Nokia 701 Batarya Soronu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21sk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 Batarya Soronu Yardım
Merhaba değerli arkadaşlar bende Nokia 701telefonu var cihazın şarjı dolduktan sonra cihazı açıp kullanmaya başladıktan 3-4 saat sonra batarya göstergesinde bir ibre azalıyor ayrıca cihazın normal kullanımda batarya 1 gün götürüyor az kullanımda ise 2 gün götürüyor bu değerler normal mi ? Nokia 701 modeli kullanana arkadaşlara bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

darkrapche_emre

darkrapche_emre

Üye
bende de nokia n8 var 701 de var 2side aynı dediğin gibi çok kullanımda 1 gün az kullanımda 2 gün ama bu bütün yeni sistem telefonlarında aynı bu bi sorun değil..:))

Fikotr74

Üye
bendede C6-01 var. şarj ı artık 1 gün bile gitmiyor. batarya bozuldu zannediyordum. acaba batarya garantiye giriyormu ? cevabını bilen arkadaşlar varmı ?

yasinim

Üye
normal arkadaşım ilk ibre 3 saat felan gidiyor battery moniter de % 85 de bi ibre azalıyo gece gündüz açık mesaj da 1 gün 4 saat gidiyor total de 6 kere batarya zayıf dedikten sonra telefon kapanıyor şarj olma süresi ortalama 2 saat

great14

great14

Üye
701 modeli 1300 mah batarya kullanıyor ve ekran parlaklığı 1000 nit + 3G bağlantısı kullanıyorsanız çok normal yoğun kullanımda 1 gün normal kullanımda 2 gün gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt