Nokia 701 mi Nokia N9 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N9 mu Nokia 701 mi

• Nokia 701

Kullanılan: 18 20.7%
  • Nokia N9

Kullanılan: 69 79.3%

• Kullanılan toplam oy
    87
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 mi Nokia N9 mu
ewet arkadaşlar başlıkdaki gibi n9 mu 701 mi neden ne için

joe_cenk

joe_cenk

Üye
701 kullanıcısıyım ama N9 açık ara her şeyiyle işlemci ram işletim sistemi mahrum bırakılmış olabilir ama yinede N9 favori

papakudioflu

papakudioflu

Admin
hiçbirşeyi olmasa bile tasarımı için n9 tabiki 701 ısınamadıgım nokialardan biri

covar

covar

Üye
n9 forever

PriZm

PriZm

Üye
N9 daha iyi.ama uygulama yönünden sıkıntı çekersin.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
eger telefonla cok urasirim dersen linux tabanli n9 yok ugrasmam dersen 701. Bana kalirsa ikisinede bakma n9 programlari icin devoloper lari takip etmek zorunda kalirsin :( 701 s^3 isletim sistemi zaten ;) nokianin lumia serilerini beklemeni tavsiye ederim. Eger bekleyemem dersen dogubankta lumia 800 satiliyor gidip bi incelemeni tavsiye ederim. Gelecekte wp. Sistemli cihazlar bence 1 numarali telefon sistemi olacaklar:) microsoft bu affetmez ;)

hakan_710

hakan_710

Üye
telefon mu alacaksın? önce belirtseydin ona göre daha ii yorumlar alabilirdin.n9 tasarım olarak güzel bir cihaz fakat kullanmasını bilmeyen biri için 3310 dan farkı yok. bilmediğiniz platformlara pek yaklaşmanızı tavsiye etmem kısa sürede sıkılırsınız .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N9 diyorum . Her yanıyla üstün .

çapak

Üye
Bu ikisi arasından tabiki N9.Fakat başka görüş istersen Lumia 900 öneririm.Hem tasarım hem de yazılım harikası bir telefon.

slant1111

slant1111

Üye
gözüm kapalı n9 tabiki

----------Eklendi @ 18:38:47 ---------- Yazıldı @ 18:37:43 ----------

telefon mu alacaksın? önce belirtseydin ona göre daha ii yorumlar alabilirdin.n9 tasarım olarak güzel bir cihaz fakat kullanmasını bilmeyen biri için 3310 dan farkı yok. bilmediğiniz platformlara pek yaklaşmanızı tavsiye etmem kısa sürede sıkılırsınız .

android yükleyebilir :) meego da canı skılrsa tabii :)

SilentOne

SilentOne

Üye
n9 yerine lumia al

atakan25

atakan25

Üye
ikisine de para vermem

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Bence 701.Cihaz Ram bakımından 512Mb ve bence iyi.1GHZ işlemci ile sorunsuz ve akıcı çalışıyor.Üstelik kamera flaşı da var.Ekran biraz büyük olsaydı(4.7 inç) iyi olurdu.Onun dışında Symbian Belle için Angry Birds,Fruit Ninja ve pek çok HD oyun var.Al derim.Düzgün ve akıllı kullanırsan pişman olmazsın.Hem Symbian Belle FP1 güncellemesini yüklersen cihaz daha hızlı çalışır.İşlemci 1.3GHZ olur bununla.
N9 ise Meego ve üstelik pek fazla uygulama yok.Linux tabanlı ve Android 4.0 kuruluyor ama ileride sorun çıkarabilir.
Tasarım olarak da 701 hız olarak da.Al derim.Boşver Android'i.

Stephen Elop(pinti,cimri,nokia'ya batıracak herif)giderse Nokia güneşi görmüş olur.:aman2:

---------- Eklendi @ 21:09:19 ---------- Yazıldı @ 21:08:33 ----------

Lumia mı? Asla.
Niye diye soracak olursan WP telefonların marketi virus kaynıo

---------- Eklendi @ 21:11:16 ---------- Yazıldı @ 21:09:19 ----------

Üstelik 701 UCUZ.850TL.
gibi gidip ACE alırsan yazık edersin paraya

not:BEN BİR NOKIA TARAFTARIYIM+SYMBIAN TARAFTARI

cukuleaks

Üye
lumia :good:

WebStyle

WebStyle

Üye
gözüm kapalı n9 tabiki

android yükleyebilir :) meego da canı skılrsa tabii :)

Android yükleme ile uğraşılacağına android işletim sistemli bir cihaz almak bence çok daha mantıklı..

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9 herşeyiyle harika.. Konu 2 aylık hortlatan arkadaş sağolasın.. Merak ettim Marketplace de hangi uygulama da virüs var desene bi?? Dünyada haberi çıkmadı Wp de virüs diye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
symbian desin ona eyvallah hadi de. Wp marketde virüs doluymuş nerden biliyormuş acaba?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Özellikle WP lumia asla falan yazmış android markete yine girecek bak dedi dersin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...