Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 701 Kullananlar Sorularımı cevaplayabilir mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
evet arc s verip nokia 701 almak gibi niyetim var anlaşırsam telefoncu ile tabiki üstüne 200 civarı para da almam lazım 1 haftalık xperia
asigsasi
Üye
şu an 701 in fiyatı 825 tl kardeşime 2 gün önce aldım
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
arc s te 1050 tl
asigsasi
Üye
ne yaptın aldın mı telefonu
TheMadness
Üye
Büyük hata olur söyleyeyim.
23palulu23
Üye
nokia 701 mi yoksa n8 mi ?
sefaturut
Üye
1. Fm verici vardır
2.Otg kablo bağladım flaş bellek ve mouse aldıladı ve rahat kullandım.
4. Batarya süresi iyi ama ben biraz fazla oyun oynayıp kurcalıyorum telefon yeni diye bana dayanmıyo
5. Ekran kalitesi c6 ile karşılaştırılmaz c6 nın ekranına bide 701 in ekranına baktınmı c6 nın ekranı çizgi film görüntüleri sanki gözüküyo dünyanın en parlak ekranlı telefonları arasında (1000 nit iphone bile 550 nit)
6. Ses çıkışı idare eder c6 bilmem ama 5800 kadar iyi değil ama süper bi kulaklığı var.
7. Beni rahatsız eden bi tek müzik çalara girdinmmi tüm şarkılar şeklinde değilde albüm olarak göstermesi oda fazla önemli değil.
TheMadness
Üye
Bence kötü karar. Arc S'i satmamaliydin
Nokiafanboy
Üye
hayirli olsun. iki hafta icinde ben de alicam 701. super telefon.
versino2
Üye
sefa yazdığın 7. Madde boş. 2 dokunmayla açarsın şarkıları gir seçeneklere seç şarkıları zor bişey değil yani
bu telefonun tek eksiği af başka hiç bi sıkıntısı yok sesini de hack yaparak arttırırsın
sefa yazdığın 7. Madde boş. 2 dokunmayla açarsın şarkıları gir seçeneklere seç şarkıları zor bişey değil yani
bu telefonun tek eksiği af başka hiç bi sıkıntısı yok sesini de hack yaparak arttırırsın
dört dörtlük telefon çok memnunum hız olarak bi harika zaten kamera falan herşey tamam daha da fazlasına gerek yok bence bi de cfw atarsan ses falanda düzeliyor. Tavsiyemdir
dört dörtlük telefon çok memnunum hız olarak bi harika zaten kamera falan herşey tamam daha da fazlasına gerek yok bence bi de cwf atarsan ses falanda düzeliyor. Tavsiyemdir