Nokia 701 mi Nokia N9 mu

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N9 mu Nokia 701 mi

• Nokia 701

Kullanılan: 18 20.7%
  • Nokia N9

Kullanılan: 69 79.3%

• Kullanılan toplam oy
    87
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
ne alaka mı? halen symbian diyenler var diyen kişinin sgs kullandığını görünce fandroidçi olduğunu düşündüm. ona istinaden yazdım.

evet, uzun süre kullanmam benim seçimim. çünkü; özellikleri iyi.

N9 tarayıcısı ne alaka? ben N9 dan bahsettim mi?

ben yorum yaparken olaylara objektif bakmaya çalışıyorum.fandroidçi demezseniz sevinirim.

N9 tarayıcısı dememin nedenini Konu başlığına bakarsanız görürsünüz ;)

klongs

klongs

Üye
ne alaka mı? halen symbian diyenler var diyen kişinin sgs kullandığını görünce fandroidçi olduğunu düşündüm. ona istinaden yazdım.

evet, uzun süre kullanmam benim seçimim. çünkü; özellikleri iyi.

N9 tarayıcısı ne alaka? ben N9 dan bahsettim mi?

nawye fandroidçi diyorsunda asıl fancılığı sen yapıyorsun

Türe

Türe

Üye
Adam symbiana laf ettiler dayanamadim diyor . Bunu soyleyen biri zaten objektif olamaz , fandir . Cunku objektif insan iyi kotu her yonuyle ele alir

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

ben yorum yaparken olaylara objektif bakmaya çalışıyorum.fandroidçi demezseniz sevinirim.

N9 tarayıcısı dememin nedenini Konu başlığına bakarsanız görürsünüz ;)

ben zaten illa öylesin demedim. öyle zannettim dedim. konu başlığını biliyorum. ben N9 la ilgili birşey yazmadığım için dedim.

nawye fandroidçi diyorsunda asıl fancılığı sen yapıyorsun

yazıları iyi oku. ben fandroidçi demedim. zannettim dedim. bana ithafta bulunma.

Adam symbiana laf ettiler dayanamadim diyor . Bunu soyleyen biri zaten objektif olamaz , fandir . Cunku objektif insan iyi kotu her yonuyle ele alir

sandığının aksine oldukça objektifim, iyi ve kötü her yanını ele alıyorum zaten. ben symbian en süper diye birşeyde demedim. sürekli olarak android iyi, İOS iyi, abartılı şekide symbian kötü diye laf ettikleri için rahatsız oldum dedim o kadar. fan filan değilim. yazılanları iyi anla. bilip bilmeden yorum yapma.

maklube

Üye
N9 her turlu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
taktım bi kere baba androidi hayatıma sokmıyıcam :D

MrKarakeci

MrKarakeci

Üye
Bence tasarımı dizaynı da önemli bir cihazın :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
androidin bana kazandırıcağı birşey yok.. ben telefonda deli gibi oyun oynamayı yada uygulamalarla doldurmayı sevmem

cukuleaks

Üye
taktım bi kere baba androidi hayatıma sokmıyıcam :D

aynen bende. Aslında telefonları iyi, kötü değil . Ama ne biliyim. Ne zaman alsammı diye düşünsem yok ya hayatta almam diyorum. Ama sebebi yok. Taktım bikere :D

PriZm

PriZm

Üye
androidin bana kazandırıcağı birşey yok.. ben telefonda deli gibi oyun oynamayı yada uygulamalarla doldurmayı sevmem

tamam uygulamayı geçtim.android senin için değil belliki :)

peki internet hızı flash player ve yüz kilidine ne demeli :)

---------- Eklendi @ 21:25:56 ---------- Yazıldı @ 21:25:13 ----------

aynen bende. Aslında telefonları iyi, kötü değil . Ama ne biliyim. Ne zaman alsammı diye düşünsem yok ya hayatta almam diyorum. Ama sebebi yok. Taktım bikere :D
bunun nedeni içindeki Nokia bağı olması :D

cukuleaks

Üye

tamam uygulamayı geçtim.android senin için değil belliki :)

peki internet hızı flash player ve yüz kilidine ne demeli :)

---------- Eklendi @ 21:25:56 ---------- Yazıldı @ 21:25:13 ----------

bunun nedeni içindeki Nokia bağı olması :D

Oh my god! denmeli . Yüz kilidini bilmiyordum :yuru . Ve evet içimde bi nokia bağı var koparamıyorum garip bişey. Bitek bendemi var , sizdedemi var yoksa? :)

doctorrr

doctorrr

Üye
yer gök android oldu..allah sonumuzu hayra getirsin...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
klongs

klongs

Üye
Oh my god! denmeli . Yüa kilidini bilmiyordum :yuru . Ve evet içimde bi nokia bağı var koparamıyorum garip bişey. Bitek bendemi var , sizdedemi var yoksa? :)

yuz kilidi cok guzel herkesin dikkatini cekiyor

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N9..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...