beyler şarj olayına fazla takılmayın derim .. En nihayetinde 1300 mah batarya var fazla bir performansta beklemeyin 1-2 gün gitmesi son derece normal en basidi 3.5 lik ekran var telefonun üzerinde ki bunun şarjı büyük oranda etkilemesi kaçınılmaz .. Bunun dışında şarjın çabuk tükenmesi için bir sürü neden gösterebilirim ..
Ben şahsen telefondan max. seviyede yararlanmak isterim yani 3g yi kapadıktan sonra , detaysız özelliği olmayan tema kurduktan sonra , ekran ışığını kıstıktan sonra vs vs özellikleri kapadıktan sonra bu telefonu kullanmanın bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum hem ozaman neden aldık ki bu telefonu özelliklerinden yararlanamayacaksak .. Durum böyle olunca benim şarjım 1 gün gidiyor çok kullanmazsam 2. günü görüyor bu şarj olayına da hiç takılmıyorum gerekirse her gece şarja koyarım ama telefonu keyifle kullanırım .. Android kullanırken sabah şarjdan aldığım telefonun öğlen şarja taktığımı hatırlarım o yüzden şarj olayına fazla takılmayın
Unutmadan ısınma problemi de yeni nesil telefonların hemen hemen hepsinde var sonuçta ufacık telefonların içinde güçlü sistemler var kocaman bataryalar var.. şarj olurken , telefonu kurcalarken ısınma yapması normal . Bir laptop bile uzun süre kullanıldığında ateş gibi oluyor : ) Bir örnek daha vereyim galaxy s kullanırken 30 dakika fruit ninja oynardım kapak kısmı cayır cayır yanardı . Isınanlar arasına galaxy gio , huawei ideos x5 , galaxy ace ve htc desire ıda ekleyebilirim ..