Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

Manyofobi

Üye
4 Gb hafıza kartı kullanan var mı ? Kasma vs sorunları yaşanmıyorsa alacağım bende...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bu telefonun maximum jar size ı 1 mb oldugundan kelli kompleks bi sözlük programı yükleyemiyorum ya.. ama bi çözüm buldum.. harici dosya kullanan programlar var mesela msdict in wireless versiyonlarında harici bi klasörün içinden pdb dosyalarını kullanıyor.. işte ama tam sürümlerini bulamıyorum internetten bana yardım edin lütfen..
vala o konuda bi bilgim yok dostum.

problemınne oldugunu hala anlamıs deılım ben bır telefoncuda calıstım en azından 100 telefona surumyukledımbu tur olaylar cok nadır olurdu sansım benım telımdede oldu servısten geldı usb gırısı degıstırlıdı yazıyodu raporda sanırım usb gırısı hatalıydı
olabilir şimdi dene istersen tekrar.

geko06

Üye
Birkaç soru sormak istiyorum.
Birincisi; Mp3gain, Mp3trim tarzı mp3 lerin seslerini (desibellerini) arttırmaya yarayan programları kullanarak mp3 lerin sesini artırıp daha sonra telefona atsak, zil sesindeki kısıklık sorunu ortadan kalkar mı?
İkincisi; vatan bilgisayar, teknosa gibi büyük teknoloji marketlerin hiçbirisi şu anda bu telefonu satmıyor. Ellerinde olanıda kısa sürede düşük fiyattan ellerinden çıkardılar. Hatta şunu söyliyeyim, bu telefonun bi alt modeli olarak görünen 6300, 300 lira civarında satılırken, 6303, 275 liralara kadar düştü ve dediğim gibi şu anda bu tarz büyük teknoloji marketlerin ellerinde bu telefondan yok. Bunun sebebi çok talep görmesi midir, yoksa bu marketlerin bu telefonu biran önce ellerinden çıkarması mıdır? Çünkü eğer ikincisiyse bu telefonla ilgili ciddi sorunlar olması ihtimali var.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Birkaç soru sormak istiyorum.
Birincisi; Mp3gain, Mp3trim tarzı mp3 lerin seslerini (desibellerini) arttırmaya yarayan programları kullanarak mp3 lerin sesini artırıp daha sonra telefona atsak, zil sesindeki kısıklık sorunu ortadan kalkar mı?
İkincisi; vatan bilgisayar, teknosa gibi büyük teknoloji marketlerin hiçbirisi şu anda bu telefonu satmıyor. Ellerinde olanıda kısa sürede düşük fiyattan ellerinden çıkardılar. Hatta şunu söyliyeyim, bu telefonun bi alt modeli olarak görünen 6300, 300 lira civarında satılırken, 6303, 275 liralara kadar düştü ve dediğim gibi şu anda bu tarz büyük teknoloji marketlerin ellerinde bu telefondan yok. Bunun sebebi çok talep görmesi midir, yoksa bu marketlerin bu telefonu biran önce ellerinden çıkarması mıdır? Çünkü eğer ikincisiyse bu telefonla ilgili ciddi sorunlar olması ihtimali var.
dostum mp3 ler ile oynarsan ses cızırtılı olur tavsiye etmem.
ikinci soruna gelince 6300 türkiyede çok tuttu ve insanlar hep o cihaza yöneldi.6303 ile kıyaslanamaz bile.bizim ülkemizde desinler merakı vardır mesela iphone da ele dala gelir hiçbi özellik yok ama fiyat hala 1000 tl den fazla.türkiyede özellik önemli değil fiyatı sosyete belirliyo.cihazımdan çok memnunum son telefon bende kalsa yinede satmayacağım :evet:

Engin_ER

Engin_ER

Üye
Nokia Software Updater programı şu an için 9,10 sürümünün var olduğunu yazıyor halbuki bazı arkadaşla 10,1 versiyon çıktı demişler (daha önce 9,10 yüklemştim)
çıktıysa nerde bir türlü bulamadım. nokianın sitesinde

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bekle dostum yakında yükleyebiliriz.

aceraspire03

Üye
arkadaşlar be gold dan aldığım 6303 e 10.1 versiyonunu yükledim. dil ingilizce oldu. her türlü programı denememe rağmen türkçeyi yükleyemedim. sonra telefoncunun yolunu tuttuk tabi 15 tl karşılığında 9.1 in türkçe dosyaları ile 10.10 yazılımı birleştirildi ve şu anda 10.10 tr oldu . ama bu kadar eziyete strese değmez ok fazla fark yok menüler biraz hızlanmış sanki sesi hissedemedi.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar be gold dan aldığım 6303 e 10.1 versiyonunu yükledim. dil ingilizce oldu. her türlü programı denememe rağmen türkçeyi yükleyemedim. sonra telefoncunun yolunu tuttuk tabi 15 tl karşılığında 9.1 in türkçe dosyaları ile 10.10 yazılımı birleştirildi ve şu anda 10.10 tr oldu . ama bu kadar eziyete strese değmez ok fazla fark yok menüler biraz hızlanmış sanki sesi hissedemedi.
dostum yazık olmuş 15 tl ye :) nemesis ile çok rahat tr yapılabiliodu ama neyse :bigstar:

aceraspire03

Üye
nemesiside denedim phonix ide local port açılmadı bir türlü tel hiç bi şekilde erişimedi bu arada google maps ın türkiye haritalarını olduğu cities varmı download edebileceğim. tşk.

osmanahmet

Üye
teşekkürler

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nemesiside denedim phonix ide local port açılmadı bir türlü tel hiç bi şekilde erişimedi bu arada google maps ın türkiye haritalarını olduğu cities varmı download edebileceğim. tşk.
dostum nokia.com a gir orada haritalar bölümü var oradan pc ye indir haritaları.telefonu pc ye bağla haritalar uygulamasını aç ve oradan yüklemek istediğin ülkenin haritasını seç ve yükle bu kadar.:oke:

a_sahin166

Üye
arkadaşlar ben 6303 almayı düşünüyorum ama bi sorum var
mesela samsung e250 gibi modellerde telefon şifresi var belli alanalra yada heryere şifresi giremiyorsun(mesela mesajlara)
6303 de de böle bi özellik varmı? telefon şifresi yada hafıa kartı şifresi
şimdiden teşekkürler... acil cevap

anemik

anemik

Üye
hee.o yok.sadece güvenlik tuş kilidi war dostum.

boru_49

Üye
kanka on numarasın eline salık

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
güzel açıklama :)

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşlar bn 6303 üme 9.10 güncellemesini yaptım oldu ancak hesap makinesi ve ses kaydı yok oldu napabilirim yardım bekliorm !!!

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar bn 6303 üme 9.10 güncellemesini yaptım oldu ancak hesap makinesi ve ses kaydı yok oldu napabilirim yardım bekliorm !!!
arkadaşım güncelleme sırasında bunların kaybolmuş olması güncelleme de hata yapıldığını gösterir.ben 3 kez güncelleme yaptım bütün menüler yerinde.tekrar yüklemeyi tavsiye ederim çünkü bu telefonun kendi hafızasında olan birşey.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşım güncelleme sırasında bunların kaybolmuş olması güncelleme de hata yapıldığını gösterir.ben 3 kez güncelleme yaptım bütün menüler yerinde.tekrar yüklemeyi tavsiye ederim çünkü bu telefonun kendi hafızasında olan birşey.

teşekkürler .. güncellemeyi yeniden yaptım herşey yerinde :D

deli_cocuq

Üye
arkadaşlar ben 6303 aldım ama erkan parlaklığı az bunu nsl yükselte bilirim bilgisi olana varsa yardımcı olsun ?????? en kısa zamanda cvp bekliyorum arkadaşlart ???

Üst Alt