cities harita klasörü virüsle ne alakası var?????Kardeş Cities Zaten Sağlam bi klasör değil sildiğin iyi olmuş ben siliyorum tekrar geliyo virüs yayıyo![]()
http://nokia-firmware.blogspot.com/
Nokia 6303C V10.1
Yeni versiyonun getirdikleri:
Telefonda hızlanma
batarya ikonunda değişklik
simgelerde değişme
# tuşu düzeltilmiş artık #tuşuna basınca hat meselesi çıkmıyor.
media player temasında güncelleme
ses açmna kapamada güncelleme.
yükleyenlerden bu tarz bilgiler geliyor.
sizden yükleyen varmı.
Ayrıntılı bilgi için ve yükleme için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızPHP:http://nokia-firmware.blogspot.com/
ama 10.10 özellikleri iyimiş öyle olursa media player tema güncellemesin vb..dostum bizde öle bi sorun yok yazılımı tekrar yükle.arkadaşlar geçen pazar bu telefonu aldım bende 9.1 sürümünü yükledim ama benim mesajla ilgili problem düzelmedi attığım mesajlarda kelimenin arasında boşluk oluyo. ÖR NEK . günde 100 tane mesaj atan biri için bu çok önemli arkadaşlar sizde öyle bir problem oldu mu yoksa benim tele ait bir sorun mu yardımcı olursanız sevinirim. haricinde tel çok iyi istediğim tüm özellikler var özellikle kamerası çok iyi
çok iyi eğer bunlar oluyorsa.ama hala nsu izin vermiyor bunun dışında yükleme de çok riskli...Nokia 6303C V10.1
Yeni versiyonun getirdikleri:
Telefonda hızlanma
batarya ikonunda değişklik
simgelerde değişme
# tuşu düzeltilmiş artık #tuşuna basınca hat meselesi çıkmıyor.
media player temasında güncelleme
ses açmna kapamada güncelleme.
yükleyenlerden bu tarz bilgiler geliyor.
sizden yükleyen varmı.
Ayrıntılı bilgi için ve yükleme için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızPHP:http://nokia-firmware.blogspot.com/
Herkes Phoenix rahatça yüklemiş sitede adım adım anlatılıyor nasıl yapılacağıarkadaşım o verdiğin sitede bişe yok ..ancak nsu da hala sürüm 9.10 diyor en iyisini nsu bilirama 10.10 özellikleri iyimiş öyle olursa media player tema güncellemesin vb..
nemesis i açınca pc de görev yöneticisinden nokia pc suite ile ilgili ne kadar çalışan hizmet varsa kapat o zaman nemesis telefonunu görür..merhaba 6303 üm version 10.10 yaptım 8.90 dı galiba önceki yeni versionda türkçe dil yok nemesis telefonumu görmüyor ben buna nasıl yeni dil yükleyeceğim(nemesis in son sürüm yüklü)
arkadaşım nemsisin bir çok versiyonu var ancak hepsi çalışmıyor.bazıları ancak okuyor denemelisin tek tek.merhaba 6303 üm version 10.10 yaptım 8.90 dı galiba önceki yeni versionda türkçe dil yok nemesis telefonumu görmüyor ben buna nasıl yeni dil yükleyeceğim(nemesis in son sürüm yüklü)
kesinlikle haklısın dostumher telefonda bu kdr sorun cıkıor nie abartıonuzki.fiyatıda düşer her telefon düşüor ztn. yeni sürüm geLicek dioLar ewt hatta geldi diolar ama illegal yüklüosun we TR olmuor ugras istiyor. Bekleyin az cıkar yeni sürüm. batarya ikonu değişir inş. uyuz oluorum bu haline.=)
Bu sayfada acıklanana kdr versiyon yükseltmeyin ..!!

maalesef dostum nokia europe bile bi açıklama yapmadı.
arkadaşım bizim cihazlar için öyle bir site bulamadım ancak benim arayıp bulduğum ve paylaştığım temalar var.alttaki linkten girip istediğini yükleyebilirsininş. yakın zamanda bilgilendirirler bizi
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bi sorum daha olcak. örneğin 6300 ın zedge vs.gibi sitelerde temaları war özel. bizim 6303c için aradığımızı bulacağımız temalar ne zman çıkar acaba ??