Nokia 701 de yaşanan sorunlar ve +ları nelerdir?

ŞArjı biten arkadaşlar sitede symbian^3 batarya kalibrasyonu diye konu var onu deneyin nokia 603 cihazımda denedim normalde 2 gün gidiyor bana o yöntemleri deneyerek 3 güne çıkardım

halit066

Üye
pişman olunacak bir telefon degil nokianın en kullanışlı ve hızlı telefonu

Konu Sahibi
Katılıyorum telefon her yönüyle gayet iyi .

andreoni

Üye
Görüşmelerde ses giderme olayı harika. Karşıdaki sizin sesiniz dışında hiçbirşey duymuyor. Bir + daha...

evet aynen. çarşıda motosiklet ve dolmuş sesleri arasında karşı tarafı çarşıda olduğuma inandıramadım

andreoni

Üye
Bunu nasıl yapmışlar çözemedim. Ama sanki arka kapağı açan sürgülü yerin içinde ufak bi mikrofon var. O algılayıp engelliyo sanırım ama kesin bilmiyorum. Neyse adamlar yapmış.

Arkadaşlar 701'in kamera camına dikkat edin çok hassas.Hiç farkında olmamışım ama az önce çatlamış olduğunu farkettim. ;(

hkahveci

Üye
ilk çıktığı hafta aldım şu an parası karşılığını fazlasıyla veren bi kaç telefondan birisi tavsiyem kesinlikle

asigsasi

Üye
auto focus yok çift hoparlör yok ekolayzır var ana ayarı yok video izlerken ekrana basınca ses açma kapama gelmiyor mobil tv izlerken ekrana dokununca hiçbir şey gelmiyor bunların dışında bir eksi görmedim

asigsasi

Üye
yine sorun var dosya yüklerken kaldırırken veya bluetooth ile birşey gönderilirken ekrana gelen çubuk dolması gerekirken dolmuyor ve başka bir sorun ise devamlı 33 kb internet harcıyor

[ENGİN]

Üye
internete bağlanıyorda ondan

[ENGİN]

Üye
çubuğun ilerlemesımı yoksa uygulamanın versıyon açıklaması gibı mi

KxTR79

Üye
yaklaşık 3 aydır 701 kullanıcısıyım.hiçbir eksisini görmedim rahatlıkla alabılırsın ben memnunum.bitek af yok onun yoklugunu cekiyorum oda olsun canım bu telefona

andreoni

Üye
Bu ilerleme ile ilgili bende sorun yok. Yazılımı tekrar yüklemen gerekiyor olabilir.

aynı sorunları yaşıyorum kardeşim. ovi hakkında da yardımcı olabilirim.

---------- Eklendi @ 14:03:16 ---------- Yazıldı @ 14:01:10 ----------

kardeşim sonuç ne oldu? ben servisle üç ay kadar uğraştım sonunda kutulu değişim yaptırdım ve bu sorunlar var. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum?

---------- Eklendi @ 14:03:48 ---------- Yazıldı @ 14:03:16 ----------

hard formattan sonra nokıastore yuklemede doluyo yuklenemedı dıyor flas atmadan cozumu warmı
var kardeşim.

versino2

Üye
telefonu alalı 2 gün oldu.benim sorunum var.telefonunkırmızı tuşunun altındaki kısma biraz bastırınca çıt çıt sesler geliyor.ilerde bir sorun olurmu.birde silikon kılıf mı almalıyım yoksa tüm çerçeveyi kaplayacak jelatin mi almalıyım ??