nokia 701 acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 acil yardım
lütfen msjı silmeyin zor durumdayım. Arkadaşlar 701 cihazımda galeriye giremiyorum medya açılıyor diyor ve öyle kalıyor bu yüzden rehberde resimli olan kişileri aradığımda ya da onlar beni aradığında telefon kilitleniyor. Telefona yükledim her programı orjinallerde dahil sildim ve güncel yazılımı tekrar yükledim ama telefon hem yavaşladı hemde hiçbir şey yapamaz bir hale geldim lütden bilen arkadaşlar yardımcı olsun kıracam telefonu sinirden aldığıma pişman etti bu telefon

[ENGİN]

Üye
hafızaya ve ram'a bir bak ne kadar yer var

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
hafızada c de 480 mb yer var d de 6 gb hafıza kartında 12 gb yer var rami de fazla kullanmıyor galeride dosyaların içinde bazısında palbtn diye dosya var galeride resimlerin görünmesi için bu şekilde bir dosya açıyor ama bazı klasörlerde bu yok

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
yok yardımcı olacak biri

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
attım sanırım hafıza kartından kaynaklanıyor prıgramları hafıza kartına yüklemiştim sildim d ye yükledim birraz hızlandı ama galeri sorunu devam ediyor hala açamadı resimleri

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen yardım edecek

Kardşm hard formt atma bndede aynısı oldu phoenix programyla yazılımı tekrar at navifirmden indr dosyaları tekrar kur

----------Eklendi @ 08:37:43 ---------- Yazıldı @ 08:35:22 ----------

Ovi suiteden atma ama phoenix programıyla kur forumda var nasıl kurulacağı araştırrsn bulursun hadi kolay gelsn

büyük ihtimalle hafıza kartından kaynaklanıyor. Bende de var o telefondan. Kart da yok. Herhalde 30 tane de pro falan var. Geçen hepsini de açtım bana misin demedi. Hafıza kartı alırken en az class 4 olmasına Dikkat edin. Hızı etkiler dosya okumada

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bilgiler için sanırım hafıza kartından oluyor programları telefona kurdum tık yok

asigsasi

Üye
konu açıp kirlilik olmasın diye buradan bir soru soracağım nokia 701 ile turkcell mobil tv izleyen varmı ben izlemeye başlarken ilk açılışta bağlantı kurarken play işareti kanal açılınca kayboluyor sizde de böyle mi

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
phoenixle nasıl yüklerim arkadaşlar daha önce hiç yapmadım flash falan atmak gerekiyomuş bunları nasıl yapabilirim forumda aradım ama bulamadım bir de hafıza kartı class 4 ama yine aynı sorun devam ediyor napacam aldığımdan veri sorun yaşıyorum harbi soğudum telefondan

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 701 i nasıl hacklerim biri yardımcı olabilirmi bir de hackledikten sonra kurulu programlar gidermi

Flash atma bence kardeş flash atıpta telefonunu açamayan bir çok kullanıcıyı gördük bu forumda flash atmak ciddi bir mesuliyet istiyor ve telefonundaki her şey siliniyor sen tekrar yüklemek zorunda kalıyorsun ovi filan filan bence flash atma,riski çok büyük

jakabey

Üye
    Konu Sahibi
peki hacklemelimim hackleyince programlar gidiyormu ben çözemedim hala sorunumu

Arkadaşlar tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz.

---------- Eklendi @ 02:32:32 ---------- Yazıldı @ 02:31:15 ----------

arkadaşlar 701 i nasıl hacklerim biri yardımcı olabilirmi bir de hackledikten sonra kurulu programlar gidermi
Burdaki linkten sorunsuz hackleyebilirsin. Hack sonucu hiç bir şey silinmez dert etme...

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...