Telefon Tavsiyesi Nokia 6630 Mu Sony Ericsson W 550i Mi Alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gio

Üye
kesinlikle 6630

RockFord Fosgate

Üye
6630 tercıhım olur kesınlıkle!!!

ksk

Üye
Artık nokia bitti sen beni dinle.Tabiki w 550i alcaksın ya.Ses desen manyak hele mega bass harikaaaaa.Nokia ne ole ayı gibi cebine koycan delicek düşcek

gknky

gknky

Üye
nasıl nokia bitti ya
sonuna kadar nokia
6630 al kral telefon

barisgenc20

Üye
kardes ilk olarak sana işlemcili tel al derim...bence 6630 yerinde bir karar...hem sim kartsiz tel kullanabiliyosun...ekstra bi sürü program ve oyun yanı sıra nokia teknolojisi ve 220 mhz hızında işlemci...kardes tek kelimeyle 6630 derim....kolay gele....

Shadowman07

Shadowman07

Üye
ben w550 derim ...

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ikisinide alma 6680 al sonra birdaha değiştirmezsin

allen_343

Üye
6630 da bir yere kadar bayatladı artık tel benim tavsiyem w550 arkadaslar cam kotu diyolar bilmiyorlar sanırım bir suru camera ayarı var eger onları ortama gore tuturursan harika bir kamera gelir gozune ben kullanıyorum harika tek eksisi benim icin hafıza kartı yok ama w550 harika tel bu arada 6630=65536 renk w550i=262144 renk goz onunde bulundur ama karar senin

Shadowman07

Shadowman07

Üye
ben w550 alırım..

mlk

Üye
bence 6680 al daha iyi

cahitcirak

Üye
al arkadaşım

elmyra

Üye
Mesajların tarihlerine bakarak cevap yazarsak sanrım daha yararlı olurum bu konu hortlamış yaa adam ilk 2006 nın 2 ci ayaında sormuş siz bu cevabı yazdığınızda adam belkide üstüne 3. telefonunu alıyordurr :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

Biraz daha dikkkat lütfeennnnnnnnnnn

fatal19ty

fatal19ty

Üye
6630 derim

youngprogrammer

Üye
bence diğer yani hafıza kartı girişi olan walkman serisi telefonlara bak zaten çok ucuzladı

Arazlam

Arazlam

Üye
bence ikiside değil ama illede 2sinden biri diyosan w500 ancak ikisde eski telefonlar mskul fiyata daha güzellerini bulabilirsin

dallaspage

dallaspage

Üye
w810i al ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt