Nokia 701 Kullananlar Sorularımı cevaplayabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arc s verip nokia 701 almak gibi niyetim var anlaşırsam telefoncu ile tabiki üstüne 200 civarı para da almam lazım 1 haftalık xperia

asigsasi

asigsasi

Üye
şu an 701 in fiyatı 825 tl kardeşime 2 gün önce aldım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arc s te 1050 tl

asigsasi

asigsasi

Üye
ne yaptın aldın mı telefonu

TheMadness

TheMadness

Üye
Büyük hata olur söyleyeyim.

23palulu23

23palulu23

Üye
nokia 701 mi yoksa n8 mi ?

sefaturut

Üye
1. Fm verici vardır
2.Otg kablo bağladım flaş bellek ve mouse aldıladı ve rahat kullandım.
4. Batarya süresi iyi ama ben biraz fazla oyun oynayıp kurcalıyorum telefon yeni diye bana dayanmıyo
5. Ekran kalitesi c6 ile karşılaştırılmaz c6 nın ekranına bide 701 in ekranına baktınmı c6 nın ekranı çizgi film görüntüleri sanki gözüküyo dünyanın en parlak ekranlı telefonları arasında (1000 nit iphone bile 550 nit)
6. Ses çıkışı idare eder c6 bilmem ama 5800 kadar iyi değil ama süper bi kulaklığı var.
7. Beni rahatsız eden bi tek müzik çalara girdinmmi tüm şarkılar şeklinde değilde albüm olarak göstermesi oda fazla önemli değil.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bence kötü karar. Arc S'i satmamaliydin

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
hayirli olsun. iki hafta icinde ben de alicam 701. super telefon.

versino2

versino2

Üye
sefa yazdığın 7. Madde boş. 2 dokunmayla açarsın şarkıları gir seçeneklere seç şarkıları zor bişey değil yani
bu telefonun tek eksiği af başka hiç bi sıkıntısı yok sesini de hack yaparak arttırırsın

ismail

ismail

Üye
sefa yazdığın 7. Madde boş. 2 dokunmayla açarsın şarkıları gir seçeneklere seç şarkıları zor bişey değil yani
bu telefonun tek eksiği af başka hiç bi sıkıntısı yok sesini de hack yaparak arttırırsın

O da olmadı pro kullanırsın :)

habbuj

habbuj

Üye
dört dörtlük telefon çok memnunum :) hız olarak bi harika zaten kamera falan herşey tamam daha da fazlasına gerek yok bence bi de cfw atarsan ses falanda düzeliyor. Tavsiyemdir :)

meme4

meme4

Üye
dört dörtlük telefon çok memnunum :) hız olarak bi harika zaten kamera falan herşey tamam daha da fazlasına gerek yok bence bi de cwf atarsan ses falanda düzeliyor. Tavsiyemdir :)

biraz geç olmamış mı ? 7 ay geçmiş konu açılalı :D gözünden kaçtı herhalde

yaren_dede

yaren_dede

Üye
konuyu bulup üste taşıyan arkadaşı tebrik ediyoruz :)

:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt