Nokia 701 mi Nokia N9 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N9 mu Nokia 701 mi

• Nokia 701

Kullanılan: 18 20.7%
  • Nokia N9

Kullanılan: 69 79.3%

• Kullanılan toplam oy
    87
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
bence yalnis bir kiyaslama olmus. N9un fiyati 701e gore cok yuksek. elbet ki N9 daha iyi.
ama ben symbian hayraniyim ve bana 701 daha cekici ve kullanisli geliyor.
Meego isletim sistemi bana gereginden fazla basit geldi. N9 daha cok basit telefon sevenler icin bence.

Türe

Türe

Üye
N9 tabiki

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
701 n9 un yanına yanaşamaz.. Bir 701 kullanıcısı olarak söylüyorum n9 un kasası yeter.

tempestshine

tempestshine

Üye
N9 derim

Dimi3

Dimi3

Üye
Ben N9 diyorum ancak lumia oneririm. 800 ya da 900

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Konu hortlamış..

---------- Eklendi @ 21:17:28 ---------- Yazıldı @ 21:16:53 ----------

N9 açık ara daha iyi halen daha symbian diyenler var..

evet var. çünkü kullanışlı bir işletim sistemi. oldukça memnunum ve uzun bir sürede kullanmayı düşünüyorum. ayrıca belle 256 mb ram ile bile oldukça hızlı çalışıyor. 1 gb ram'e gerek yok android gibi.

PriZm

PriZm

Üye
evet var. çünkü kullanışlı bir işletim sistemi. oldukça memnunum ve uzun bir sürede kullanmayı düşünüyorum. ayrıca belle 256 mb ram ile bile oldukça hızlı çalışıyor. 1 gb ram'e gerek yok android gibi.
kullanışlılıkta symbian önde.
android ne alaka?
uzun süre kullanman senin seçimin.
ayrıca N9 daki internet tarayıcısı symbiandakini katlar.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
1 hafta oldu N8 den N9 a geçtim ve hayatımda bu kadar doğru bi karar verdigimi hatırlamıyorum, kasası bile yeterli bi neden almak icin, ayrıca ilk defa bana operayi itici bulduran bir tarayıcı kullandın, ve dünyada N9 kadar rahat akıcı ve hızlı kullanilabilen başka bir telefon yoktur herhalde, bu yorumu 7-8 yıllık bir symbian kullanıcısı olarak yazıyorum ve 1 hafta bile olmuyo N9 u kullanali, param olsun bi iki tane daha alırım o derece yani...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
n9 kullanan herkesten bu yorumlar geliyor keşke harcanmasaydı. Tarayıcı olarak firefox mu kullanıyorsun?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

kullanışlılıkta symbian önde.
android ne alaka?
uzun süre kullanman senin seçimin.
ayrıca N9 daki internet tarayıcısı symbiandakini katlar.

ne alaka mı? halen symbian diyenler var diyen kişinin sgs kullandığını görünce fandroidçi olduğunu düşündüm. ona istinaden yazdım.

evet, uzun süre kullanmam benim seçimim. çünkü; özellikleri iyi.

N9 tarayıcısı ne alaka? ben N9 dan bahsettim mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gerginlik yaratmayalım. Nawy n9 a kıyasla symbian diyenler var dedi. Meego symbianı çarpar böler katlar her türlü. N9 da şuan piyasada ki tüm Nokia cihazlaarı katlar

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Gerginlik yaratmayalım. Nawy n9 a kıyasla symbian diyenler var dedi. Meego symbianı çarpar böler katlar her türlü. N9 da şuan piyasada ki tüm Nokia cihazlaarı katlar

benim N9 a sözüm yok ki. benimde gözüm onda zaten. artık symbian aleyhinde yazılanlara karşı tahammülüm kalmadı ondan.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yazanlar da emin ol symbian kullanıp sorun yaşamışlardır. Bence dünyada ömründe bi kere nokia cihaz kullanmamış 20 yaş üstü insan yoktur... Symbian belle de güzelleşti ama öncesinde çok geri kaldı oysa bi zamanlar 6600 ı gören şimdiki iphone 4s i görmüş gibi oluyordu teknoloji bu ilerlemek gerek kabul edelim ki symbian buna elverişli değil

doctorrr

doctorrr

Üye
saçma bi konu olmuş bence lumia 800 le n9 u karşılaştırsa anlarım...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben basmam baba droid e alerjim var :D

SilentOne

SilentOne

Üye
tabikide n9

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
micro sim işi olmasa iyıydi

theposies

theposies

Üye
lumia favorim gelince kapcam bi tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...