deymez diyenler Nokia Kullanıyorlar Dikkat ettin mi hiç![]()
aynenyani burda 701 s2 karsılastırırsak bende S2 derım
cep telefonuna 1 000 Tl nin üzerinde verilen paraya acırım 1700 Tl. daha koy üzerine şahin al tüplü

Katılıyorum pil konusunda ben de rahatım hele o tasarruf modu yok mu on numara arkadaş telefon görüşmeleri yaptığım halde 12 saat dayandı daha ne diyim.Telefonun 1650 mAh lik pili aslında ilk başta yeterli görünse de telefonu kullanırken farkediyorsunuz ki varsayılan ekran ve güç ayarları ile hele bir de telefon yeni olunca sürekli kurcaladığınız için pil yarım günde bitiyor.
iste bu yukaridaki test verisi bu telefonun almamak icin yeterli.Benim telefonumda ekran parlakligi sonuna kadar acik ,devamli mailler acik ve internette surf yapiyorum ve gunde 45 dakika gorusmem var.pil tam 50-55 saat gidiyor.yani acikcasi pili yarim gun giden bir oyuncak istemiyorum.iphone 4 kullancilarina bakiyorum ekranlari hep karanlik,ekrandaki yazilar okunmuyor.Niye boyle yapiyorlar.pilleri 24 saat gitsin diye.benim boyle bir derdim yok.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
s2 piyasadaki en iyi telefonmuiphone 4 ,4s ve htc beats şuan için bana göre piyasadaki en iyi telefonlar bence
Doğru.Sensation XE,XL unutmamak lazım.Galaxy S2 ile rahat yarışırlar.
Ama İphone konusunda pek katılmıyorum.
Herkes s2 xe en iyi telefon demiş. Sony Xperia S ne güne duruyor?
daha türkiyede olmadığından olabilir mi![]()
daha türkiyede olmadığından olabilir mi![]()
Sana telefon dayanmıyor kardeş S2 ' yi ne ara sattın ?daha türkiyede olmadığından olabilir mi![]()
fark yapmaz Süleyman. Harika bi şey yapmışlar.

Sana telefon dayanmıyor kardeş S2 ' yi ne ara sattın ?
satmadım dostum ablama verdim kendime galaxy nexus aldım