nokia 701 & samsung galaxy s2 mi daha iyi arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
603te yok. 701de de yok sanırım

Lenneth

Üye
Degmez diyenler ne icmis merak ediyorum, cag atlatir GS2..

• Beğen
Tepkiler: cortex47 ve Türe
Dimi3

Dimi3

Üye
Değmez dememizin sebebi elindeki telefonun yeni ve sınırlı da olsa önü açık bir tel olması. Neden yepyeni ve kaliteli bir telefonu satıp başarılı da olsa devamı çıkmak üzere olan bir tel alasın ki ? Mantığa dayalı yorumlarda bulunalım lütfen, fanlığa değil..

Evet S2 701den daha güçlü ve uygulama açısından da android sağolsun daha geniş bir cihaz ancak sırf uygulama ve internette fazla hız için yeni aldığın ve kötü olmayan hatta aksine nokia için gayet başarılı olan cihazı değiştiresin ki ? Elindeki biraz eski model olsa anlarım ama yeni bir model. Aynı şekilde N8 satıp 701 almayı düşünenlere de şaşıyorum. Uygulamalar aynı, belle de yakında gelecek sırf biraz donanım farkı için boşa para harcamaya ne gerek var ?

• Beğen
Tepkiler: saruman_me
Türe

Türe

Üye
Değmez dostum eğer satacaksan alacağın telefon iphone 4 olsun s2 çift çekirdeği gerektiği gibi kullanamayan bir telefon.

hocam yanılıyorsunuz kusura bakmayın . İsterseniz performans videosu da çeker koyarım ama lütfen inceleyip kullanmdıysanız böyle bir yorumda bulunmayın ki arkadaşlar yanlış bilgilenmesinler.

İncİnat

İncİnat

Üye
s2 alacagına git sensation xe al mis gibi telefon beatsaudio da var symbian bitmek üzere ama belle yeni bir umut olabilir

erhan143

Üye
    Konu Sahibi
otofokus 2 model içinde yok ama 2 side her açıdan güzel telefonlar.tavsiye ederim.baron arkadasım.

Türe

Türe

Üye
otofokus 2 model içinde yok ama 2 side her açıdan güzel telefonlar.tavsiye ederim.baron arkadasım.

galaxy s2 de otofokus yok mu ? :kop2:

al buyur ;)

Dimi3

Dimi3

Üye
Offf 603 ve 701 için yazmış onu. Önceki sayfada bir arkadaş sormuştu.. Lütfen biraz dikkat edelim..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bu tür karşılaştırmalara cevap vermek çok kolay. : s2 Bu kadar basit. Neden böyle konular açma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum. :zzz:

uribaju

uribaju

Üye
hocam yanılıyorsunuz kusura bakmayın . İsterseniz performans videosu da çeker koyarım ama lütfen inceleyip kullanmdıysanız böyle bir yorumda bulunmayın ki arkadaşlar yanlış bilgilenmesinler.

iki telefonuda kullandım galaxy s2de geçiş yaptığımda arada pürüz hissediyordum ancak 701 de akıp gitti resmen beat desen tamam ona sözüm yok onuda test ettim hakkını veriyo gerçekten takılma,kasma yok onda.s2de ram yüksek olmasına rağmen çoğunu sömürdüğü için boş ram oranıda azalıyo belledeki açılır menü tarzı da androidden daha güzel geldi bana.bana göre s2 oyun,işlemci açısından iyi ancak kullanış bakımından pek stabil gelmedi açıkçası tabi kişiden kişiye değişir buda ayrı mesele

Türe

Türe

Üye
iki telefonuda kullandım galaxy s2de geçiş yaptığımda arada pürüz hissediyordum ancak 701 de akıp gitti resmen beat desen tamam ona sözüm yok onuda test ettim hakkını veriyo gerçekten takılma,kasma yok onda.s2de ram yüksek olmasına rağmen çoğunu sömürdüğü için boş ram oranıda azalıyo belledeki açılır menü tarzı da androidden daha güzel geldi bana.bana göre s2 oyun,işlemci açısından iyi ancak kullanış bakımından pek stabil gelmedi açıkçası tabi kişiden kişiye değişir buda ayrı mesele

touchwizin ana ekranı yavaş o konuda hak veririm ama menü geçişleri hızlı . ics deki gibi bir arayüz gelirse daha rhatlayacaktır sistem eminim

fvb

Üye
Sorunun cevabi s2 yani karsilastirmaya gerek yok!

curse.

Üye
sgs2 yi kötüleyende ancak bir nokia kullanıcısı olabilirdi zaten değerlendirme/inceleme/karşılaştırma videolarında editörlerin birincinin ismini bile söylemeye tenezzül etmeyip direk ikinciyi söylediği bi telefonu tabiki bir nokia kullanıcısı kötülebilir malum geneli bi boktan anlamadan her bi boku biliyormuş gibi konuşan tipler olduğu için hiç şaşırmadım.

Varsa paran git sgs2 al kardeş ben sgs3 ü bekleyeceğim ve nokia gibi adi+sömürgeci firmadan kurtulacağım sanada tavsiyem bu yöndedir ve büyük ihtimalle bu boktan telefonu satmayacağım kırıp ego tatmin edeceğim.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
mantıksız soru olmuş.

Dimi3

Dimi3

Üye
Tamam o zaman git al. Ertesi gün başka bir model çıksın onu satıp onu al. Sonra kamerası biraz daha iyi bir model çıksın git onu al. En mantıklısı da bu zaten ! Ne gerek var biraz hevesini almaya ? Daha iyi bir telefon var zaten, diğerini aldığın gibi sat, öbürünü al. Bu kadar mantıksızlık olamaz. Daha da birşey demeyeceğim. İyi geceler..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Eğer kullandığın telefon 5800-X6 tarzı bir telefon olsaydı kesinlikle durman hata derdim. SGS2 mükemmel bir cihaz her ne kadar zaman zaman performans olarak isteneni veremediği söylense de tabi ki aşmış bir telefon. Ama 701 kullandığından hani SGS2 almana değmez bence neticede 701 de yeni nesil bir telefon. SGS2 ile 701 yarışamazlar da gene de gereksiz 701'in kullanıcıya veremediği bişey yok. Son olarak en azından bir sene bekle dual core özellikli başka değişik modeller çıkar HTC acayip atakta zaten beni çok şaşırtan bir firma oldu bu aralar beats audio modeliyle falan duruma göre piyasaya göre alırsın daha sonra ama şuanki teknoloji ile 701 bence gayet yeterli.

----------Eklendi @ 05:37:16 ---------- Yazıldı @ 05:32:45 ----------

Tamam o zaman git al. Ertesi gün başka bir model çıksın onu satıp onu al. Sonra kamerası biraz daha iyi bir model çıksın git onu al. En mantıklısı da bu zaten ! Ne gerek var biraz hevesini almaya ? Daha iyi bir telefon var zaten, diğerini aldığın gibi sat, öbürünü al. Bu kadar mantıksızlık olamaz. Daha da birşey demeyeceğim. İyi geceler..
Aynen katılıyorum Smartphone kullananların sayısı ciddi biçimde arttı ama neticede herkes dual core işlemcili telefon kullanmıyor yani.

Anußis

Anußis

Üye
yahu abartmayın ... n8den az hızlı bi telefon işte ... tabi kullanana göre s2 701den 6-7 level üstün

cemsidar

cemsidar

Üye
Galaxy s2 hayallerimin telefonuydu. Bir arkim aldı onda gördüm. Şuan tiksiniyorum. Telelfonu okula gitiriyor. Kullanmadıgı halde 6 ders bilmiş oluyor (tahmini 7saat 40 dk falan oluyor bu) bazen o kadar bile dayanamıyor. Çektigi fotoları yakınlaştırınca böyle karıncalı gibi oluyor kamerası iyi deil. HTC Sensation daha güzel :yuru

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

burakcal2

Üye
Telefonun 1650 mAh ‘lik pili aslında ilk başta yeterli görünse de telefonu kullanırken farkediyorsunuz ki varsayılan ekran ve güç ayarları ile hele bir de telefon yeni olunca sürekli kurcaladığınız için pil yarım günde bitiyor.

iste bu yukaridaki test verisi bu telefonun almamak icin yeterli.Benim telefonumda ekran parlakligi sonuna kadar acik ,devamli mailler acik ve internette surf yapiyorum ve gunde 45 dakika gorusmem var.pil tam 50-55 saat gidiyor.yani acikcasi pili yarim gun giden bir oyuncak istemiyorum.iphone 4 kullancilarina bakiyorum ekranlari hep karanlik,ekrandaki yazilar okunmuyor.Niye boyle yapiyorlar.pilleri 24 saat gitsin diye.benim boyle bir derdim yok.