nokia 6303i alalı 2 gün oldu diğer telefonum 6300. 6303i modelini şarzı için ve diğer telefonun bir üst modeli olduğu için seçtim ayrıca dayanıklı bir telefon buda beni etkileyen bir diğer özellik.
ben foruma yeni üye oldum.
önce 6303 telefonumda artı olarak batarya ve kamerasının 3,2mpixel dışında pek kullanışlı bir artısını görmedim aksine menü derinliklerinde eksiler var.
beni bu telefondan soğutan şeyleri sıralıyorum gerçekten hiç beklemiyordum. 6300 bir üstü ya6303
-kamerasını akşam açtığımda hertaraf kapkaranlık GECE GÖRÜŞ YOK foto çekince karanlık çıkıyo net değil.
-flaş var kameranın yanında şarza bu kadar değer veren bir telefona hiç yakışmamış koyma ya flaşı çünkü hiçbir işe yaramıyo aksine parlatıyo objeyi şarzı yiyiyor koy ınun yerine gece görüşü aydınlattır biraz ekranı yeminle iki telefonunda kamerası açık iki elimde tutuyom şuan 6300 6303i modelinden daha net ve güzel ve aydınlık ya inanamıyorum ya çok eksi bir durum
-çok mesaj çeken birisiyim gönderdiğim mesajları klasörde tutmak istemiyorum ama hepsini klasöre atıyor, gönderilen mesajları kaydetme diyemiyorum telefonu eline alan her kimse gnderdiğim mesajları okuyabiliyo sürekli mesajmı silmek zorunda kalıcam,
-hani iletim raporlarım nerde hangi msj nezaman iletilmiş göremiyorum. gönderilen msjları silince mesajım gidip gitmediğini göremiyorum 6303te.6300 da özel bir mesaj gönderdiğim zaman mesajı gönderir göndermez iletim raporunu siliyordum, çünkü iletildiğinde mesaj içeriğinide görebiliyosun, işte bu içeriği telefonumu eline alan iletim raporlarına bakan kişi görebiliyo o yüzden siliyodum. mesajı gönderir göndermez silersem karşı tarafa mesaj gidince telefonuma iletim raporu geliyodu ve içeriği boş olarak bu en beğendiğim yönüydü 6300ın. bu mesaj eksisini 6303te çok mesaj çeken arkadaşlar varsa anlamışlardır. bence çok önemli bir özellik telefonlarda gizlilik.
-ayrıca klasörlerin içi dolumu boşmu göstermiyor kaç dosya var kaç mesaj var
-mesaj yazmaya başladım yazarken bir şekilde mesajdan çıkmak istedim ve kırmızı renkli arama kapatma düğmesine bastım mesajı kaydedeyimmi diye sorması lazım ama sormuyo işte bu bardağı taşıran son damlası bende çok büyük bir eksi. ya özel mesaj çekiyondur yanına biri gelir çıkarsın uygulamadan. sonra unutursun zaman geçer yeni mesaj yaz dediğimde eski yarım kalan mesaj aynen karşında ya, arkadaş telefonu verde bi mesaj atayım dese vercez mesaj oluştura bastığında arakadaş benim yarım kalan mesaj karşısında hayati tehlikeli bir durum çok büyük bir eksi bu yüzden 2 günlük 6303i beyaz telefonumu (madein hungary)bu arada elden çıkarıcam.böyele bir şey yok ya çok saçma yeni tertemiz sayfa açamıyosun mesaj yazmak istediğinde yarım kalan mesajlar karşında silin diyeceksiniz ama telefon elinizde değil o an silemiyorsunuz.
başka eksileri neler bakıyom aynı zamanda yazıyom 6300 la kıyaslıyorum.
-ışıklar diye biyer var ayarlarda giriyorsun o andada adamlar telefonun heryerine değişik ışık ayarları koymuşalar demekki ayarları var diyosun sessizce düşünüyosun bunu ama ışıklar açıyosun ışık ayarları diyo onuda açıyon ne ayarları ya (lar) çıkar çoğul değil çünkü ışık ayarı de açık kapalı dan başka bişey yok. çok eksi ve saçma
bu kadar yeter baktıkça inceledikçe içim burkuluyor yeminm ederim. pişman olcam şimdi aldığıma şarzıda gitmesin
arkadaşlar bu telefonu çok beğenen arkadaşlar vardır eminim ama dışından bakmayalım lütfen gerçekçi olmaya çalıştım burada yazdıklarımın yanlış olduğunu söyleyen varsa çıksın