Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
ben cihaza 9.1 versiyonu yükledim ama fark göremedim

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
Beyler Nokia 6303 Classic Menü>Medya Bölümünde Stereo Genişletme Var . O ne işe yarıyor acaba ???

anemik

anemik

Üye
gereksiz ya.kötü oLuor ses.

barkın123

Üye
güncelleme yapılırken bazı şeyler siliniyomu?

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
güncelleme yapılırken bazı şeyler siliniyomu?

hyr silinmez . bnm sadece kendi hatam yüzünden hesap makinem silinmişti. yeni güncelleme yaptım yerine geldi ama çalışmadı. forumda arkadaşların paylaştığı bi hesap makinesini yükledim sorunum yok oldu.. Sen Hata yapmamak istiosan güncelleme yaparken bataryan dolu olsun bnm dolu deildi.. Zaten Güncelleme Yaparken nsu sana bilgi verio.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hyr silinmez . bnm sadece kendi hatam yüzünden hesap makinem silinmişti. yeni güncelleme yaptım yerine geldi ama çalışmadı. forumda arkadaşların paylaştığı bi hesap makinesini yükledim sorunum yok oldu.. Sen Hata yapmamak istiosan güncelleme yaparken bataryan dolu olsun bnm dolu deildi.. Zaten Güncelleme Yaparken nsu sana bilgi verio.
güncellemelerde telefona eklenmiş yani senin eklediğin rehber ve diğer dosyalar gider..

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
güncellemelerde telefona eklenmiş yani senin eklediğin rehber ve diğer dosyalar gider..

rehber ve örneğin msj kaydederiz onlarmı silinir.. bnde silinmedi valla ama silinmesi normalse yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yok yanlış değil doğru bazen silinmiyor bazen rehber silinmiyor ama fotoğrafmış resim,müzik falan hepsi gider..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır dahil değil..onu etkilemez..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
birşey değil canım..

aceraspire03

Üye
hafıza kartını cıkarınca ve de takınca tema kayboluyor. temanın telefonda veya hafıza kartında olmaası farketmiyor.her seferinde yenden ayarlamak gerekiyo bunun bir çözümü var mı?

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
hafıza kartını cıkarınca ve de takınca tema kayboluyor. temanın telefonda veya hafıza kartında olmaası farketmiyor.her seferinde yenden ayarlamak gerekiyo bunun bir çözümü var mı?
hiç başıma gelmedi yardımcı olamıycam .

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım eğer tema telefon hafızasında ise kartı çıkarsanda değişmez.ancak hafıza kartında ise her seferinde ayarlamak zorundasın.

anemik

anemik

Üye
ewt.Kısacası seçtiğin ; müzik,tema we duvar kagıdını Telefon hafızasında bi yere kopyala. Eğer müzik cok yer kaplıor dersen müziği etiketle başını al sadce az yer kaplar ztn 10-20 saniyesi yetior.Bn öle yaptım şahsen.

mehmetmelek

mehmetmelek

Üye
benim hersey hafıza kartında ama cıkarttıgım zaman hıcbırsey olmuyor tekrr takıyorum cvıkartıyorum aynı tema aynı muzık hiç degismiyor

Üst Alt