nokıa 6500 slide telefon kodunu unuttum çözemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

kadirassa

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 6500 slide telefon kodunu unuttum çözemiyorum
slm arkadaşlar nokıi 6500 slide telefon kilidini unuttum çözemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeşim eğer bahsetiğin şey telefon kilit kodu ise. bu link e tıkla çıkan sayfada imei numarası yazan yere telefonun imei numarasını yaz generate butonuna bas. o sana bir kod verecek o işini görür. eğer telefonun imei numarasını bilmiyorsan *#06# tuşlarına bas çıkan kod senin imei numaran. :oke:

a74239125

a74239125

Üye
BAKIN ARKADAŞLAR NOKİA6500S VE DAHA YÜKSEK S40 LARDA BU ŞEKİLDE ORAYA IM YAZIP ÇIKAN KOD SENİN BU İŞE YARAMAZ BUNUN TEK ÇARESİ VAR VERSİYONU YENİDEN YÜKLEMEK BUNU İSTAER GARANTİDE İSTERSENİZ BENİM YÖNLENDİRMEMLE YAPABİLİRSİNİ.... YARDIM ALMAK İÇİÇN [email protected] bu adrese yazmanız yeterli.....:megafon::oke:

kartal334

kartal334

Üye
arkadaşlar işkembeden bol bol sallamış , tek çare yazılım falan değil arkadaşım çok kolay !
SOFT FORMAT ATMAN YETERLİ , ANINDA SIFIRLANIR YANİ 12345 OLUR KİLİT KODUN , AMA BİLGİLERİN KAYBOLUR , REHBER FALAN , HAFIZA KARTINA AT RESİMLERİNİ , FORMAT ATMADAN ÖNCE CIKAR , BİŞEY OLMAZ ... KOLAY GELSİN ;)

Soft Format : Telefon normal konumdayken *#7370# kodunu tuşluyoruz.
Karşınıza Tüm orjinal telefon ayarları yüklensinmi telefon açılıp kapanacak diye bir uyarı gelecek evet seçin ve ardından 2 dakika süren format işlemi başlamış oluyor.

Soft format tüm SYMBİAN yüklü Nokia telefonlarda çalışmaktadır...

Üst Alt