Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

dark_lord

Üye
dostum ilgin için teşekkür ederim ancak şu an hiç açılmıyor telefon. batarya dahil hafıza kartı sim kart her seyi çıkarttım. bataryayı taktım ancak açılmıyor. Nasıl flash atabilirim. Lütfen çaresiz kaldım...

hakan_54

Üye
s40 oyunlar 6303i için uygunmu?yardımlarınız için teşekkürler..

bambam07

bambam07

Üye
beyler şimdi acil açık olan biri varsa yardım etsin

ahmetkahraman12

Üye
arkadaşlar
bende bu telefondan aldım yaklaşik üç gün oldu.
model 6303
ben bu tl ile internete girmek istiyorum.
bu konuda arama yaptım ama buldugum sonucları tek tek deneme ragmen
degişen bi,rşey olmadı yani giremedim bu neyden kaynaklanmaktadır yardımcı olurmusunuz.
telefonun s40 olmasındanmı kaynaklanıyor. ACABA?
BİLEN BİRİ VARSA YARDIMCI OLSUN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
beyler şimdi acil açık olan biri varsa yardım etsin

Yardım istediğiniz konu ?

s40 oyunlar 6303i için uygunmu?yardımlarınız için teşekkürler..

Evet çalışır 6303 te s40 işletim sistemi var

dostum ilgin için teşekkür ederim ancak şu an hiç açılmıyor telefon. batarya dahil hafıza kartı sim kart her seyi çıkarttım. bataryayı taktım ancak açılmıyor. Nasıl flash atabilirim. Lütfen çaresiz kaldım...

Aldığn yere götür ve sorunu anlat ve servise yolla yada yeni batarya alıp dene servise yollamadan önce

arkadaşlar
bende bu telefondan aldım yaklaşik üç gün oldu.
model 6303
ben bu tl ile internete girmek istiyorum.
bu konuda arama yaptım ama buldugum sonucları tek tek deneme ragmen
degişen bi,rşey olmadı yani giremedim bu neyden kaynaklanmaktadır yardımcı olurmusunuz.
telefonun s40 olmasındanmı kaynaklanıyor. ACABA?
BİLEN BİRİ VARSA YARDIMCI OLSUN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

S40 telfonlarda internete girebilir s40 olmasından kaynaklanmaz hattınızda veya telefonun web ayarlarında sorun vardır müşteri hizmetlerini arayip web ayarlarını isteyebilirsinz

ahmetkahraman12

Üye
arkadaşlar beniim demek istedigim blouetoot sayesende pcdeki internet abonelğinden giğrmek istiyorum

esemiyake

Üye
nokia 6303i alalı 2 gün oldu diğer telefonum 6300. 6303i modelini şarzı için ve diğer telefonun bir üst modeli olduğu için seçtim ayrıca dayanıklı bir telefon buda beni etkileyen bir diğer özellik.
ben foruma yeni üye oldum.
önce 6303 telefonumda artı olarak batarya ve kamerasının 3,2mpixel dışında pek kullanışlı bir artısını görmedim aksine menü derinliklerinde eksiler var.
beni bu telefondan soğutan şeyleri sıralıyorum gerçekten hiç beklemiyordum. 6300 bir üstü ya6303
-kamerasını akşam açtığımda hertaraf kapkaranlık GECE GÖRÜŞ YOK foto çekince karanlık çıkıyo net değil.
-flaş var kameranın yanında şarza bu kadar değer veren bir telefona hiç yakışmamış koyma ya flaşı çünkü hiçbir işe yaramıyo aksine parlatıyo objeyi şarzı yiyiyor koy ınun yerine gece görüşü aydınlattır biraz ekranı yeminle iki telefonunda kamerası açık iki elimde tutuyom şuan 6300 6303i modelinden daha net ve güzel ve aydınlık ya inanamıyorum ya çok eksi bir durum
-çok mesaj çeken birisiyim gönderdiğim mesajları klasörde tutmak istemiyorum ama hepsini klasöre atıyor, gönderilen mesajları kaydetme diyemiyorum telefonu eline alan her kimse gnderdiğim mesajları okuyabiliyo sürekli mesajmı silmek zorunda kalıcam,
-hani iletim raporlarım nerde hangi msj nezaman iletilmiş göremiyorum. gönderilen msjları silince mesajım gidip gitmediğini göremiyorum 6303te.6300 da özel bir mesaj gönderdiğim zaman mesajı gönderir göndermez iletim raporunu siliyordum, çünkü iletildiğinde mesaj içeriğinide görebiliyosun, işte bu içeriği telefonumu eline alan iletim raporlarına bakan kişi görebiliyo o yüzden siliyodum. mesajı gönderir göndermez silersem karşı tarafa mesaj gidince telefonuma iletim raporu geliyodu ve içeriği boş olarak bu en beğendiğim yönüydü 6300ın. bu mesaj eksisini 6303te çok mesaj çeken arkadaşlar varsa anlamışlardır. bence çok önemli bir özellik telefonlarda gizlilik.
-ayrıca klasörlerin içi dolumu boşmu göstermiyor kaç dosya var kaç mesaj var
-mesaj yazmaya başladım yazarken bir şekilde mesajdan çıkmak istedim ve kırmızı renkli arama kapatma düğmesine bastım mesajı kaydedeyimmi diye sorması lazım ama sormuyo işte bu bardağı taşıran son damlası bende çok büyük bir eksi. ya özel mesaj çekiyondur yanına biri gelir çıkarsın uygulamadan. sonra unutursun zaman geçer yeni mesaj yaz dediğimde eski yarım kalan mesaj aynen karşında ya, arkadaş telefonu verde bi mesaj atayım dese vercez mesaj oluştura bastığında arakadaş benim yarım kalan mesaj karşısında hayati tehlikeli bir durum çok büyük bir eksi bu yüzden 2 günlük 6303i beyaz telefonumu (madein hungary)bu arada elden çıkarıcam.böyele bir şey yok ya çok saçma yeni tertemiz sayfa açamıyosun mesaj yazmak istediğinde yarım kalan mesajlar karşında silin diyeceksiniz ama telefon elinizde değil o an silemiyorsunuz.
başka eksileri neler bakıyom aynı zamanda yazıyom 6300 la kıyaslıyorum.
-ışıklar diye biyer var ayarlarda giriyorsun o andada adamlar telefonun heryerine değişik ışık ayarları koymuşalar demekki ayarları var diyosun sessizce düşünüyosun bunu ama ışıklar açıyosun ışık ayarları diyo onuda açıyon ne ayarları ya (lar) çıkar çoğul değil çünkü ışık ayarı de açık kapalı dan başka bişey yok. çok eksi ve saçma
bu kadar yeter baktıkça inceledikçe içim burkuluyor yeminm ederim. pişman olcam şimdi aldığıma şarzıda gitmesin
arkadaşlar bu telefonu çok beğenen arkadaşlar vardır eminim ama dışından bakmayalım lütfen gerçekçi olmaya çalıştım burada yazdıklarımın yanlış olduğunu söyleyen varsa çıksın

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
her yeni çıkan telefonda eksiklikler olur . 6303 te yeni çıktığında çok sorunluydu hatta bi ara soğudum ama versiyon yükledikçe hatalar gidiyor performans artıyor şimdi benimkinden güzeli yok :P 6303i de yeni çıktı ve gerçekten sorunları var umarım ilerde düzelir .

Bir soru sormak istiyorum : 10.12 yükledikten sonra telefonun hafızasına hiç bişi atmazdım oyun ve resim attım birkaç kez sonra sildim vb. sonuçta telefonum yavaşladı ve hesap makinem kayboldu telefonuma format atmak için yeniden 10.12 yi mi yüklemeliyim ?

esemiyake

Üye
6303i modelimin versiyonu 06,61 bu son versiyonmuş. nokia sitesinden telefonumun codunu girince karşıma en son sürümün ver 06,61 olduğunu güncel olduğunu yazdı. ama bu sitenin ilk sayfasında 7,10muş ben versiyonu indirdim telefonada yükledim diyelim tekrar telefonumu kişiselleştirdim diyelim bana ne faydası var benim yukarıda eksilerinden bahsettiğim özelliklerinde değişme varmı ki ?
en son versiyonu yükleyipte 6,61versiyondan farkını görenler varmı?
bu fan clupte olupta bu farkı gören arkadaşlar benim sıkıntılarım bu telefonda çözülecekmi çözülmez derseniz nu telefon böyle derseniz elden çıkarıcam çünkü benim için çok risk taşıyo

ahmetkahraman12

Üye
ceple pc yi baglamak için yapılan seril port
nasıl yapılır
bu blouteot ile olanı tabiki

yusufkandis

yusufkandis

Üye
1- Yok
2- Malesef olmuyor
3- Siyah kasalı kullanmadım kullananıda çok görmedim ama gümüş renginde çekçekli kılıflar arka kapağı çiziyor
4-Bazı programlar sistem dosyalarına erişmeye kalkıyor sorun olabiliyor ama binde bir :P
5- Sesi gayet yeterli üstelik ekolayzer ayarlarsanız kalite bozulmadan dahada artıyor
6- Bilmiyorum olabilirde olmayabilirde

Telefonunuzu usb kabloyla bağlarkan Pc Suite modunu seçerek bağlayın

Ekranda sadece gri ışık yanıyor açma kapama dahil hiçbir tuş işlemiyorsa (bnde yaşadım phoenix flash atarken error verdi ) bataryayı çıkarıp takın bende düzelmişti

Aydıtlattığın için saol :oke::oke:

dark_lord

Üye
Telefonumu canlandırmayı sonunda başardım.İlk önce linkindeki fw indirdim ve kurdum. daha sonra linkindeki phoenix adlı programı indirdim ve kurdum. Pc yi yeniden başlattım. Daha sonra linkindeki resimli anlatımda olduğu gibi yaptım. Yükleme Başladı. Bitene kadar hiç dokunmadım. Sonuç harika, telefonum hem canlandı hemde 10.12 sürümüne güncellendi. Umarım telefonu susan arkadaşlarımıza yardımı dokunur. Bana yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim...

PsyChQPaTh

Üye
Merhabalar,
Nokia 6303i classic telefonum var ve türkçe dili içinde yok
Version: Cihaz yazılım sürümü V 07.10 yüklendi;

Türkçe dili nasıl yükleyebilirim, Phoenix indiriyorum..
Bir yardımı olur mu teşekkürler.

ahmetnazli15

Üye
bütün güvenlik kodlarının şifresi bu :
12345

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Merhabalar,
Nokia 6303i classic telefonum var ve türkçe dili içinde yok
Version: Cihaz yazılım sürümü V 07.10 yüklendi;

Türkçe dili nasıl yükleyebilirim, Phoenix indiriyorum..
Bir yardımı olur mu teşekkürler.

Aldığındamı türkçe dil yoktu yoksa versiyon attıktan sonramı olmadı ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
nokia 6303i alalı 2 gün oldu diğer telefonum 6300. 6303i modelini şarzı için ve diğer telefonun bir üst modeli olduğu için seçtim ayrıca dayanıklı bir telefon buda beni etkileyen bir diğer özellik.
ben foruma yeni üye oldum.
önce 6303 telefonumda artı olarak batarya ve kamerasının 3,2mpixel dışında pek kullanışlı bir artısını görmedim aksine menü derinliklerinde eksiler var.
beni bu telefondan soğutan şeyleri sıralıyorum gerçekten hiç beklemiyordum. 6300 bir üstü ya6303
-kamerasını akşam açtığımda hertaraf kapkaranlık GECE GÖRÜŞ YOK foto çekince karanlık çıkıyo net değil.
-flaş var kameranın yanında şarza bu kadar değer veren bir telefona hiç yakışmamış koyma ya flaşı çünkü hiçbir işe yaramıyo aksine parlatıyo objeyi şarzı yiyiyor koy ınun yerine gece görüşü aydınlattır biraz ekranı yeminle iki telefonunda kamerası açık iki elimde tutuyom şuan 6300 6303i modelinden daha net ve güzel ve aydınlık ya inanamıyorum ya çok eksi bir durum
-çok mesaj çeken birisiyim gönderdiğim mesajları klasörde tutmak istemiyorum ama hepsini klasöre atıyor, gönderilen mesajları kaydetme diyemiyorum telefonu eline alan her kimse gnderdiğim mesajları okuyabiliyo sürekli mesajmı silmek zorunda kalıcam,
-hani iletim raporlarım nerde hangi msj nezaman iletilmiş göremiyorum. gönderilen msjları silince mesajım gidip gitmediğini göremiyorum 6303te.6300 da özel bir mesaj gönderdiğim zaman mesajı gönderir göndermez iletim raporunu siliyordum, çünkü iletildiğinde mesaj içeriğinide görebiliyosun, işte bu içeriği telefonumu eline alan iletim raporlarına bakan kişi görebiliyo o yüzden siliyodum. mesajı gönderir göndermez silersem karşı tarafa mesaj gidince telefonuma iletim raporu geliyodu ve içeriği boş olarak bu en beğendiğim yönüydü 6300ın. bu mesaj eksisini 6303te çok mesaj çeken arkadaşlar varsa anlamışlardır. bence çok önemli bir özellik telefonlarda gizlilik.
-ayrıca klasörlerin içi dolumu boşmu göstermiyor kaç dosya var kaç mesaj var
-mesaj yazmaya başladım yazarken bir şekilde mesajdan çıkmak istedim ve kırmızı renkli arama kapatma düğmesine bastım mesajı kaydedeyimmi diye sorması lazım ama sormuyo işte bu bardağı taşıran son damlası bende çok büyük bir eksi. ya özel mesaj çekiyondur yanına biri gelir çıkarsın uygulamadan. sonra unutursun zaman geçer yeni mesaj yaz dediğimde eski yarım kalan mesaj aynen karşında ya, arkadaş telefonu verde bi mesaj atayım dese vercez mesaj oluştura bastığında arakadaş benim yarım kalan mesaj karşısında hayati tehlikeli bir durum çok büyük bir eksi bu yüzden 2 günlük 6303i beyaz telefonumu (madein hungary)bu arada elden çıkarıcam.böyele bir şey yok ya çok saçma yeni tertemiz sayfa açamıyosun mesaj yazmak istediğinde yarım kalan mesajlar karşında silin diyeceksiniz ama telefon elinizde değil o an silemiyorsunuz.
başka eksileri neler bakıyom aynı zamanda yazıyom 6300 la kıyaslıyorum.
-ışıklar diye biyer var ayarlarda giriyorsun o andada adamlar telefonun heryerine değişik ışık ayarları koymuşalar demekki ayarları var diyosun sessizce düşünüyosun bunu ama ışıklar açıyosun ışık ayarları diyo onuda açıyon ne ayarları ya (lar) çıkar çoğul değil çünkü ışık ayarı de açık kapalı dan başka bişey yok. çok eksi ve saçma
bu kadar yeter baktıkça inceledikçe içim burkuluyor yeminm ederim. pişman olcam şimdi aldığıma şarzıda gitmesin
arkadaşlar bu telefonu çok beğenen arkadaşlar vardır eminim ama dışından bakmayalım lütfen gerçekçi olmaya çalıştım burada yazdıklarımın yanlış olduğunu söyleyen varsa çıksın
arkadaşım cihazı beğenmeyebilirsin ancak bu kadar da kötü değil bu cihaz.hem ne bekliyorsunki 300 tl lik bir cihazda bundan daha fazlasını bekleyemezsin.bugüne kadar bu cihazdan tek yakınanda sensin arkadaşım.ayrıca 6300 ile kıyaslaman biraz saçma olmuş.cihazın biz derinliklerine kadar biliyoruz ve bu anlattıklarına katılmıyorum.bu kadar kötü bir cihaz olsa 800 den fazla yorum ve 70000 den fazla tıklanmazdı sayfamız.biz seviyoruz cihazımızı sonuç bu :oke:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
arkadaşım cihazı beğenmeyebilirsin ancak bu kadar da kötü değil bu cihaz.hem ne bekliyorsunki 300 tl lik bir cihazda bundan daha fazlasını bekleyemezsin.bugüne kadar bu cihazdan tek yakınanda sensin arkadaşım.ayrıca 6300 ile kıyaslaman biraz saçma olmuş.cihazın biz derinliklerine kadar biliyoruz ve bu anlattıklarına katılmıyorum.bu kadar kötü bir cihaz olsa 800 den fazla yorum ve 70000 den fazla tıklanmazdı sayfamız.biz seviyoruz cihazımızı sonuç bu :oke:

bende söylemeyi unutmuşum 6303 te 6303i de 6300 ile kıyaslanmamalı bence 6300 düşük gelirli insanlar için oldukça kaliteli bir telefon bana kalırsa ama ben beğenmiyorum bana çok çirkin geliyor 6300

Birşey sormak istiyorum hesap makinem kayboldu yavaşlamalar vb. var format atmak için yeniden yazılımmı yüklemeliyim ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bende söylemeyi unutmuşum 6303 te 6303i de 6300 ile kıyaslanmamalı bence 6300 düşük gelirli insanlar için oldukça kaliteli bir telefon bana kalırsa ama ben beğenmiyorum bana çok çirkin geliyor 6300

Birşey sormak istiyorum hesap makinem kayboldu yavaşlamalar vb. var format atmak için yeniden yazılımmı yüklemeliyim ?
tekrar yazılım yüklersen düzelir :oke:

guneshasan

Üye
Teşekkurler Kardeş.

Üst Alt