Nokia 6600 Duvar Kağıdı Yardımı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lokhnarash

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6600 Duvar Kağıdı Yardımı!!!
konuyu dogru bölüme mi açtım bilmiyorum yanlış yere actıysam kusuruma bakmayın.sorunum su nokia 6600 telefonumdaki duvar kagıdı olarak kullandıgım resmi hafızadan sildim ama o resim duvar kagıdı olarak kalmaya devam etti.Bu duvar kagıdı olan resmi herhangi bi şekilde telefonun herhangi bi bölümünde bulabilirmiyim? Biliyorum biraz karışık oldu ama kusura bakmayın gercektende bu konularda pek bilgili degilim.Demek istedigim bu resmi blutooth vb. şeylerle pc e atmak istiyorum ama resmi sildigimden bulamıyorum.Resmi sildigim halde duvar kagıdı olarak kalmaya devam etti benim için hatirasi,anlamı çok büyük bir resim ve telefon bozuldugunda veya baska birşey oldugunda bu resmi sonsuza kadar kaybetmek istemiyorum.Lütfen yardım edin.

isyankar98

Üye
araçlardan dosya yöneticisine bak veya fezloper yükle

--------------- Ekleme ---------------

fexloper den bak

immortal lion

Üye
Merhabalar. Sorununuza şöyle bir çözüm yolu söyleyebilirim. X-plore yi telefonunuza yükleyim. C:\system\Data\backgroundimage.mbm dosyasını bulun. Hafıza kartı kullanıyorsanız hafıza kartına kopyalayıp o dosyayı bilgisayara taşıyın. Mbm->jpg dönüştürücü programlar ile resmi bilgisayara jpg formatında alabilirsiniz (bu arada mbm toplu resim dosyalarıdır). Umarım anlatım işinize yarar. :-)

--------------- Ekleme ---------------

Merhabalar. Sorununuza şöyle bir çözüm yolu söyleyebilirim. X-plore yi telefonunuza yükleyin. C:\system\Data\backgroundimage.mbm dosyasını bulun. Hafıza kartı kullanıyorsanız hafıza kartına kopyalayıp o dosyayı bilgisayara taşıyın. Mbm->jpg dönüştürücü programlar ile resmi bilgisayara jpg formatında alabilirsiniz (bu arada mbm toplu resim dosyalarıdır). Umarım anlatım işinize yarar. :-)

ayaz_58

Üye
s.a kolay gelsın sorun yazıcam bu 6600 tlf numda mp lerı zılsesı yaparmıyorum bununla ılgılı neyı nasıl yuklerım nasıl yaparım rıca...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt