Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
benim telefonda da sürüm 8.90 diyor, yeni sürüm 9.10 diyor ile
sürüm 10.10 yüklemek açıklanmış tamam ama ben kullanarak 10.10 u yüklemek istiyorum
ama Nokia Software Updaterda da sürüm 10.10 çıkmıyor (henüz).
NSU da nezaman çıkar sürüm 10.10 ??

yeni bir şey daha farkettim benim cihazın arkasındaki kodu nokia nın sitesinden doğrulatınca sürüm 9.10 diyor,
ama dilin tr olması için verilen (9.10 güncelleme sonrası) kodu girince sürüm 10.10 çıkıyor.(neden koda bağlı versiyon)
sürüm 10.10 yüklemek için geçerli kodu değiştirmek illa gerekilimi oluyor ozaman, kodu değiştirmek ne kadar doğru ve garantiye etkisi nedir ?
->kodu değiştirip v10.10 u yüklemelimi,yoksa v9.10 da kalmalımı ?

9.10 da kal şu an derim.en iyisini nsu bilir :)

protectwave

protectwave

Üye
bencede 9.10 ;)

mehmetmelek

mehmetmelek

Üye
benim telefonum 6303 classic telefonu aldıgım telefoncu bu dosyalar ıse yaramaz dıyerek cities klasorunu sildi acaba siz upload edebilimsisniz yada dowload edebılecegım bır adres warmı yazarmısınnz

57.lazz

57.lazz

Üye
arkadaslar bu telefonu alamayı düşünüyorum ne dersiniz

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
benim telefonum 6303 classic telefonu aldıgım telefoncu bu dosyalar ıse yaramaz dıyerek cities klasorunu sildi acaba siz upload edebilimsisniz yada dowload edebılecegım bır adres warmı yazarmısınnz
bu adresten nokia map loader i yükle pc ye oradan telfnu bağla ve yükle:oke: bu arada sen telefonu telefoncudan almamışsın çünkü o dosyayı silen telefonun t sinden anlamıyordur...:angry:

arkadaslar bu telefonu alamayı düşünüyorum ne dersiniz
vala ben kullanıyorum gayet memnunum.fiyata göre piyasadaki en iyi cihaz...

57.lazz

57.lazz

Üye
Eyvallah

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
rica ederim.

bu arada 6303 clasic in 10.1 versiyonu çıktı ancak şu an yüklenmiyor nedense.eğer yükleyen arkadaşlar varsa ne gibi bir değişim olmuş bilgi verirse sevinirim.

akkin_56

akkin_56

Üye
arkadaşlar, ben siyah renkli 6303 clasic model cep telefonu aldım. nokia nın resmi internet sitesine girdim. (Türkiye nokia) son version 9.10 u yükledim. nasıl mı? önce güncellemek için bir program var. bu programı indiriyorsun bilgisayarına. akrandan 6303 yok, bunun yerine 6300 ı seçin. bu o kadarda önemli değil zaten. indirdiğiniz programı açın, cep telefonunu bilgisayara takın. cep telefonunuzdan PC Suite yi seçin. güncelleme esnasında program sizi yönlendiriyor. yaklaşık 10-15 dk.sürüyor. güncelleme sonrası telefonumun dili yine türkçe idi. ses biraz daha iyi oldu.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar, ben siyah renkli 6303 clasic model cep telefonu aldım. nokia nın resmi internet sitesine girdim. (Türkiye nokia) son version 9.10 u yükledim. nasıl mı? önce güncellemek için bir program var. bu programı indiriyorsun bilgisayarına. akrandan 6303 yok, bunun yerine 6300 ı seçin. bu o kadarda önemli değil zaten. indirdiğiniz programı açın, cep telefonunu bilgisayara takın. cep telefonunuzdan PC Suite yi seçin. güncelleme esnasında program sizi yönlendiriyor. yaklaşık 10-15 dk.sürüyor. güncelleme sonrası telefonumun dili yine türkçe idi. ses biraz daha iyi oldu.
bu bilinen bir yöntem dostum zaten :)

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşları bn cities klasörünü silmek istiyorum haritalarla ilgili galiba ama haritalarla işimin olcağını pek düşünmüyorum.aklımdaki tek soru o klasörün silinmesi telefonu herhangi bir şekilde kötü etkilermi kullanımında bozukluk vb... boyutu çok büyük :S lütfen acil cwplarınızı bkliorm ..

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşları bn cities klasörünü silmek istiyorum haritalarla ilgili galiba ama haritalarla işimin olcağını pek düşünmüyorum.aklımdaki tek soru o klasörün silinmesi telefonu herhangi bir şekilde kötü etkilermi kullanımında bozukluk vb... boyutu çok büyük :S lütfen acil cwplarınızı bkliorm ..
kullanımı hiçbir şekilde etkilemez.ancak silmezsen daha iyi olur harita hiç ummadığın bi zamanda lazım olabilir.bence sen yeni bir hafıza kartı al diğerinde dursun harita:oke:

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
bilginiz için teşekkürler :D

mrpessimist

Üye
Arkadasslar bişeeyy soracamm bnm de 6303'um var ve haritalaraa grncee işte biyerleee bakınca adreslere flnn kontörr gidioo bununn nedenii ne eszcee:S:S? sizdedede oluo mu ne ypmm gerek?

--------------- Ekleme ---------------

arkadasslarr bidee su güncellemee sürümüne nerden bakıozz kaç olduuna en son sürüme nasl getirioz bide onu analtrsnz çok sevncem aciill cvpp ltfenn iki sorumaaa ..yardmlarnzı bekliorum..:oke:

yhaa bunee hçç kmssee nedenn bi çözm cvp yazmıoo??'

arkadasslarr bidee su güncellemee sürümüne nerden bakıozz kaç olduuna en son sürüme nasl getirioz bide onu analtrsnz çok sevncem aciill cvpp ltfenn iki sorumaaa ..yardmlarnzı bekliorum..:oke:

mehmetmelek

mehmetmelek

Üye
tesekkur ederim bilgi verdigin için surum yukelrken telefon bozuldu benım ne oldugunu anlamadım islemın bıtmesıne 20 sanıye kala telefon kapandı acılmadı servise yollmak zorun kaldım

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Arkadasslar bişeeyy soracamm bnm de 6303'um var ve haritalaraa grncee işte biyerleee bakınca adreslere flnn kontörr gidioo bununn nedenii ne eszcee:S:S? sizdedede oluo mu ne ypmm gerek?

yhaa bunee hçç kmssee nedenn bi çözm cvp yazmıoo??'

dostum haritaya girdiğin zaman şebeke erişimine hayır de gitmez daha kontör.güncellemeye ise nokia software update programından bakacaksın cihazı pc ye bağlayarak.

tesekkur ederim bilgi verdigin için surum yukelrken telefon bozuldu benım ne oldugunu anlamadım islemın bıtmesıne 20 sanıye kala telefon kapandı acılmadı servise yollmak zorun kaldım
dostum cihazıma tam 3 kere sürüm yükledim ben.anlaşılan birşeyleri eksik yaptın.yakında 4.sürümü de yükleyeceğim.:evet:

safara1

safara1

Üye
arkadaşlar ben nokia 6303 aldımda telefona oyun yüklemek istiyorum oyun için jar dosyasımı jad dosyasınımı indircem. şimdiden teşekkürler.

tamam arkadaşlar gerek kalmadı ben yanlış yere girmişim :D

tamam arkadaşlar gerek kalmadı ben yanlış yere girmişim :D

by_zehir_19

Üye
arkadaslar 6303 te video flaşlı cekılebilyomu bktm ama ben bulamadm yoksa bole bı ozellık mı yok_?_?

cobanvedia

Üye
bu telefonun maximum jar size ı 1 mb oldugundan kelli kompleks bi sözlük programı yükleyemiyorum ya.. ama bi çözüm buldum.. harici dosya kullanan programlar var mesela msdict in wireless versiyonlarında harici bi klasörün içinden pdb dosyalarını kullanıyor.. işte ama tam sürümlerini bulamıyorum internetten bana yardım edin lütfen..

mehmetmelek

mehmetmelek

Üye
problemınne oldugunu hala anlamıs deılım ben bır telefoncuda calıstım en azından 100 telefona surumyukledımbu tur olaylar cok nadır olurdu sansım benım telımdede oldu servısten geldı usb gırısı degıstırlıdı yazıyodu raporda sanırım usb gırısı hatalıydı

Üst Alt