Nokia 701 Belle detaylı inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
evet

---------- Eklendi @ 01:31:11 ---------- Yazıldı @ 01:29:57 ----------

3g ile gsm nin arasında hız farkı fazla mı

asigsasi

asigsasi

Üye
bir deneyelim bakalım fakat sanmıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dene farkı görürsün.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
3g ile gsm arasında hız farkı var fakat operatörlerde ve bulunduğun ortamda bitiyor iş . Ben cepnet kullanırken özellikle akşam saatlerinde 3g ile gsm hızı hemen hemen aynı oluyordu ve adil kullanım kotasını doldurmadığım halde .. Şimdi 1gb a geçtim 3g fark ettirdi birde ısınma bende de oluyor internete bağlandığımda .. mesela dün 30 dakika fruit ninja oynadım baya ısındı telefon ama tekrar belirteyim nokia yada 701 e has bir sorun değil bu samsungun bütün galaxy serisi ısınıyor normal yani ..

abromovic

Üye
Soft format atıp tekrar yükledım belleyi sonuç yine aynı .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neler yüklü telınde uygulama olarak

asigsasi

asigsasi

Üye

çok iyi niyetlisin fakat sen ne kadar yardımcı olmaya çalışırsan çalış bu telefonun şarj sorunu herkez de var ben 3g yi kapattım gsm yi kullandım en fazla 2 ile 3 saat bi fark etti çelik batarya mı alsak ne yapsak

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla bilmiyorum ama hergün kesıntısız olarak forumdayım internet sureklı açık 8 9 saat sonra uyarı verıyor batarya fùlledikten sonra

abromovic

Üye
Telefona gömülü programlar harıc ıbse yok bı opera mobile var o kadar kafayı yıycem ya ben bu telefonu guc tasarruufunda sessızde kullanıcak butun performansını hiç ediceksemneden aldımki :S Garantıye yollamalıyım sence ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Telefona gömülü programlar harıc ıbse yok bı opera mobile var o kadar kafayı yıycem ya ben bu telefonu guc tasarruufunda sessızde kullanıcak butun performansını hiç ediceksemneden aldımki :S Garantıye yollamalıyım sence ?

bul wıdgetıne gır ordakı ayarlardan açık olanları kapalı yap birde mağazadan app stop uygulamasını indır teldekı açık uygulamaları kapat

abromovic

Üye

bul wıdgetıne gır ordakı ayarlardan açık olanları kapalı yap birde mağazadan app stop uygulamasını indır teldekı açık uygulamaları kapat

Formattan once yapmısdım yıne yaptım aynısını. Sonuç yine aynı 5800 ım var herşey 3 gun gidiyor 2 yıllık batarya bide. Çoğu ınsna aynı derten şikayetci kimisi yazılımsal kımısı donanımsal dıyo ama ortada net bı sonuöç yok

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
ben cuma gecesi şarja koydum 1.5 saat falan şarj etti sonra tasarruf moduna alıp yattım c.tesi sabahı kalkınca tasarruf modundan çıkardım ve şarja daha şimdi koydum tekrar ve şarj uyarısı daha vermemişti gün ortasında telefon kapanmasın diye koydum şarja yani 2 gün gitti dahada giderdi:) Bu süre içerisinde telefon gsm modundaydı ama , ekran parlaklığı devamlı açıktı diyebilirim otomatikten çıkardım yani , çok sık görüşme yaptım ve toplam 1 saate yakın fruit ninja oynadım birde şehirler arası yol yaptım navigasyonu kullandım hani onuda meraktan kullandım bilmediğim yol değildi yani :) yol bitene kadarda açıktı ve navigasyon açıkken 3g ye aldım birde ara sıra telefonu kurcaladım tema, market vs cart curt . Yani androidden sonra bunun şarjı bana vay be dedirtti .

Birde şu var ben ne kalibrasyon yaptım nede telefonu öyle saatlerce şarjda tuttum. Hatta telefonun içinde gelen ilk şarjı bitirmeden şarja koydum ve tam dolmadan şarjdan çıkardım bunlara rağmen tam performans alıyorum .

andreoni

Üye
Şarj sorunu yaşayan arkadaşlar Microsoft Apps yi kaldırın derim. RizEngin in de dediği gibi Bul a girip ayarlardan açık olanları kapayın sonra batarya kalibrasyonu yapın.

Tuş kilidi içinde bence ExtraButton en iyisi.

Kullanımda iki sorun var.
Birincisi cihazı cepten çıkarırken menü tuşuna basmam ve ardından ekrana da dokunduğum için açılması yada cebime koyarken. Bunu nUnLock programının versiyonunu indirin ben v5.1 i buldum onu kullanıyorum soldan sağa çekince açılır.

İkincisi arama geldiğinde yine cepten çıkarırken ekrana dokunup aramayı kabul etme ve reddetme. Bunun içinde SlideAnswer in sürümünü bulun. Ben v3.0.4Pro kullanıyorum on numara program. Ayarlarını yapıyorsunuz sadece gelen aramada slide butonlar çıkıyor bağlantı sağlanınca butonlar kayboluyor. sürümde bunu ayarlayamıyorsunuz ve butonlar ekranda kaldığı için arama özelliklerini sağlıklı kullanamıyorsunuz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben cuma gecesi şarja koydum 1.5 saat falan şarj etti sonra tasarruf moduna alıp yattım c.tesi sabahı kalkınca tasarruf modundan çıkardım ve şarja daha şimdi koydum tekrar ve şarj uyarısı daha vermemişti gün ortasında telefon kapanmasın diye koydum şarja yani 2 gün gitti dahada giderdi:) Bu süre içerisinde telefon gsm modundaydı ama , ekran parlaklığı devamlı açıktı diyebilirim otomatikten çıkardım yani , çok sık görüşme yaptım ve toplam 1 saate yakın fruit ninja oynadım birde şehirler arası yol yaptım navigasyonu kullandım hani onuda meraktan kullandım bilmediğim yol değildi yani :) yol bitene kadarda açıktı ve navigasyon açıkken 3g ye aldım birde ara sıra telefonu kurcaladım tema, market vs cart curt . Yani androidden sonra bunun şarjı bana vay be dedirtti .

Birde şu var ben ne kalibrasyon yaptım nede telefonu öyle saatlerce şarjda tuttum. Hatta telefonun içinde gelen ilk şarjı bitirmeden şarja koydum ve tam dolmadan şarjdan çıkardım bunlara rağmen tam performans alıyorum .

aynı benim taktiği uygulamışsın bataryayı ilk şarj edışte tam bitirmeyıp şarja taktım Bataryayı tam bıtırıp şarja takmak bazen ters etki yapabılıyor.ve ilk sarja takmadan evvel telefonu mumkunse aşırı kullanmayın şarjı bitirmek içın birakın kendı kendıne azalsın şarj.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Birde kesin haberiniz vardır ama bilmeyenler yada kullanmayanlar için nokia nın burada ve şimdi uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum . markette var .. Bu uygulamaya bayıldım resmen . Bu uygulama sayesinde abuk subuk weather widgetleri kullanmaya gerek kalmıyor . Uygulamaya girince direk anlık ve ileriki tarihlerin hava durumunu gösteriyor ve doğru olarak. Ayrıca o anda etrafımdaki etkinlikleri , yemek yerleri vs vs güncel ve doğru şekilde gösteriyor. En çok hoşuma giden de lokasyon olarak istanbul değilde o anda bulunulan semti gösteriyor .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Birde kesin haberiniz vardır ama bilmeyenler yada kullanmayanlar için nokia nın burada ve şimdi uygulamasını şiddetle tavsiye ediyorum . markette var .. Bu uygulamaya bayıldım resmen . Bu uygulama sayesinde abuk subuk weather widgetleri kullanmaya gerek kalmıyor . Uygulamaya girince direk anlık ve ileriki tarihlerin hava durumunu gösteriyor ve doğru olarak. Ayrıca o anda etrafımdaki etkinlikleri , yemek yerleri vs vs güncel ve doğru şekilde gösteriyor. En çok hoşuma giden de lokasyon olarak istanbul değilde o anda bulunulan semti gösteriyor .

aynen

Üst Alt