Nokia 701 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 açılmıyor
Merhaba arkadaşlar. 701 e fp2 yükleyim dedim. phoenix le 113.010.1506 yı attım lakin telefon açılmıyor. nokia logosu geliyor, biraz bekledikten sonra kapanıyor. nasıl düzeltebilirim bu sıkıntıyı? yardımcı olursanız sevinirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard format atmayı denedin mi

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
denedim aynı. şimdi dead flash attım, umarım sonuç olumlu olur :(

- - - Eklendi - - -

olumsuz, telefon açılmıyor. garantiye götürüp desem, nokia suite ile güncellerken böyle oldu diye, yerler mi acaba :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
daed flashla açılması gerekir di eksik yapmadın umarım yapamazsan götür aynını de yaparlar

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
video anlatımdan bakarak yaptım. bütün sıkıntı NaviFirm de Server "Production External" da vardı FP2. büyük ihtimal hatalı fw. bir daha deniyorum, olmadı nokia shop a gidecez :(

- - - Eklendi - - -

son olarak dead flashı 113.10.1506 deneyerek atacam. downgrade olmuyordu 701 de.

- - - Eklendi - - -

Telefonu kurtardım. Eğer ki birinin başına gelirse olay şu;

Downgrade olmuyor ama eski bir versiyonu dead flash attıktan sonra yeni bir fw yi dead olarak atın, telefonunuz açılır ;)

rdvnerdm

rdvnerdm

Üye
USB ile Dead flash nasıl atılıyor beyler forumda var mı konu ?

abcd88

Üye
ben de aynı sorunu yasadım yardımcı olursanız sevınırım

- - - Eklendi - - -

acil bilgilendirirseniz iyi olur

abcd88

Üye
fp2

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi

şimdi fp1 i dead flash at. yine çalışmayacak telefon. sonra Güvendiğin FP2 yi dead flash at, çalışır. dead flash atmayı bilmiyorsan pm at bana yardımcı olayım özelden :oke:

abcd88

Üye
dead flash hata veriyor daha fp1 de

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
dead flash hata veriyor daha fp1 de

doğru yapmıyorsundur. nokia suite i aç, phoenix i aç, usb den telefonu bağla. connections "No connection" da olacak. File-> open product, oradan RM-774. Menüden Flashing-> Fireware Update. Product Code un yanından data paketini seç, tamam de. "dead phone USB flashing" tick li olacak. sonra options dan kırmızı olanı sil(emmc(optional)) ok de. sonrada "Refurbish".
önce fp1 için yap, sonra aynısını fp2 için. telefonun açılır :oke:

abcd88

Üye
Aynen dediğin gibi yaptım zaten :) ama şu şekilde hata veriyor

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

dursun0902

Üye
aynı sorun bendede oldu arkasım yapacagn tek sey önce fp 1 atacaksın dead la sonra fp2 yi tekrar deadlıcaksın sorun çözülür bende denedim fp1 e dönmeyi ama olmadı malesef bellelerde downgrade olmuyo bildigim kadarıylaa

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dediğin gibi yaptım zaten :) ama şu şekilde hata veriyor
Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?
HRESULT 0x8421001c (-2078212068)
Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

sorunu yazsaydın ya o zaman :) yüklemeye çalıştığın fireware cfw mi yoksa fw mi? fw de sıkıntı var, NaviFirm ile tekrar indir, öyle dene :oke: son olarak phoenix in en güncel sürümünü kullan bu işlem için

abcd88

Üye
Deneyeceğim tekrar. Çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt