Nokia 701 Kullananlar Sorularımı cevaplayabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 701 Kullananlar Sorularımı cevaplayabilir mi?
Arkadaşlar 10 gündür androide geçtim ama nerde o symbian ve nokia kolaylığı basitliği android güzel sistem ama reklam olayı root olayının garanti dışı bırakması falan ... bu sistemden soğuttu işlemci kullanımı sistem kasmaları falan çok kötü tek iyi tarafı uygulama ve oyun çokluğu o yüzden nokia 701 ile belleli sisteme geri dönüş yapabilirim.

sorularım
1 fm transmitter var mı?
2 otg kablo bağlanabiliyor mu tüm belleli teller de var tahminimce bundada vardır
3 hdmı çıkışı ?
4 batarya dayanma süresi ( bu soruyu c6-01 göre kıyasla cevap verirseniz iyi olur)
5 ekran kalitesi ( bu soruyu c6-01 göre kıyasla cevap verirseniz iyi olur)
6 ses çıkış kalitesi ( bu soruyu c6-01 göre kıyasla cevap verirseniz iyi olur)
7 olumsuz veya eksik gördükleriniz?

cevaplarınızı bekliyorum aklıma uyar ve yatarsa symbian çeviriler tam gazla devam :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

'Sefer

'Sefer

Üye
yaşasın levent geri dönüyor :halay3:

doctorrr

doctorrr

Üye
hdmi çıkışı 701 de yok sanırım :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 10 gündür androide geçtim ama nerde o symbian ve nokia kolaylığı basitliği android güzel sistem ama reklam olayı root olayının garanti dışı bırakması falan ... bu sistemden soğuttu işlemci kullanımı sistem kasmaları falan çok kötü tek iyi tarafı uygulama ve oyun çokluğu o yüzden nokia 701 ile belleli sisteme geri dönüş yapabilirim.

sorularım
1 fm transmitter var mı?
2 otg kablo bağlanabiliyor mu tüm belleli teller de var tahminimce bundada vardır
3 hdmı çıkışı ?
4 batarya dayanma süresi ( bu soruyu c6-01 göre kıyasla cevap verirseniz iyi olur)
5 ekran kalitesi ( bu soruyu c6-01 göre kıyasla cevap verirseniz iyi olur)
6 ses çıkış kalitesi ( bu soruyu c6-01 göre kıyasla cevap verirseniz iyi olur)
7 olumsuz veya eksik gördükleriniz?

cevaplarınızı bekliyorum aklıma uyar ve yatarsa symbian çeviriler tam gazla devam :)

fm transmitter var
otg bağlanabiliyor
hdmi yok tv out var
batarya 7-8 saat 3g sürekli netteyim anca batarya zayıf diyor iki gündür nete pek girmiyordum dün sabah şarjdan aldım biraz evvel şarja taktım.
Ekran kalitesi gayet iyi bir çok hd filmi gayet net ve kaliteli izledim. Güneş altında gayet parlak.
Hoparlör sesi az düşüktü bi modla hallettim çok iyi şuan kulaklıkta dolby var mükemmel.
Olumsuz tek yönü oto fokus deniyor ama ben eksiklik çekmedim pek yakın resimlerde nadiren bulanık oluyor o kadar.

asigsasi

asigsasi

Üye
senin aradığın telefon 808 ne ararsan var nokia 701 de hdmı girişi yok auto focus yok sesi c6 01 e göre biraz az fakat işlemci hızı 1.3 2.nesil symbian3 tam performas belle fakat alacaksan 701 in abisi olarak gördüğüm 808 i tavsiye ederim :D

- - - Eklendi - - -

bataryası 16 veya 18 saat gidiyor 1300 mah

doctorrr

doctorrr

Üye
808 alırsan 1500 lira bayılıp ölü sisteme yatırım yapmış olursun :(

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
808 çok pahalı bana göre

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
o kadar para verilmez ona ya iphone 4s alsın ikinci el daha iyi bir çözüm :D

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hdmı şart değil tv out olması güzel alt yapı var tv kablosu var otg de var ses az diyorsunuz modla olursa yarın aldım gitti nokia 701

- - - Eklendi - - -

bir haftalık arc s i vericem 701 için üstüne 200 tl para alırım heralde olmaz derse iade hakkımı kullanacağım gidip başka yerden 701 alırım ama yıllardır telefoncum yamuk yapmaz

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
hdmı şart değil tv out olması güzel alt yapı var tv kablosu var otg de var ses az diyorsunuz modla olursa yarın aldım gitti nokia 701

- - - Eklendi - - -

bir haftalık arc s i vericem 701 için üstüne 200 tl para alırım heralde olmaz derse iade hakkımı kullanacağım gidip başka yerden 701 alırım ama yıllardır telefoncum yamuk yapmaz
Şimdiden hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
701 in 1300 mah bataryası var güzel optimasyon yaparsam 2 gün gider buda bana fazlasıyla yeter kamerada otofocus olmasada olur c6-01 den alıştık titretmeden çekim yapmaya

- - - Eklendi - - -

teşekkkür ederim

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdiden hayırlı olsun kardeşim de ikinci el iphone 4 veya 4s te alabilirdin :hmmm onlarında kullanımı rahat :)

asigsasi

asigsasi

Üye
yazıları ön kamera veya cetvel mercegi ile çekersin

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim şimdiden hayırlı olsun.

backwater

backwater

Üye
bana batarya 2 buçuk 3 gün civarı gidiyor :oke:

melgu

Üye
ben fm transmitter olayını çok sevdim.arabada video klipleri hatta asphalt oyunu oynarken fm transmitter mükemmel oluyor.

backwater

backwater

Üye
ben fm transmitter olayını çok sevdim.arabada video klipleri hatta asphalt oyunu oynarken fm transmitter mükemmel oluyor.

oyundada işe yarıyormu fm transmitter aynı şarkı için yaptıgımız gibi mi ayarlıyoruz

luckysleven

luckysleven

Üye
yanlis okumadim dimi xperia arc s verip 701 alacaksin ??

melgu

Üye
evet aynen.sadece şarkı veya viedo yerine oyun açıp oynayacaksın.benim oğlan son sese kadar açtırp arkada asphalt oynuyor.

- - - Eklendi - - -

oyundada işe yarıyormu fm transmitter aynı şarkı için yaptıgımız gibi mi ayarlıyoruz
evet aynen.sadece şarkı veya viedo yerine oyun açıp oynayacaksın.benim oğlan son sese kadar açtırp arkada asphalt oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt