiyorum ekranlari hep karanlik,ekrandaki yazilar okunmuyor.Niye boyle yapiyorlar.pilleri 24 saat gitsin diye.benim boyle bir derdim yok.

Katılıyorum pil konusunda ben de rahatım hele o tasarruf modu yok mu on numara arkadaş telefon görüşmeleri yaptığım halde 12 saat dayandı daha ne diyim.

cortex47

cortex47

Üye
s2 piyasadaki en iyi telefonmu :) iphone 4 ,4s ve htc beats şuan için bana göre piyasadaki en iyi telefonlar bence

aynen öyle. iphone 4 yarışamaz bile, diğer saydıkların yarışır ama kaybederler.

----------Eklendi @ 19:41:08 ---------- Yazıldı @ 19:40:37 ----------

Doğru.Sensation XE,XL unutmamak lazım.Galaxy S2 ile rahat yarışırlar.

Ama İphone konusunda pek katılmıyorum.

xl çok zayıf bir telefon xe'yi anlarım da.

atakan25

atakan25

Üye
gözünüz dönmüş lan :D

pRime.

pRime.

Üye
Herkes s2 xe en iyi telefon demiş. Sony Xperia S ne güne duruyor?

PriZm

PriZm

Üye
İlk sen demiş oldun böylece ;)

4best

Üye
quadrant ve benchmark sonucları ortada olan bi telefon S2 lutfen bakmadan yorum yazmayınız bilegini bükebilen telefon sayısı da daha yeni yeni cıkmaya basladi. samsung gercekten s2 ile müthiş bir iş yaptı aldıgım son duyumlara göre de s3 ile de yine yıla damgasını wurucak...