fark için çıkmamıştı zaten o güncelleme cihazdaki bazı hataları gidermek için.ben cihaza 9.1 versiyonu yükledim ama fark göremedim
sesi biraz daha net veriyor deniyo ama pek bi fark göremedim.ancak kulaklıkta fark edio.Beyler Nokia 6303 Classic Menü>Medya Bölümünde Stereo Genişletme Var . O ne işe yarıyor acaba ???
sesi biraz daha net veriyor deniyo ama pek bi fark göremedim.ancak kulaklıkta fark edio.
gereksiz ya.kötü oLuor ses.

güncelleme yapılırken bazı şeyler siliniyomu?
güncellemelerde telefona eklenmiş yani senin eklediğin rehber ve diğer dosyalar gider..hyr silinmez . bnm sadece kendi hatam yüzünden hesap makinem silinmişti. yeni güncelleme yaptım yerine geldi ama çalışmadı. forumda arkadaşların paylaştığı bi hesap makinesini yükledim sorunum yok oldu.. Sen Hata yapmamak istiosan güncelleme yaparken bataryan dolu olsun bnm dolu deildi.. Zaten Güncelleme Yaparken nsu sana bilgi verio.
güncellemelerde telefona eklenmiş yani senin eklediğin rehber ve diğer dosyalar gider..
peki buna hafıza kartı da dahilmi ?yok yanlış değil doğru bazen silinmiyor bazen rehber silinmiyor ama fotoğrafmış resim,müzik falan hepsi gider..
hayır dahil değil..onu etkilemez..
hiç başıma gelmedi yardımcı olamıycam .hafıza kartını cıkarınca ve de takınca tema kayboluyor. temanın telefonda veya hafıza kartında olmaası farketmiyor.her seferinde yenden ayarlamak gerekiyo bunun bir çözümü var mı?
arkadaşım eğer tema telefon hafızasında ise kartı çıkarsanda değişmez.ancak hafıza kartında ise her seferinde ayarlamak zorundasın.hafıza kartını cıkarınca ve de takınca tema kayboluyor. temanın telefonda veya hafıza kartında olmaası farketmiyor.her seferinde yenden ayarlamak gerekiyo bunun bir çözümü var mı?