nokia 701 & samsung galaxy s2 mi daha iyi arkadaşlar..

Sponsorlu Bağlantılar

erhan143

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 & samsung galaxy s2 mi daha iyi arkadaşlar..
701 kullaniyorum satıp galaxy s2 almaya değermi arkadaşlar.degerli yorumlarınızı bekliyorum.

uribaju

uribaju

Üye
Değmez dostum eğer satacaksan alacağın telefon iphone 4 olsun s2 çift çekirdeği gerektiği gibi kullanamayan bir telefon.

serecans

serecans

Üye
kafana hangisi yatarsa onu al

4best

Üye
kardesim e7 ve galaxy s2 kullanıcısıyım. fakat sordugun soru bana biraz abes geldi lütfen yanlış anlama kırmak yada kınamak degil amacım fakat galaxy s2 gercekten note 'den snra piyasadaki en iyi cihaz ki cıktıgı günden sonra 6 ay boyunca hiç bir telefon onun kıyısından gecemedi hala da top 5 de 2. sırada... kullanıcısıyım dedigim gibi herşeyi ile komple bi telefon hiç bir eksigi yok gibi birşey bir tek yüksek internet kullanımında bataryası hemen bitiveriyor . ama 2000.mah bataryaları var onlardan alıp kullanırsan gayet iyi olur

wratH!

wratH!

Üye
ben n8 kullanıcısıyım. Yakın bir arkadaşımda s2 var cidden muazzam bir cihaz bana sorarsan eğer ihtiyacın varsa değiştir ama çok gerekli değilse 701 le devam et.

cyber

cyber

Üye
s2 iyidir

erhan143

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar degerli yorumlarınıza 1 süre daha 701 ile yola devam etmek daha hayırlı olcak sanırım.

aspereas

Üye
701 i bana vericeksen s2 al sakincasi yok:D 300tl veririm:D

aspereas

Üye
401tl:D

erhan143

Üye
    Konu Sahibi
varmı artıran açık ihaleye çıkarıyorum telefonu.açılış 500 tl. 9 ocakta alınma vodafone dan.herşeyi var kutusu faturası v.s.

fethisagol

fethisagol

Üye
401,1:d

erhan143

Üye
    Konu Sahibi
kurtarmaz 650 tl veren olursa cihazı veririm arkadaşlar.daha kız gibi kutudan çıktıgı gibi duruyo cihaz.çizik yok.

Dimi3

Dimi3

Üye
Her ne kadar s2 başarılı ve muazzam bir tel olsa da elindeki tel de nokianın en güçlü tellerinden biri. Ayroca telefonu daha yeni almışsın. Elinde c6-01 ya da biraz daha düşük bir mpdel olsa tavsiye ederdim ancak bence gereksiz bir masraf olur. Bence bir süre daha kullan. Çıkacak olan güncellemelerin tadına bak daha sonra yeni android modelleri çıkarsa değiştirirsin. Amacım caydırmak falan değil ancak elindeki telefon da hafife alınacak bir telefon değil be dostum. Ben 603 kullanıyorum ve yukarıda yazdığım herşeyi kendi telefonum için de söylüyorum. ŞİMDİLİK değmez bence..

erhan143

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum orhan kardeşime.DEGMEZ.teşekkürler dostum.

Dimi3

Dimi3

Üye
Önemli değil dostum :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Her ne kadar s2 başarılı ve muazzam bir tel olsa da elindeki tel de nokianın en güçlü tellerinden biri. Ayroca telefonu daha yeni almışsın. Elinde c6-01 ya da biraz daha düşük bir mpdel olsa tavsiye ederdim ancak bence gereksiz bir masraf olur. Bence bir süre daha kullan. Çıkacak olan güncellemelerin tadına bak daha sonra yeni android modelleri çıkarsa değiştirirsin. Amacım caydırmak falan değil ancak elindeki telefon da hafife alınacak bir telefon değil be dostum. Ben 603 kullanıyorum ve yukarıda yazdığım herşeyi kendi telefonum için de söylüyorum. ŞİMDİLİK değmez bence..

tamamen katılıyorum :good:

anılbaran

anılbaran

Üye
701 iş görur

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
beyler 603 ve 701'de otofokus varmı?