abi yazmayayım yazmayayım diyorum ama yani kimisi çıkmış c7nin aynısı demiş kimisi çıkmış wifisi yok demiş;
1-yaklaşık 1 aydır nokia 701 kullanıyorum açık konuşayım bu tarz telefonlara göre iphoneden yaklaşık 17 saat daha fazla BATARYASI UZUN.
2-kamerasını yabancı siteler c7 ile karşılaştırmış açın görün ve öğrenin 701 in kamerasının daha kaliteli olduğunu
3-dünyanın en parlak ekrana sahip telefonudur
4-fiyatına göre (uygulamaları hariç) iphone4' ile yarışır durumda hatta burun farkı ile önde !
5-işletim sistemine gelince EN ÇOK MERAK EDİLEN KONUYU AÇIKLIYORUM; işlemcisinin hızı gayet hoş göze çarpıyor gayet başarılı sistemi var androidi android yapan sadece ''UYGULAMALARIDIR'' şu an androidden ve iostan symbian belleye uyarlanmış bir çok oyunu ve uygulamayı rahatlıkla kullanabilmekte
6-telefon fiyatına göre çok ama çok kaliteli tek ama tek sorunu var o da nokianın uygulama desteğinin android ve iosa göre daha az olması... bunun haricinde telefon 10 üzerinden 10.
7-telefonu spot olarak veya ucuz diye başka yerlerden almayın muhattap bulamazsınız
8-androidi destekleyen nice arkadaşlarım aynı özelliği benim telefonumunda yaptığını veya oyunları uygulamaları çalıştırdığını görünce şok oluyorlar tek ama tek eksik var uygulama desteği... bu da ne işletim sistemiyle alakalı ne de telefonla ... nokia iostaki ve androiddeki uygulamaları symbian belleye uyarlattığı an olay biter...
9-telefonu incelemeden kullanmadan görmeden lütfen yorum yapmayalım biliyoruz size zor geliyor 1800 lira veripte 800 liralık telefonun sizinkiyle yarışır durumda olması mutlak sinir bozucudur...
10-okuduğunuz için teşekkürler