Değmez dostum eğer satacaksan alacağın telefon iphone 4 olsun s2 çift çekirdeği gerektiği gibi kullanamayan bir telefon.
s2 alacagına git sensation xe al mis gibi telefon beatsaudio da var symbian bitmek üzere ama belle yeni bir umut olabilir

otofokus 2 model içinde yok ama 2 side her açıdan güzel telefonlar.tavsiye ederim.baron arkadasım.
hocam yanılıyorsunuz kusura bakmayın . İsterseniz performans videosu da çeker koyarım ama lütfen inceleyip kullanmdıysanız böyle bir yorumda bulunmayın ki arkadaşlar yanlış bilgilenmesinler.
iki telefonuda kullandım galaxy s2de geçiş yaptığımda arada pürüz hissediyordum ancak 701 de akıp gitti resmen beat desen tamam ona sözüm yok onuda test ettim hakkını veriyo gerçekten takılma,kasma yok onda.s2de ram yüksek olmasına rağmen çoğunu sömürdüğü için boş ram oranıda azalıyo belledeki açılır menü tarzı da androidden daha güzel geldi bana.bana göre s2 oyun,işlemci açısından iyi ancak kullanış bakımından pek stabil gelmedi açıkçası tabi kişiden kişiye değişir buda ayrı mesele
Aynen katılıyorum Smartphone kullananların sayısı ciddi biçimde arttı ama neticede herkes dual core işlemcili telefon kullanmıyor yani.Tamam o zaman git al. Ertesi gün başka bir model çıksın onu satıp onu al. Sonra kamerası biraz daha iyi bir model çıksın git onu al. En mantıklısı da bu zaten ! Ne gerek var biraz hevesini almaya ? Daha iyi bir telefon var zaten, diğerini aldığın gibi sat, öbürünü al. Bu kadar mantıksızlık olamaz. Daha da birşey demeyeceğim. İyi geceler..