nokia 6500 clas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oncu_gamzeli

oncu_gamzeli

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6500 clas
arkadaslar ben nokai 6500 clas aldım ama cok karısık bir telefon kullananız varsa bana yardımcı olurmusunuz

--------------- Ekleme ---------------

birde cd si varmı pc icin kullanılan

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
cd si sanırım calındıgında telefonu kapatmana yarıyor... bidahada acılmıyor bu arada kullanmadım hiç ama cok beyeniyorum

oncu_gamzeli

oncu_gamzeli

Üye
    Konu Sahibi
cd si sanırım calındıgında telefonu kapatmana yarıyor... bidahada acılmıyor bu arada kullanmadım hiç ama cok beyeniyorum

bunun bana su an icin yazılımı lazım yazılımını nerden bulabilirim acaba bu konuda yardımcı olurmusunuz bana
yada yazılımı bulup yollaya bilirmisiniz ben ugrasırken dillerini bozdum ve sadece su an için bende ingilizce ama bana programı lazım ingilizce programını turkceye cevirmek icin

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çin işi olmasın o telefon? Orjinal 6500 classic 7 yaşında birinin bile anlayabileceği klasik nokia menüsü zaten. :oke:

eQooo

eQooo

Üye
doğru klasik nokia menüsü...??

Furkan96

Furkan96

Üye
KAtiliyorumj

insan03

Üye
6300 la hemen hemene aynı

XXPOXX

XXPOXX

Üye
6500s gibi kolay kullanımlı

serhatoktar

serhatoktar

Üye
Nokia 6500 classic Bronz kullanıyorum daha nokianın kendi sitesinde tanıtmıyorken ben 3 ay öncesinden aldım Daha kimsede göremedim istanbulda..Görüntü olarak 8800 modelleri hariç diger markaların modellerinden çok daha şık ve kusursuz iddaa ediyorum.Telefon seçimlerinde ön planda tutulcak bir makina...

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
6500 classic çok güzel ve gayette kolay bir menüye sahip sen nasıl çözemedin ? Arkadaşında dediği gibi çin malı olabilir.Bende 8800 carbon vardı kırıldı babam bana bundan aldı bugun 2 gun bende 1 gun babam kullandı tel bozuldu sarjı bıttı bırdaha acılmadı ve sarjda olmuyor.Aksam geri götürcez bakalım ne olmuş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt