Nokia 701 Dil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asas3239

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 Dil sorunu
Merhaba arkadaşlar daha dün aldım telefonumu ve yeni güncellemeyi indirdikten sonra telefon ingilizce oldu ne yaptıysam türkçe omladı languagede seçenek olarak çıkmıyor . Hard ve soft format denedim gene olmadı yardımcı olursanız çok sevineceğim.

saynesim

saynesim

Üye
navifirmde telefonun rengine göre yani euro 2 de dil kodunu indir ondan sonra flash at o kadar

MücahitTokgöz

Merhaba arkadaşlar daha dün aldım telefonumu ve yeni güncellemeyi indirdikten sonra telefon ingilizce oldu ne yaptıysam türkçe omladı languagede seçenek olarak çıkmıyor . Hard ve soft format denedim gene olmadı yardımcı olursanız çok sevineceğim.

kardesım bu yazdıklarımı tamamını oku. Telefonunu gıt degıstır yada nokıayı ara snra telefonunun ımeı numarasını ver cıhazının nereye aıt oldugunu sor. Benım babamda nokıa e7 var bnde guncelledım annaydı belleye guncellemıstım snra ne mı olduu telefon ıngılızce oldu. Aradm sordum telefon grey cıhazmıs yanı avusturyaya ayıtmıs. Gıttım turkce yukltmeye ınanırmısın 90 tl ıstemıslerdı 6 tane nokıa magazaya gıttım hepsıde aynı. Baktım olucak gıbı degıl telefonu aldıgım yere gıttım aldıgım yer gold du. Verdım telı adam dıyokı nokıadan bıle guncelleme yapsan garantısı gıder dıyor boyle sacmalıkmı olur ya dedım adam oyle dıyor. Nyse yolladm garsantıye arızayada turkce dıl sorunu yazmıslardı 1 gun snra gelır demıstı 3 hafta snra geldı telefon. Telefonu aldım eve geldm bıde ne gorım dersın telefon turkce ama symbıan anna bu kadar harcadıgım zamana yazık dedım bıraktım gıttıgı yere kadar gıtsın artık. Ama nokıadqan gerckten sogudum ya burda ozetını anlattım yanı tam anlatsam mesaj sıgmaz bu arada telefonu dun aldım yenı yanı bu olay. Herneyse kardesm senın sorununda benımkıyle aynı aldıgın yere gıt soyle degıstırt yada ucretsız seklde turkce dıl paketını yuklet erkenden. Hadı kolay gele..

asas3239

Üye
    Konu Sahibi
saynesim

saynesim

Üye
fark etmez navifirmde türkçe dili indir okadar servise gitmene gerek yok dediğim gibi yada her hangi türkçe dil euro 2 türkçe dil indir bas flash gitsin

asas3239

Üye
    Konu Sahibi
fark etmez navifirmde türkçe dili indir okadar servise gitmene gerek yok dediğim gibi yada her hangi türkçe dil euro 2 türkçe dil indir bas flash gitsin

Dostum afadersin bir türlü yapamadım navifirmden telefon modelimi ve güncelleme sürümünü seçtim ama turkey veya türkiyeye ait hiç birşey göremedim

saynesim

saynesim

Üye
hakettinmi kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt