Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
ya beyler şu ekrandaki dijital saat imgesi nasıl kalkar bi bilgisi olan warmı ? ileti mesajları nerde toplanıo bide onu bulamadım.. :S

Arkadaşım dijital saati kaldırmak için :
Ayarlar-Tarih ve Saat-Tarih ve Saat Biçimi-Saat
Bu sırayı takip et sonra Karşına İki Seçenek Çıkacak Saat ve Saat Biçimi diye saate gir ve oradan gizliyi seç tamamdır.

Bi arkadaş mesaj saatinde yanlışlık olduğunu söylemiş :
Onun için de yine Ayarlar-Tarih ve SaatTarih ve SaaT Ayarları[Bu bölüme girmen için güncelleme kapalı olmalı] daha sonra da saat dilimi dediği yeri GMT+2 yapacaksın .Sorun çözülmüştür.

İyi Günler . . .

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
ekran parlaklığını cihaz kendisi ayarlıyor.kontrast seçeneği yok yani.

my name is

Üye
Arkadaslar ben telefonuma 10.12 yi yüklemek istiyorum ama phonex i indiriyorum bir türlü kuramıyorum hata veriyor. :S

quietstorm

Üye
arkadaşlar ben cities klasörünü sildim ve bi türlü yükleyemiyorum... :( yardım ederseniz sevinirim..

anemik

anemik

Üye
l - ERKAN - l ın imzasında gözüküyor cities klasörü.Onu indir ve hafıza kartına at bu kadar.

gio5660

gio5660

Üye
arkadaşlar ben telefonuma 10 12 yi yükledim.9 10 dan hiçbir farkı yok boşuna yüklemeye calişmayım ben cok pişmanım çünkü yüklemeye calışırken sd kartımdakı haritalar silindi.ve bir sorum olacak bu haritalar kartında olan arkadaşlar buraya link atarlarsa çok sevinirim...

talsuv61

Üye
arkadaşlar ben telefonuma 10 12 yi yükledim.9 10 dan hiçbir farkı yok boşuna yüklemeye calişmayım ben cok pişmanım çünkü yüklemeye calışırken sd kartımdakı haritalar silindi.ve bir sorum olacak bu haritalar kartında olan arkadaşlar buraya link atarlarsa çok sevinirim...
ovi suiteyi pcne kur ordan ovi mapsi teline yükle, ovi mapste tüm türkiye 36 mb. nokia mapste 6 tane şehir 70 mbayttı.

Ben garmini kurmak istiyorum kuran var mı?

--------------- Ekleme ---------------

telefonu aldığımda 6,61 versiyonu vardı servisten geldi versiyon yükselmiş 7,01 olmuş aynı model telefonun avrupa versiyonunda birçok farklılık var ama benim 6303i telefonda değişen hiç bişey yok. ayrıca haritalarda ayrıntıda gitmiş.
ben bu telefonu adam etmekten vazgeçtim bari şu eskiden girdiğim sokak haritalarına dahi girmiyo sadece karayolu ismi bikaç cadde gerisi boşluk bandırmada erdek zaten yok. ya ben telefonu ilk aldığımda haritayı güncellediğimde bandırma erdek köyler bile vardı neolduda bunlar yok oldu nereye gitti. bu türkiye haritası 31mb yani varmı benim istediğim terler mesela erdek mesela bandırma varmı arkadaşlar sizin haritalarda bende neden vardıda şimdi yok nedir benim çektiğim bu telden. güncelleye güncelleye haritaları telefonu eskittim bişey yok ya nokianın maps sitesine girdim ordada yok bandırma erdek benim vardi telefonumda ne oldu anlayamadım dalgamı geçiyorlar
Hala bakıyor musun bilmiyorum ama ben ovi maps yükledim, erdekte bandırmada sokağına kadar görüntüleniyor. telim 6303

kardelen_balık

Üye
slm bende 6500 war ama 6303 teki Brain Champion oyununu istiyorum bu mümkün mü acaba?

Engin_ER

Engin_ER

Üye
NSU da hala v10.10 yükseltme yapılamıyor.

hem yazıyor hemde nedense telefona bağlayıp yeni sürüm aradığımızda hala v9,10 gösteriyor ve yükseltilmiyor.

nikomeydan

nikomeydan

Üye
bu sıralar telefon açılırken acayip beklemeye başladı.
pini girdikten sonra tam 10 sn beyaz ekran duruyor öyle açılıyor..

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
benim aldığımdan beri öyle :D ama telefon hafızasını olabildiğince boşalt telefonun lisanslı oyunları telefonun kendi temaları kendi zilsesleri kendi grafikleri vb. kalsın senin bütün dosyaların hafıza kartında olsun ozaman hızlanma olasılığı var

b-13

b-13

Üye
bu sıcakta telefonlar kafayı yedi yhaa pFF .//

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar. telefonumun qeri tuşuyla 3 tuşu bozuldu.. servise qöndericem.. kaç qüne yaparlar acaba tahminen ??

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
benimde sol seçim tuşuna basınca tak die ses gelio bndemi yollasam

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
gönderin arkadaşlar para verdiniz sonuçta :)

b-13

b-13

Üye
yollayak kardeş .d sıcaklar hiç yaramadı .. xD sol çıkma tşuna basıodm . seçenekleri açıodu .d kafayı yiyo .d şimdide zor basıo :D yollucam artık .d napk .d

rapacious10

Üye
Merhabalar,
Nokia 6303i classic telefonum var ve türkçe dili içinde yok
Version: Cihaz yazılım sürümü V 07.10 yüklendi;

Türkçe dili nasıl yükleyebilirim, Phoenix indiriyorum..
Bir yardımı olur mu teşekkürler.

Babam yurt dışından almış yurt dışında çalışıyor telefon un dili yabancı türkçe nasıl yapa biliriz model 6303i

b-13

b-13

Üye
arkadaşlar bişi sorucam.. şimdi telefonumu servise qönderdim.. büyük ihtimal 15 20 qüne qelmicek.. bana qelen mesjları 15 qün sonra qörebilicekmiyim..?* şöyle bişi duydum.. mesj atılıkdan sonra 2 qün içinde iletilmesi qerekiomuş.. 2 qünü qeçtiği zmn , mesela 3 qün olduqunda karsıdaki insan telini açsa bile o msj qelmiomuş. doğrumudur.?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bişi sorucam.. şimdi telefonumu servise qönderdim.. büyük ihtimal 15 20 qüne qelmicek.. bana qelen mesjları 15 qün sonra qörebilicekmiyim..?* şöyle bişi duydum.. mesj atılıkdan sonra 2 qün içinde iletilmesi qerekiomuş.. 2 qünü qeçtiği zmn , mesela 3 qün olduqunda karsıdaki insan telini açsa bile o msj qelmiomuş. doğrumudur.?
evet doğru.

Üst Alt