Nokıa 700 Batarya Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayran3883

ayran3883

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 700 Batarya Sorunu ?
Arkadaşlar Arkadaşımın Yeni (3 Gün Önce) Almış Olduğu Nokıa 700 ün Bataryası 5-6 Saat Dayanıyor Dedi Telde 3 5 Tane Uygulma Var Arka Plandada Kapalı İçten Çalışanlarda Kapalı Sadece Hack Var Tel. Fp2 Arkadaşım İnşaatte Çalışıyor Sadece Alo Demek İçin Kullanıyor Cfw Atmaktan Tırsıyor Daha Yeni Tel. Olduğu İçin Yok Dedi Bende Şaşırdım Neyapsam Diye 3G-NFC Kapalı Bu Arada Yardım:ünlem:

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA

HAM ZA

HAM ZA

Üye
BATARYADA PROBLEM VAR O ZAMAN :hmmm BEN NOKİA 500 ALDIM SADECE ARADA FACEOOK U VE MÜZİK ÇALARI KULLANDIM (GÜÇ TASARRUF MODUNDA) 21 SAAT DAYANDI :blmm:

ayran3883

ayran3883

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
HAM ZA

HAM ZA

Üye
:) sıkıntı yapmayın elbet bulunur bi çaresi :) yalnız 3 günlük telefonsa aldığınız yere götürün bi baksınlar derim ben ihtimal vermiyorum nokia 700 android telefonlar gibi değildir :hmm

ayran3883

ayran3883

Üye
    Konu Sahibi
:) sıkıntı yapmayın elbet bulunur bi çaresi :) yalnız 3 günlük telefonsa aldığınız yere götürün bi baksınlar derim ben ihtimal vermiyorum nokia 700 android telefonlar gibi değildir :hmm

Tamam Akşam Gidicez Vatan Computer a Teşekkürler

• Beğen
kartalosi416

kartalosi416

Üye
Ben bir yıldır kullanıyorum 3 gün gidiyor ve bende sık sık int kullanıyorum ve müzik dinliyorum minimum gittiği 1.5 gün oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...